Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Burak 20 golü gececek,Drogba bizi neredeyse tek basina sampiyonlar liginde bir üst tura tasidi,ve bu adamlara lesh deniliyor,gecen yilda aynisi Melo icin söyleniyordu,futbolcularin formsuz olmaya hicmi hakki yok,bir bitmediniz

elinde semih ched dany zan var 5.yi istiyorsun durumu olmuş :D 11 seviyesinde forvetimiz yok malesef

11 seviyesinde forvetimiz yok mu?Yapmayın arkadaş yahu.

Şunu bi kavrayalım önce.2 yıldır Cl'deyiz.Gollerimizi kim attı?Hadi salata takımları geç,Reale Juventusa attığımız gollere bak.Hep profesyonel işi goller.

Drogba ve Burak ciddi anlamda iyi forvetler.Senin söylediğin ancak sezon sonu olabilir.Şuanda bence onlardan herkes memnun.

Sadece Burağın formunu yükseltmesi gerekiyor hepsi bu.Yoksa Drogba her maç çıkıp görevini yapıyor.

Heitinga'ya önyargılı yaklaşmayın sonra Ujfalusi gibi olur ;)

Bu sezon 200 küsür dakika anca görev alabilmiş. Everton forumlarında olumlu yorumlara rastlamadım. Geçen sene denk geldiğim maçlarda hep kötüydü.

3-5-2 oynamaya da devam edeceksek yazık olur.

11 seviyesinde forvetimiz yok mu?Yapmayın arkadaş yahu.

Şunu bi kavrayalım önce.2 yıldır Cl'deyiz.Gollerimizi kim attı?Hadi salata takımları geç,Reale Juventusa attığımız gollere bak.Hep profesyonel işi goller.

Drogba ve Burak ciddi anlamda iyi forvetler.Senin söylediğin ancak sezon sonu olabilir.Şuanda bence onlardan herkes memnun.

Sadece Burağın formunu yükseltmesi gerekiyor hepsi bu.Yoksa Drogba her maç çıkıp görevini yapıyor.

ben stoper için bu düşüncedeyim ched semih sezon sonuna kadar götürür çok gol yiyen bir takım değiliz telles'de beklenen katkıyı verirse defansif açıdan büyük sorun yaşamayız riera büyük zarar veriyordu defansa.

Son zamanlarını bilmiyorum ama sert bir stoper alalım ayağı düzgün olması birinci öncelik olmamalı. Hava topuna çıktığında rakip ezsin

HAHAHAH. Yüksek sesle güldüm. Ufjalusi kiiim, Heitinga kim :D

Heitinga,Hollanda milli takımında 87 kez forma giymiş, Ajax A.Madrid ve Everton kariyerleri olan,1.80 boyunda,30 yaşında,sözleşmesi sezon sonu bitecek olan bir oyuncudur.

Ondaki tecrübe,ne Semihde Ne Danyde Ne Zanda ne de Chedjou'da vardır.

Birilerini kötülerken,adamdan Guiza gibi bahsetmeyin.

Yinede önyargılı olmayalım :D

Yav Heitinga bu :D Adam kazmanin teki. Bu herif nasil 90 milli mac yapti gercekten cok garip. Tabi iyi dönemleri de vardi ama su an bi ise yaramaz. Bunun en iyi göstergeci de Everton da Heitinga yerine 36 yasinda bir stoperin BANKO oynamasi.

Heitinga'ya önyargılı yaklaşmayın sonra Ujfalusi gibi olur ;)

Yalnız Ujfa'nın olduğu sezon ortasından itibaren yorumlara bakarsan herkes iyi hoşta seneye CL'de daha iyisi lazım diyordu. Güçlü forvetlere karşı eziliyordu hep Semih-Ujfa. Almeida-Eneramo falan o yüzden star oldular bizim maçlarda. Heitinga'da göbek için çok vasat olur kafa topları falan vasat çünkü. Ama dediğim gibi çok yüksek ihtimal 3'lünün sağına düşünüyordur zaten sağ bek orijinli. Ortaya kimi koyacak bilemem de Ceyhun'u tutuyor baya biraz kıpırdansa onu koyar bence.

Yav Heitinga bu :D Adam kazmanin teki. Bu herif nasil 90 milli mac yapti gercekten cok garip. Tabi iyi dönemleri de vardi ama su an bi ise yaramaz. Bunun en iyi göstergeci de Everton da Heitinga yerine 36 yasinda bir stoperin BANKO oynamasi.

Siz de abartmayın.Heitinga'dan Almaguer gibi bahsetmeyin.hatırlarsınız almagueri.Ft aldırmıştı,36 yaşındaki meksikalı.2 maç bile oynamadan gitmişti.

Defans olup da kazma olmayan kim var?Puyol mu?Kazmanın kralı.Pepe mi?Öküzün önde gideni.Defans bu teknik beklemeyin.David Luiz bi kenara öyle defans yok kazma olmayan.

Sağlam kesici olsun,markajı sağlam olsun,bütün topları temizlesin,benim için kafidir.

şu fenerin portekizli defansı.Adını unuttum.Adam kazmanın atası.Ama defansı nasıl temizliyor,her maç görüyoruz.

Bize cengaver stoper sart,öyle tekniginin iyi olmasina gerek yok,ikinci ücüncü sinif forvetler bile karsilarinda Semih ve Chedjouyu görünce cesaretleniyorlar,ikiside yumusak stoper,mesela Egemen her nekada kazma olsada forvetleri canindan bezdiriyor

Çok mu iyi tanıyodun Ujfalusi'yi bize gelmeden evel?

Hamburg zamanindan beri tanirim. Ondan sonra hem Fiorentina da hem de Atletico da yeterince maclarina baktigimi söyleyebilirim. Ujfalusi geldiginde forumda üye degildim, yoksa muhtemelen kendisi üzerine yorum yapmis olurdum.

Geri
Üst Alt