Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Heitinga beklenmedik katkı verir bize, burda çok kötü deniyor ama bence vasat üstü. Sene sonu Vidic,Terry için uğraşmalıyız, şimdilik Heitinga iyi olur.

Bu arada transfermarkt fiyatlarına baktım.Burak 43 trilyon,Sneijder 40 trilyon.İlginç :D

Heitinga,Hollanda milli takımında 87 kez forma giymiş, Ajax A.Madrid ve Everton kariyerleri olan,1.80 boyunda,30 yaşında,sözleşmesi sezon sonu bitecek olan bir oyuncudur.

Ondaki tecrübe,ne Semihde Ne Danyde Ne Zanda ne de Chedjou'da vardır.

Birilerini kötülerken,adamdan Guiza gibi bahsetmeyin.

Tecrübesine, kariyerine lafim yok. Ama bize yardim edecegini hic ama hic düsünmüyorum. Bir dönem iyiydi, ama o günlerden simdi cok uzak. Bize su an gelip direkt katki verecek adamlar lazim. Bence Heitinga böyle bir futbolcu degil. Cok düzensiz bir sezon geciriyor.

varda çok mu gol atıyoruz ?

Gol atamama nedenin forvetlerinin beceriksizliği değil,ortasaha organizasyon sıkıntın ve de kanatlarının işlememesidir.

İstatistiklere bir bakın.Son 2 antalya ve Elazığ maçında kaç tehlikeli atağın var?Kaç şutun var?Kaç organizasyonun var?

Melo iyice defansifleşti,Selçuk eskisi kadar atağa çıkmıyor,kanatların işlemiyor.

Sonra forvetler leş oluyor.

Atak defanstan başlar,ortasahadan başlar.

Bu kurguya Lewandowski bile koysan boş.Sorun başka yerde.

Heitinga yeni Cris olur at fava bekle . Çok kazma bir adam . 2 senedir reziller ötesi bir oyun oynuyor . Bizim Chedjou ondan iyidir . Ama 6 aylığına gelecekse olur yoksa gelmesin .

Gol atamama nedenin forvetlerinin beceriksizliği değil,ortasaha organizasyon sıkıntın ve de kanatlarının işlememesidir.

İstatistiklere bir bakın.Son 2 antalya ve Elazığ maçında kaç tehlikeli atağın var?Kaç şutun var?Kaç organizasyonun var?

Melo iyice defansifleşti,Selçuk eskisi kadar atağa çıkmıyor,kanatların işlemiyor.

Sonra forvetler leş oluyor.

Atak defanstan başlar,ortasahadan başlar.

Bu kurguya Lewandowski bile koysan boş.Sorun başka yerde.

söylediklerine tamamen katılıyorum bize bir orta saha ve 2 kanat şart ancak bir kaliteli bitirici forvette şart drogbanın yaşı belli burak çok pozisyon kaçırıyor ama yinede idare eder umutu bilmiyorum sen söyle

yabancı kontenjanı varken heitinga 1 kontenjanı çöpe atmak olur.

iyi oyuncular özellikle takıma uyabilecek oyuncular seçilmiş

ama izlemedim

Heitinga yeni Cris olur at fava bekle . Çok kazma bir adam . 2 senedir reziller ötesi bir oyun oynuyor . Bizim Chedjou ondan iyidir . Ama 6 aylığına gelecekse olur yoksa gelmesin .

Hemen geçmişe dönelim.Forum mesajları :

Melo alındığında ''İtalyada yılın bidonunu almışız'' ''başka adammı bulamadınız?

Ujfalusi alındığında ''Adamın yaşına bakın'' '' Ne işe yarar''

Heitinga gelecek olduğunda ''Kazma,işe yaramaz''

Evet,forum olarak biz futboldan gerçekten çok anlıyormuşuz.Hemde bu işin ehli insanlardan bile fazla..

söylediklerine tamamen katılıyorum bize bir orta saha ve 2 kanat şart ancak bir kaliteli bitirici forvette şart drogbanın yaşı belli burak çok pozisyon kaçırıyor ama yinede idare eder umutu bilmiyorum sen söyle

Bu sezon Drogba Burak Umut üçlüsü idare eder.Takım Chelsea'yi belki geçer belki geçemez.Geçse bile 1 tur daha gidemez.Ama ligi şampiyon bitirir.

Sezon sonu zaten forvet alınacak.Drogba Amerika yolcusu gibi.

Yeri doldurulacaktır mutlaka.

Hemen geçmişe dönelim.Forum mesajları :

Melo alındığında ''İtalyada yılın bidonunu almışız'' ''başka adammı bulamadınız?

Ujfalusi alındığında ''Adamın yaşına bakın'' '' Ne işe yarar''

Heitinga gelecek olduğunda ''Kazma,işe yaramaz''

Evet,forum olarak biz futboldan gerçekten çok anlıyormuşuz.Hemde bu işin ehli insanlardan bile fazla..

Yok abi Heitinga tamamen ölmüş , bitmiş . Hem defansta aradığımız özelliklerde bir oyuncu değil . Takımı toparlayacak , takıma liderlik edecek bir oyuncu değil . Boyu kısa . Hava toplarında kötü + çok kasap bir oyuncu .

Bence de aksine Heitinga Ujfa etkisi yaratacak. Ujfalusi geldiginde yorumlari cok iii hatirliyorum, herkez karsi cikmisti.

heitinga salak mı sene sonu evertonla kontratı bitiyorken 6 ay için buraya gelsin, 3,5 senelik kontratı kitlemeden gelmez bi yere, sonra sene sonu bütün yabanı stoperlerimizi sağa sola itelemek için debelenir dururuz

saçma sapan transfer hamleleri yüzünden argo kültürümüz gelişti anasını satayım

Çeptalk

Yeter be kardeşim. Transfer transfer de bir yere kadar. Tamam işte tadında bırakın artık.

NOT : Bu lafı söyleyeceğim aklıma gelmezdi hiç.

Heitinga'ya gelince, ben şahsen istemem. Gereği yok. Hele ki bu kadar sıkıntı çekiyorken kontenjan hususunda.

Yok abi Heitinga tamamen ölmüş , bitmiş . Hem defansta aradığımız özelliklerde bir oyuncu değil . Takımı toparlayacak , takıma liderlik edecek bir oyuncu değil . Boyu kısa . Hava toplarında kötü + çok kasap bir oyuncu .

Adamın boyu 1.80 yasin.Kaç olması lazım?Basketbol takımına almıyoruz yahu.jawai mi arıyosun sen :D

Valla çok net söylüyorum.Hollanda milli takımında eşşek bile olsa,yine alırım.O kadar net.

Olm Ujfalusi geldiğinde Messi'ye sert girmişti bu adam nasıl alırız diye şikayet edenler vardı hepten :D

Heitinga için şunu söyleyebilirim ne Ujfalusi kadar iyi, ne de Chedjou kadar kötü. 6 aylık kontrat yapmak normal şartlarda mantıklı olurdu ama esas sorun Heitinga'nın iyi veya kötü olması değil, tamamen gereksiz bir transfer olması. Bizim sorunumuz hücum, hücum, hücum.. Bu takımın savunma da problemi olduğunu iddia edenler bu takıma kötülük etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Ayrıca yabancı kontenjanını savunmada harcayıp duruyoruz ve bize her seferinde zarar veriyor bu.

Heitinga? Cidden Heitingayi mi aldik?

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Cris, Dany, Chedjou ve simdik Heitinga.

Vay halimize.

Everton ve A. Madridin yedek oyuncusu.

Geri
Üst Alt