GSC Portal Helvacı Aday Olmaya Hazırlanıyor!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
helvacihaber3_166SF.jpg

Galatasaray'da Mehmey Helvacı başkan adayı olmaya hazırlanıyor. Bir televizyon kanalına konuşan Helvacı, liste çalışmasının ise sürdüğünü söyledi.

Detaylar GSC Portal'da!

Düşünceniz için teşekkürler,biz sizi daha sonra ararız.

Özgörkey, Helvacı hepsi birbirinden beter.

Sanırım Yalman aralarında yine en iyisi de onun da listesi nasıl olacak acaba.

:D

Galiba Galatasaray söylenildigi gibi güclü bir camia degil. Üyelerden bahsediyorum.

3-5 kisi var, onlar da her seferinde kaciyor sagolsunlar. Senlik baslamisken Turgay Kiran da aday olsun bari.

Bu adam aday oslun kendine bile oy vermez yahu.

Özgörkey, Helvacı hepsi birbirinden beter.

Sanırım Yalman aralarında yine en iyisi de onun da listesi nasıl olacak acaba.
Yalmanin nesini iyi buluyorsun cok merak ediyorum. 90li yillarda Baskanlik yapmis birisi. 90li yillarla su anki futbol ekonomisi cok farkli, sartlar cok farkli. Ek olarak Yalmanin sike sürecindeki aciklamalari her zaman önümüze gelecek.

Yalmanin projeleri, hedefleri neler? Neye göre en iyisi? Yada Özgörkey neden beter? Az önce bir mesajinizi okudum, tanimadiğinizi söylüyorsun. Tanimadiğiniz birisi hakkinda beter yorumu ne kadar mantikli? Ayrica 25 yasindasin, Yalman GS baskani olduğunda yasin cok kücüktü. Neye göre bu kararlari veriyorsun merak ediyorum. Gecen gün bir konuda Terimin maasini savunmak icin Linderothtan girip Heinzten cikmistiniz. Terim taraftariyiz sanirim. Terim Aysala karsi, Aysala karsi kimse, o en iyi oluyor otomatikmen.:D

Futbolla cok ilgili abilerim, kuzenlerim var. Yalman dönemlerini hic iyi anlatmiyorlar. Venisondan girip, Marshtan Kuzmanovskiden cikiyorlar. Polat tarzinda bir yönetim olacağini söylüyorlar. Yalman döneminde GS onlari kanser ediyormus. Saftigler falan.

bunun listesini çok merak editorum acaba hangi boş beleş admlar var listede. insan bu makam için uğraşırken kendini biraz ağırdan satar bu ve turgay kıran herşeye sazan gibi atladıkları için zerre değerleri kalmadı camiada.

cok adaylı secimler iyidir

lakin adaylar cazip degil

Sen bi dur ya her seçimde aynı terane

Geri
Üst Alt