Helvacı Futbol Gündemi'ne Konuk Oldu

Cevap: Helvacı Futbol Gündemi'nde l 15:00'de CANLI

gerçekten halvacıyı destekleyen var mı?bu adamın adnan polattan artısı nedir?vaya destekleyen arkadaşlar ne gördüler bu adamda gerçekten merak ediyorum.adnan polat tekrar aday olsa helvacıdan daha fazla oy alır.bürütüsler,hainler deger görür olmuş.bu adamı galatasaray başkanlıgına layık gören arkadaşlar bence galatasarayın ne kadar büyük bir camia oldugunu unutuyorlar,kusura bakmasınlar.

programın hepsini izleyemedim bile dewamlı geçmişi konuşup durdu, ona buna salladı hep..bu adamdan bişey olmaz..bu a.polattan beter eder bu kulübü..

Serdar beni biraz baydı Helvacı. Nedir sendeki son durum. Dinlemekten sıkılmaktan bahsetmiyorum. Yani sanki olmayacak. Vizyon yetersiz gibi geliyor bana. Biraz vizyonunu belli etmeli. Aysal mesela atıyorum Drogba'nın, Hazard'ın peşinden koşar. Olur olmaz bilemem. Ama vizyon belli. Helvacı'da sanki o vizyon yok.

Sen mesela dün her maçtan önce hocayla konuşacakmış dedin. Bende dinledim o konuyu. Bana saçma geldi. O her maçtan önce olmaz. Dönem dönem konuşursun. Adam sana derse bekle başkan sistem oturacak. Bence futbol konusunda Aysal'dan daha beter. Aysal yine başkalarına bırakacak. Bu direk karışacak

Aysalın drogbanın hazardın peşinden koşacağını mimiklerindenmi anladınız?

Kendi adıma konuşayım. Ben Ünal Aysal paralı bir başkan olacağı için falan sevinenlerden değilim. Kendisi söyledi zaten cebinden para harcamayacağını ki doğrusu da budur zaten. Ama Ünal Aysal'ın başkan olmasını isterim çünkü gerçekten zeki bir insan anladığım kadarıyla. Ayrıca duruşu itibariyle de bence başkanlık makamına yakışıyor. Burda Helvacı'da akıl var Ünal Aysal da sadece para var gibilerinden birşey lanse ediliyor sanırım ama herhalde Ünal Aysal da geri zekalı değil. Adamın hayatında sıfırdan neler yaptığı ortada. Zeki bir insan olmasa bunları başaramazdı diye düşünüyorum.

cok dogru

sacma sapan admalar pesinde kosmaktansa ilk sene fizige dayali bir kadro kurup bir yada iki iyi oyuncu takviyesi ile once sampiyonlar ligine gitmeliyiz

sonra ise ikinci bir kortizon asisi ile gelecek sene asil kadroyu kurmaliyiz

ama tabi forumumuzda bu konumda iki gunde siyrilacagimizi dusunen insanlar dolu oldugu icin durum farkli

evet 5 yildiz alacagiz hemen sampiyon olacagiz

hele sivas deplasmanindaki karli sahada bizi onlar kurtaracak falan filan feshmekan

Ben hepsinin bir arada yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Bu takima mutlaka ama mutlaka 3-4 cok kaliteli futbolcu gerekli. Olmazsa olmaz yani. Türkiye´de idare edecek bir kadro kuracagiz demekle olmaz artik. Ünal Aysal 3 metreden atlamaya kendinizi alistirirsaniz 2 metreyi rahat asarsiniz diyor mesela. Yani Avrupa sampiyonu olacak bir kadro kurarsaniz, Türkiye´de zorlanmazsiniz diyor. Vizyon farki. Galatasaray yildizsiz olur mu hic diyor.

Ayrica futbol aklinin yabanci olmasini riskli buluyorum. Helvaci Galatasaray´i tanidiktan sonra plan yapti futbol aklimiz dedi. Galatasaray´i yeni tanidiysa, Türkiye´yi ne zaman taniyacak acaba? Türk futbolculari taniyor mu? Cok riskli buluyorum. Cünkü bu adam TD´nin üstünde olacak, futboldan sorumlu olacak. Beni hic tatmin etmedi Helvaci´nin düsünceleri.

Ben hepsinin bir arada yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Bu takima mutlaka ama mutlaka 3-4 cok kaliteli futbolcu gerekli. Olmazsa olmaz yani. Türkiye´de idare edecek bir kadro kuracagiz demekle olmaz artik. Ünal Aysal 3 metreden atlamaya kendinizi alistirirsaniz 2 metreyi rahat asarsiniz diyor mesela. Yani Avrupa sampiyonu olacak bir kadro kurarsaniz, Türkiye´de zorlanmazsiniz diyor. Vizyon farki. Galatasaray yildizsiz olur mu hic diyor.

Ayrica futbol aklinin yabanci olmasini riskli buluyorum. Helvaci Galatasaray´i tanidiktan sonra plan yapti futbol aklimiz dedi. Galatasaray´i yeni tanidiysa, Türkiye´yi ne zaman taniyacak acaba? Türk futbolculari taniyor mu? Cok riskli buluyorum. Cünkü bu adam TD´nin üstünde olacak, futboldan sorumlu olacak. Beni hic tatmin etmedi Helvaci´nin düsünceleri.

oyle kolay olsaydi herkes yapardi

ben realist adamlari severim

o olay iki gunde olmaz

takimi bastan yaratinca bir daha avrupa gorememe riskin cok ama cok artar

hele bir ikisi tutmazsa transferlerin bitersin

ben istemiyorum

takim kadrosu kotu degil aartik

4 tane duzgun adam bu takimi ucurur

hala sene basindaki kadromuz varmis gibi salliyorsunuz ama oyle degil

sacma sapan bir butun takimi yenileme isine girersek biteriz

benden soylemesi

Helvacıyada güvenemiyorum aysaldada rahmetli canaydın havası sezinliyorum.İnşallah yanıltır beni.

Ayrica her harcamayi genel kurula onaylatacaksa Baskan´a ne ihtiyac var? Genel kurul yönetsin kulübü, her hafta toplansinar oylama yapsinlar. Bilmiyorum söyledikleri bana mantikli gelmiyor yani. Heycanlanmaya calisiyorum, Baskan oldugunu hayal ediyorum, olmuyor yani olmuyor. Yakistiramiyorum Galatasaray´a.

Aysal-Terim dir bu işin çözümü.Diğer seceneklerin bu problemi cozebilecegine inanmıyorum.

Ayrica her harcamayi genel kurula onaylatacaksa Baskan´a ne ihtiyac var? Genel kurul yönetsin kulübü, her hafta toplansinar oylama yapsinlar. Bilmiyorum söyledikleri bana mantikli gelmiyor yani. Heycanlanmaya calisiyorum, Baskan oldugunu hayal ediyorum, olmuyor yani olmuyor. Yakistiramiyorum Galatasaray´a.

ama meclis onayi olmadan tayyip harcama yapsa adama kufur etmeyen kalmaz:)

cok enteresan bir milletiz harbiden:)

oyle kolay olsaydi herkes yapardi

ben realist adamlari severim

o olay iki gunde olmaz

takimi bastan yaratinca bir daha avrupa gorememe riskin cok ama cok artar

hele bir ikisi tutmazsa transferlerin bitersin

ben istemiyorum

takim kadrosu kotu degil aartik

4 tane duzgun adam bu takimi ucurur

hala sene basindaki kadromuz varmis gibi salliyorsunuz ama oyle degil

sacma sapan bir butun takimi yenileme isine girersek biteriz

benden soylemesi

Ben Fatih Terim´e cok güvenirim sahsen. Güvenmeyenler de vardir mutlaka. Senin pek tutmadigini biliyorum mesela. Helvaci sistemini düsünerek konusuyorum su anda. Futboldan sorumlu, TD´nin üstüne, Galatasaray´i yeni taniyan, Türkiye´yi muhtemelen hic tanimayan bir futbol akli. Bana cok riskli geliyor.

bu arada terimi istemeyen biri olmamda aysala sicak bakmami engelliyor

cok karsi degilim ama ben yeni bir soluk istiyorum artik futbolda

eskilerden yedigimiz kaziklarin haddi hesabi yok

ama akillanmiyoruz

Ben Fatih Terim´e cok güvenirim sahsen. Güvenmeyenler de vardir mutlaka. Senin pek tutmadigini biliyorum mesela. Helvaci sistemini düsünerek konusuyorum su anda. Futboldan sorumlu, TD´nin üstüne, Galatasaray´i yeni taniyan, Türkiye´yi muhtemelen hic tanimayan bir futbol akli. Bana cok riskli geliyor.

don babam don eskilere:)

bir tane ise yaramis eski tanimiyorum kusura bakma

ne alakasi var

benim icin helvaci onde

baydigim helvaci degil secim muhabbetinin tek tarafli olmasi

diger taraftan ne bir proje duyduk ne bisey

adam renk secimine bile tesrif etmedi

eger bundan sonraki programdada somut projelerden bahsetmiyorsa hic isim olmaz aysalla

Ne projesi duydun ki Helvacı'dan?

Gereksiz harcamaları kısacam, her branşta futbol aklı olacak, amatör branşları birleştirecem, parlamamış yıldız bulucam. Bunlar mı proje dediklerin? Proje kavramı çoker kafamda eğer bunlar projeyse.

Bu Helvacı 6 senedir yönetimlerde. Yani hep "insider" durumunda. Ondan dışarı sızan bilgilerin de diğerlerine göre daha güncel olması ve detay içermesi çok normal. Normal omayan bunca yıl içerde olmasına rağmen ortaya koyduğu sadece sorunlar... çözümler değil. Bunca yıl aldığı görevlerden sonra eğer çözüm dediği, proje dediği şeyler bunlarsa vayy halimize.

Aysal'ın renk seçimine gelmemesi de bence doğru hareket. Ulaşılmaz bir başkan imajı yanlış bir imaj değil. Bize fayda getirecek bir çalışma. Hiyerarşik bir yapı yarattığında mesela Genel Kurmay Başkanı konuştuğunda yankısı diğer kıtalardan duyulur.

bu arada terimi istemeyen biri olmamda aysala sicak bakmami engelliyor

cok karsi degilim ama ben yeni bir soluk istiyorum artik futbolda

eskilerden yedigimiz kaziklarin haddi hesabi yok

ama akillanmiyoruz

Kazık? Fatih terim ve kazık yahu bu adam sanki sadece 2. donem bizde çalıştı.Fatih terim turkiyenin en iyi td udur.Acık ara..Karakteri calışma tarzı herşeyiyle bize ve turkiyeye uyar.Fatih terimin heykeli dikilmelidir bana gore zamanında yaşattıgı başarılardan dolayı.Ne 2. donemmiş arkadaş adamın butun yaptıklarını bir kalemde silebiliosunuz..

Kazık? Fatih terim ve kazık yahu bu adam sanki sadece 2. donem bizde çalıştı.Fatih terim turkiyenin en iyi td udur.Acık ara..Karakteri calışma tarzı herşeyiyle bize ve turkiyeye uyar.Fatih terimin heykeli dikilmelidir bana gore zamanında yaşattıgı başarılardan dolayı.Ne 2. donemmiş arkadaş adamın butun yaptıklarını bir kalemde silebiliosunuz..

dikilsin heykeli hic itirazim yok

iyide olur

kendi yönetimiyle zıt düşen çek git denilip hala kulüpte kalan birisi kulübü nasıl yönetmeyi düşünüyor ????

don babam don eskilere:)

bir tane ise yaramis eski tanimiyorum kusura bakma

Fatih Terim farklidir Serdar. Bu ülkede futbol anlaminda ne kadar basari varsa hepsinde Fatih Terim imzasi var. Ama hepsinde. 2002 Dünya Sampiyonasi´nda bile. Dünya 3. sü olan takim Galatasaray´di. Terim´in sistemiydi. Ayrica neden hep Fatih Terim basariyor bunlari? Bunun bir nedeni olmali. Ne zaman sokaga firliyorsak hep bu adam döküyor bizi sokaklara :) Senol Günes nasil hep Trabzonspor´un basinda olmasi gerekiyorsa, Fatih Terim´de hep Galatasaray´in basinda olmasi gerekir diye düsünüyorum. 4. dönemi Senol Günes´in mesela ama basarili oldu.

Yerli TD daha yararli olur diyorduk. Bu ülkede Fatih Terim´den iyi bir hoca oldugunu düsünüyormusunuz gercekten? Kimse Terim´in ayarinda degil su anda Türkiye´de.

Ne projesi duydun ki Helvacı'dan?

Gereksiz harcamaları kısacam, her branşta futbol aklı olacak, amatör branşları birleştirecem, parlamamış yıldız bulucam. Bunlar mı proje dediklerin? Proje kavramı çoker kafamda eğer bunlar projeyse.

Bu Helvacı 6 senedir yönetimlerde. Yani hep "insider" durumunda. Ondan dışarı sızan bilgilerin de diğerlerine göre daha güncel olması ve detay içermesi çok normal. Normal omayan bunca yıl içerde olmasına rağmen ortaya koyduğu sadece sorunlar... çözümler değil. Bunca yıl aldığı görevlerden sonra eğer çözüm dediği, proje dediği şeyler bunlarsa vayy halimize.

Aysal'ın renk seçimine gelmemesi de bence doğru hareket. Ulaşılmaz bir başkan imajı yanlış bir imaj değil. Bize fayda getirecek bir çalışma. Hiyerarşik bir yapı yarattığında mesela Genel Kurmay Başkanı konuştuğunda yankısı diğer kıtalardan duyulur.

secimede gelmesin ozaman sart degil

boyle bir mantigi destekleyemem

helvacidan birsey gormedim duymadim diyip aysali ovmek inanilmaz bir hareket kusura bakmayin

adam enerji sektorunde basarili ve GSi seviyor

elinizde/elimizde baska hic ama hicbirsey yok

siz farkinda degilsiniz ama 10 gun sonra baskan olacak bu adamlar

birakinda somut birseyler isteyelim

dikilsin heykeli hic itirazim yok

iyide olur

Ozaman nedendir bu istememezlik onu anlamıyorum.Bide forumda baya kişi istemiyor nefret duyanlar bile var.Sanki adam fenerde calıştı 4 sene.Fatih terim değilmi hucum futbolu oynatan motive eden yerliyede yabancıyada soz gecirebilcek tek hoca olan şuan bize gelebilecek.Bizim istedigimizde bu degilmi otoriter olsun yerliye yabancıya soz gecirsin hucum futbolu oynatsın motive edebilsin falan filan daha ne istiyosunuz?

Geri
Üst Alt