Helvacı'dan iki yıldız!

Cevap: Helvaci'dan iki yildiz!

Eğer zamanından önce istifa etseydin, duruşunu zamanında gösterseydin(rijkaard'ın gitmesini istememiş, yalanın daniskası, o zaman istifa etseydin), şimdi sana her türlü destek verilirdi, ama düzenbazlık diz boyu maalesef, sana oy verecek üyeye şaşarım.

Adam çıktı Galatasaray'ın menfaatleri uğrunu kendini harcama uğruna Galatasaray'a Polat belasından kurtardı.Bir nevi destek oldu.Çıkıp açık açık sen bu işi beceremiyorsun bırak başkanlığı dedi.Bazıları gibi sesini çıkarmayıp sonrada Ünal Aysal'ın listesinde seçime giren adamlardan değil.

açıklamaların Galatasaray'ı bu kadar tanımanı anlatıyor.. neyse ben farklı teorileri öne sürdüm.. ama sen benim öngörümü değilde Mehmet Helvacı 'yi destekleyici yazı yazmışsın..

Madem Helvacı bu kadar iyi biriydi bu kadar GS'yi düşünüyordu Neden şamaroğlanı gibi ordan oraya açıklama yapıp ben böyle yaptım böyle dedim şunları yaptık diuyor?

Aslında sana mehmet helvacı mustehak.. neyse Hepimiz iki kelimeye a$ıgız.. bunu adı SARI KIRMIZI..!

açıklamaların Galatasaray'ı bu kadar tanımanı anlatıyor.. neyse ben farklı teorileri öne sürdüm.. ama sen benim öngörümü değilde Mehmet Helvacı 'yi destekleyici yazı yazmışsın..

Madem Helvacı bu kadar iyi biriydi bu kadar GS'yi düşünüyordu Neden şamaroğlanı gibi ordan oraya açıklama yapıp ben böyle yaptım böyle dedim şunları yaptık diuyor?

Aslında sana mehmet helvacı mustehak.. neyse Hepimiz iki kelimeye a$ıgız.. bunu adı SARI KIRMIZI..!

Adamın karakteri beni ilgilendirmez.Çkıp Adnan Polat'a karşı kendince bir tavır sergiledi.Hem iyi başkan olmayacağı ne malum.Eminim ki başkan olsaydı bizi bu hallare düşürmezdi.Bir adama körü körüne bağlanıp Galatasaray'ı bu hallere düşürmezdi.Aynısını ben Bülent Tulun ısrarında Ünal Aysal'da da görüyorum.

Başkan ya Başkannnnnnn, has adam

Adamın karakteri beni ilgilendirmez.Çkıp Adnan Polat'a karşı kendince bir tavır sergiledi.Hem iyi başkan olmayacağı ne malum.Eminim ki başkan olsaydı bizi bu hallare düşürmezdi.Bir adama körü körüne bağlanıp Galatasaray'ı bu hallere düşürmezdi.Aynısını ben Bülent Tulun ısrarında Ünal Aysal'da da görüyorum.

Kendince tavır sergileyecek bir pozisyonda değildi ! böyle bir tavrı ya yönetim içersinde söylersin yada istifa eder öyle basın içinde konuşursun istifa etmeden yönetim içinde ikilik çıkarıp nifak sokmakmı tavır sergilemek ? ne dediğiniz belli değil...

Sorarlar şimdi adama sen onları hangi yetki, hangi vasıf, hangi para ile alacaksın...:asd:

Utanmaz Adam sen de degilmiyidin bu yönetimin icinde, bu Takimi bu duruma düsürenlerden degilmisin, hangi yüzle aday olabilir anlamis degilim. Istersen Dünya yildizlari ve en iyi td getir sana oy veren galatasaraya ihanet etmis olur.

Adnan Polat ile iç kavga başlatmasaydı..Bu takım yinede bu kadar kötü olmazdı...Helvacının yaptığı iç savaşında zararları oldu..Niyeti belli idi..Kimi alırsa alsın başkan falan olamassın..Her başkan adayına laf sokuyor..Önce Galatasaray başkanlığı nedir onu iyi bilsin..Hareketleri ilede yakışmıyor.

Adnan Polat´tan daha da yalanci bir insan Helvaci. Daha 2-3 ay evvel kadromuz cok kaliteli filan diyordu. Ayrica Rijkaard basimizdayken basinin karsisina cikip, yarin cok önemli kararlar alacagiz diyen de kendisi. Simdi sallayip duruyor Rijkaard gitmemeliydi diye. Asla güvenmiyorum ve kesinlikle Baskan olmasini istemiyorum.

Ayrica Rijkaard basimizdayken basinin karsisina cikip, yarin cok önemli kararlar alacagiz diyen de kendisi. Simdi sallayip duruyor Rijkaard gitmemeliydi diye.

Almayacagiz diyip ertesi gun caktirmadan mi kovsalardi?

Hayret bisiy

Yıldız bi defans oyuncusu yıldız bi orta saha iyi bi kaleci ve iyi bi forvet alıp Van Gaal'i getirirse herhangi bi Galatasaraylıya yok demem :o

Sadece 2 mi?Bu mu yani seçim kozun.Pehhhh :D

isterse tüm yildizlari toplasin ben bu adami istemiyorum.

Bu adam tribünlere oynuyor,maalesef yemiyoruz artık böyle şeyleri Sayın Helvacı!!!

Geri
Üst Alt