Helvacı'nın teknik direktörü Rehhagel

Cevap: Helvacı'nın teknik direktörü Rehhagel

Artik ciddi ciddi bu Osman Isik'in Memo Helva oldugunu dusunmeye basladim.

Ilk kez acikliyorum, futbol beynimiz Matias Sammer ve antrenorumuz: Jürgen Klopp. Vizyon farki iste.

Birkac gun icinde yildiz oyuncularimizi basina tanitacaz. Hepsi 26 yas ve alti olmak uzere 2 isim drogbayi golgede birakir.

Ne Ben'i yok sayarak Biz olabiliriz ne de Sen'i. Ne Olursan Ol Yine gel , biz bir aileyiz.

Prof. dr. Mehmet Helvaci

durr birde ben güliyimmm ahahahahahahahaahahahaha

rehhageli begenmiyor millete bak:)

Ister inan ister inanma. 15 mayis sabahi zaten agzindan duyacaksin baskanimizin.

acikliyorum;helvacinin futbol akli st.pauli den holger stanislawski

Impossible bro. Bu habere inaniyorum. Helvaci anca 80 yasindaki adami getirir. Rezil oluruz. 1912´lerin futbolunu oynariz

Gaflete dustun Onur kardes.

Rehhagel bir futbol ustasidir. Yasina falan laf etme, Ferguson da biraksin o zaman bu isi.

Gaflete dustun Onur kardes.

Rehhagel bir futbol ustasidir. Yasina falan laf etme, Ferguson da biraksin o zaman bu isi.

Cok iyi tanirim Rehhagel´i kardes. Babamin efsanelerinden biridir. (Babam Bremenli oldugu icin Rehhagel´e ayri bir sempati duyar) Lakin onun sistemi artik tarihe karisti. Basarili olmamiz mümkün degil. Full defans. Hani yenilik diyordunuz, modern futbol diyordunuz?

Cok iyi tanirim Rehhagel´i kardes. Babamin efsanelerinden biridir. (Babam Bremenli oldugu icin Rehhagel´e ayri bir sempati duyar) Lakin onun sistemi artik tarihe karisti. Basarili olmamiz mümkün degil. Full defans. Hani yenilik diyordunuz, modern futbol diyordunuz?

futbol karakteri luescununkine benzeyen kim var desen direk rehagel derim

When charged with boring play, he said, "No one should forget that a coach adapts the tactics to the characteristics of the available players." Interestingly, his time at Werder Bremen is remembered for the flashy and spectacular attacking football the team favoured.

Helvacıyı begenmiyosunuz diye Rehhageli yerin dibine sokmayın. Adama futbol cahili derler. Elindeki kadroya göre top oynatan Lucenin farklı bir ülkeden ikizi. Yunanlara oynattıgının aksi bir futbol oynatsaydı istisnasız her mac tecavüze ugrarlardı sampiyon oldukları turnuvada.

Haber 1 sene diyor zaten, sonra yerine genc reis.

Geri
Üst Alt