Hemen Bein Sports İptali!

Trio da resmen mhkya salladılar denız çoban ve bülent yıldırım. Şaşırdım açıkçası deniz çoban yargı dağıttı şimdi ki programda resmen .
Göz boyama. Lale ortada kırmızıyı filan kabul etti hata olduğunu. Bakalım o hakemler bu hafta görev alacak mı. Ben alacağını düşünüyorum. Televizyonda ayrı arka planda ayrı. Basaksehir maçındaki vardaki hakem görev aldı bile.. Demekki doğru yaptığını düşünüyolar

Bizim forumda sosyal medya kullanan yada biraz anlayan kimse yok galiba...

Bizim taraftar hiçbir zaman kitlesel bir tepki vermiyor ki? Bu sene fener şampiyon olursa bir ihtimal kitlesel iptaller olur.

şey tv iptal olunca sayılır mı? boşuna etmesin insanlar

Hadi iptal ettik diyelim, maçları izleyecek sağlam bir kaynak yokki. Ben izlemeden duramam. Yoksa kimse cebinden çıksın istemez.

Ayrıca ben Güntekin in programlarını hiç izlemem.

Tugay ın istifasının nedeni bu olamaz. Bence Youtube daki programlar daha fazla kazandırıyor. Oraya geçecektir. Hem de bol şamata var.

İnternet’e girebilen herkes maçları bunlara para kazandırmadan izleyebilir.

Galatasarayin hakkini bir kere bile savunamamış tugayin istifa sebebi baskı mı diyorsunuz yada yayınların gösterilmemesi hmm.
Bana göre ise iş artık zıvanadan çıktığı için mabat korkusuna istifa etmiştir, mecburen hakem konusuna girip az buçuk hakkımızı aramayı kendine yedirememiştir.

Simdi daha yüksek sesle KAÇAK YAYIN

arkadaşlar toplu iptaller ne demek yapınca görürsünüz etkisini. Bu bein deki sorun Turkiyede gorev yapanlar. Bir sekilde birileri oraya bulaşmış bu pisligi yönetiyor. Bir suru ligi yayinlayan uluslararasi bir kurulus. Olanlardan haberleri yok adamlarin. Bu durum marka değerlerini mahv edebilcek bir durum. Elimizde bu kadar önemli bir koz varken Neden Halen kimse twitterda şunun hashtag ini açmadı anlamıyorum

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beini söküp attım

IMG_7254.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt