GSCimbom
Henry Onyekuru Antrenmanı Yarıda Bıraktı!
Aybars Ay

Henry Onyekuru Antrenmanı Yarıda Bıraktı! Sayfa 3

Aybars Ay ·

Cevap
93
Okunma
3,6K
Sayfa
3/5
Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Henry Onyekuru, hissettiği ağrıdan dolayı antrenmanı yarıda bıraktı.

ES0WeqJWAAEbSMn
İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Var ise bu resim tarihe girer şampiyonluk kaçarsa.

Onyekuru kilit oyuncumuz bu sistemde. Tempo ve hareketlilik getiriyor oyunumuza. Bu zorlu Final haftalarında bu tempo eksikliği ile rakip savunmasının dengesini bozan kişi olmadan işimiz çok zor

İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Var ise bu resim tarihe girer şampiyonluk kaçarsa.

Onyekuru kilit oyuncumuz bu sistemde. Tempo ve hareketlilik getiriyor oyunumuza. Bu zorlu Final haftalarında bu tempo eksikliği ile rakip savunmasının dengesini bozan kişi olmadan işimiz çok zor

Sekidika oynar relax

Onyekuru olmazsa sola Andone'yi atmak daha mantıklı. Ya da Ömer sola Emre ortaya gelebilir. Belhanda-Lemina-Seri-Ömer orta sahası üretkenlik açısından sıkıntı yaşar Feg'i de kilitledikleri anda.

Onyekuru olmazsa sola Andone'yi atmak daha mantıklı. Ya da Ömer sola Emre ortaya gelebilir. Belhanda-Lemina-Seri-Ömer orta sahası üretkenlik açısından sıkıntı yaşar Feg'i de kilitledikleri anda.

Andone Gençlerbirliği macinda gidemedi bir pozisyonda. Normalde topla kaleye girerdi. Onyekuru olmazsa Ömer oraya gecer ve Emre oynar. Ama zaten sıkıntı olacagini sanmıyorum Onyekuru oynar

Onyekurunun yeri dolmaz takım içinde. 6 ay doldurmadık diye ligin ilk devresinde o temposuz iğrenç posisyon üretemeyen pass futbolunu izledik.

Andone Gençlerbirliği macinda gidemedi bir pozisyonda. Normalde topla kaleye girerdi. Onyekuru olmazsa Ömer oraya gecer ve Emre oynar. Ama zaten sıkıntı olacagini sanmıyorum Onyekuru oynar
Tabii biraz daha toparlandığını varsayıyorum geçen sürede. En azından o koşuları yapabilecek bir oyuncu tarz olarak. Emre'yi dahil edince tamamen farklı bir oyun oynuyoruz zira. Bence de oynar farazi konuşuyoruz.

Geri