Henry Onyekuru, Mecburen Takımdan Ayrılmak Zorunda Kaldı

Bu iş bitmiş bence oynama şansı yok bundan sonra.

Monacoya bu saatten sonra reste rest çekilmeli brumanın peşinden koşup bu kadar oynatsaydık tekrar dünya yıldızı olurdu herif.
Vallahi terim falan kim denk gelirse onyekuruya disiplinsizlik yapması konusunda öğüt versinler o gerizekalı takımda geleceği yok kendi kaderine yazık olacak 2 seneye bruma gibi istenmeyen adam olur.
Koç denen herif brumanın peşine düşecektir şu şartlarda alabileceğimizen iyi herif kendisi olur. Onyekuruyu tekrar kiralarlarsa hayır demeyip yaz sonunda onu da alalım

ÖZEL - Şükrü Hanedar’dan Monacolu yöneticilere (telefonda): Kalan haftalarda oynamasına izin verin, önemli maçlara çıkıyoruz.

EK BİLGİ: Oyuncu şu anda istanbul’da henüz Monaco’ya uçmadı.

Monaco ile hâlen görüşüyor Şükrü Hanedar ikna etmeye çalışıyor.

20200702_225718.jpg

sent via GSC

Bu nasıl iş yav. Diger kiralıklar duruyor yararlı adam gidiyor.

sent via GSC

fatih hocanin bu sezonunu ibra etmiyoruz

yönetim elinden geleni yapti, bir sürü oyuncu aldilar

sorumlu fatih hoca

Ben hala Nzonzi'nin çok kolay harcandığını düşünüyorum mesela. Sorun Nzonzi'de değildi üstelik. Lemina'nın sakatlıklarını da düşününce örneğin iş yapabilirdi bence.

Ben hala Nzonzi'nin çok kolay harcandığını düşünüyorum mesela. Sorun Nzonzi'de değildi üstelik. Lemina'nın sakatlıklarını da düşününce örneğin iş yapabilirdi bence.
fatih hocanin takiminda disiplin zaafiyetinin zirve yaptigi bir sezon gördük. sonuc olarak böyle bir takimin sampiyon olma ihtimali yok. adam yönetimi ve transferde basari orani iyi degil..

Geri
Üst Alt