"Henüz masadan kalkmadık"

lan oturmayın bir daha masaya zaten adam bundan sonra zor durur

500 000 alıyorken 4 000 000 000 u görmüş o da en kötü ihtimalle,bundan sonra Cavcav tutamaz onu,her yanı oynamaya başlar,sene sonu satacak yer ararlar.2018 de bitiyormuş zaten sözleşmesi.

bırakın bomba Cavcav ın elinde patlasın

3 sıfır fazla olmuş

ntvspor haberine bakmayın yalanın daniskası morel bozmaktan başka icraatları yok

Lan dalgamı geçiyosun dursun. Napıyonuz oğlum şakamısınız ya. Bu çocugun İsmi Ahmetisco Çalıkovic olsa çoktan görüşmeler bitmişti.

1db64344943767c92d4c9d0315bd24ec.jpg

Yaw cavcav okadar laf atmis hangi yüzle tekrar o masaya oturuyorsunuz ben olsam tekrar konusmaya gitsem evet eskiden 2 veriyorduk simdi teklifimiz bire düstü demek icin bende otururdum

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yaw cavcav okadar laf atmis hangi yüzle tekrar o masaya oturuyorsunuz ben olsam tekrar konusmaya gitsem evet eskiden 2 veriyorduk simdi teklifimiz bire düstü demek icin bende otururdum

Ah be komisyon nelere kadirsin.

Ahmet transferinde komisyon kokusu aldilar bir kere, bu isin ucunu birakmaz bizimkiler sonuna kadar.

Heralde 3.5milyon euroya aldik

O masa girsin lan sizlere hainler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün yarın kap'a düşer.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yuzsuzlukte sınır tanimiyor bu yönetim.Cavcav resmen yallah diyip kovaladık diye kameralara şov yaptı ama bizim yuzsuzler akıllanmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıllardır her duran topta rakibe kafa vurduran, nerede duracağını bilmeyen Türk stoperlerden gına geldi.

Bu ülkede uluslararası standartta üst düzey tek stoper çıkmıştır, o da Büyük Kaptan Bülent Korkmazdır. Diğer Alpaylarmış, ogünlermiş hepsi çerçöptü, bugün tek eli ayağı düzgün yerli stoper yoktur kimse kendini kandırmasın.

Geri
Üst Alt