Hepimiz Aynı Şeyi İstiyoruz

Hakan Kağan

10 Numara!
Arkadaşlar yorumlara bakıyorumda Fatih Terimi sevenler sevmeyenler Manciniyi sevenler sevmeyeneler Aysalı sevenler sevmeyenler Yeni yönetimi sevenler sevmeyenler herkes aynı şeyleri istiyor. görüşlerimiz ortak..

Selçuk Burak Hamit kulübede otursun takım Sneijderin üzerine kurulsun Bruma Telles Furkan vs gibi genç oyunculara şans verilsin forma adaletli dağıtılsın.Otoriter bi hoca olsun futboldan bi haber yöneticilere taktik bırakılmasın masa başı oyunlarla ahbap çavuş ilişkileriyle kadro kurulmasın...

Ee hepimiz aynı görüşte birleşiyorsak yönetim nden bunu duymaz. Kulüp yönetenlerinmi yoksa taraftarlarınmı? Bence sesimizi duyurup forumdaki 1000lerce taraftarın sokaktaki renktaşlarımızın isteğinin duyulması gerekmezmi? Sesimizi nasıl duyururuz??

Stada giden taraftar grubu Selçuk İnan ıslıklanınca müdahale edip onun lehine tezahürat yaptığı sürece hiçbir şey değişmez.

herkes onu ıstıyorda sorun surda bu kadar adam gorebılıyorken en profesyonel ve en gormesı gereken kişiler klubun basında onlar goremıyor..gormesı ıcın sesımızı duyurmamız gerekıyor acı olan tablo bu aslında.

o taraftar grubu kim ben onlara şaşırıyorum sokaktaki işdeki forumlardaki taraftarların hiçbiri bu adamın oynamasını istemiyo bunlar neredeler..Yada ıslık gibi demokratik hakkı ki küfürsüz saldırısız sadece ıslıkla protesto edilmeyen devlet başkanımı var sanatçımı var futbolcu olmayacakmı

Forma adaletli dağıtılsada degisen birsey olmaz, bu oyuncu grubu ile fazla şansımız yok. Sağlam bir revizyon yapılmalı.

isliklamak hatta sahaya girmek cozumdur

ya da gordugunuz altur otobuslerinin sileceklerini kaldirarak da msj verebilirsiniz. ya da silecege brosur birakarak

Geri
Üst Alt