Hepsiburada Laptop Kampanyası

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Bana 10 gün süre ver, kartonlarla yapayım fm 2020. 1850 tl yeter. Okul parası 😂

Bana masaüstü lazım beyler ama para yok sjsj şöyle ölücu seviyede kenarda dursun, indirim olur bir şey olur temel seviyede oyun oynatacak bir masaüstü öneriniz varsa paylaşır mısınız, dizüstü var da meh ya baydı beni akmıyor.

Bana masaüstü lazım beyler ama para yok sjsj şöyle ölücu seviyede kenarda dursun, indirim olur bir şey olur temel seviyede oyun oynatacak bir masaüstü öneriniz varsa paylaşır mısınız, dizüstü var da meh ya baydı beni akmıyor.
images

@Uğur Bulut Konu hakkında fikrini merak ediyorum beis..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kendisi öve öve bitirememişti hepsiburada'dan aldığı laptobu sanırım.Ben de onu referans alarak konu açtım .

bana da yardımcı olur umarım.

Satıcısı hepsiburada olan bir parfüm İstanbul içinde 10 günde geldi.Geç kalma olayını bi araştırmak lazım.

Uygun fiyatlı derken abi?

Bak şu fena değil. Hemen hemen aynı özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayarım var. 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyoum. FM 2020'yi rahatlıkla kaldırır. Ayrıca 1 TB Harddisk kapasitesi var. Dizi, film, belgesel arşivi yapmak için ideal.

Bak şu fena değil. Hemen hemen aynı özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayarım var. 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyoum. FM 2020'yi rahatlıkla kaldırır. Ayrıca 1 TB Harddisk kapasitesi var. Dizi, film, belgesel arşivi yapmak için ideal.

teşekkür ederim bana da bütçemi zorlamayacak idare edecek birşey lazımdı zaten.bu uygun görünüyor.

Turkiyedeki fiyatlar nasil bilemiyorum, ama gercekten processor konusunda en az intel i5 olmali diye dusunuyorum performans konusunda. i7 ve i9 lara pek gerek yok diye dusunuyorum genel kullanici icin.

i5lerin yeni nesli cok performansli ve fiyat konusunda makul olarak bilinir. Tekrarliyorum, Turkiyedeki fiyatlar konusunda fikrim yok

Fm 2021e yetişir bu arada laptop anca.

Ryzen 5 ve 1050gt ekran kartlı ikinci el garantili düşürmeye bakin yazın bu kombinasyonu 18 ay garantili 1750 tlye dusurmustum yamyamlar bildirim gelene kadar anlasmislardi

Leş bir laptop bulasmayin derim. Bir musterimde var boyle lanet bir cihaz olamaz. 3.nesil i7 işlemcili laptoplar tur bindiriyor bu cihaz.

Eski seri alcaksaniz i7 ve m işlemcilerden şaşmamak gerekir.

Geri
Üst Alt