Hepsiburada Laptop Kampanyası

Ryzen 5 ve 1050gt ekran kartlı ikinci el garantili düşürmeye bakin yazın bu kombinasyonu 18 ay garantili 1750 tlye dusurmustum yamyamlar bildirim gelene kadar anlasmislardi
Hangi sitede oluyor bu olay üstat hepsiburada mı

Ben de @Uğur Bulut un 5.000 bin liralık laptopu 2.500 liraya aldığını ve söylediğine göre 5 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşen teslimiyle beraber hepsiburada sitesine üye olmuştum. Avantajları kovalıyorum.

Uzun süredir Ps4 satıp Laptop almak istiyordum güzel bir indirim yakaladım araştırdım 2 adet aldım 2 aydır kullanıyorum memnunum fiyat olarakta çok abartı bir fiyatı yok.

Acer Nitro Intel Core i5

Ben de @Uğur Bulut un 5.000 bin liralık laptopu 2.500 liraya aldığını ve söylediğine göre 5 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşen teslimiyle beraber hepsiburada sitesine üye olmuştum. Avantajları kovalıyorum.
adam laptopta oyun oynamaktan siteye uğramayı bıraktı , çok boşladı valla forumu ...

Celeron N işlemciler olmuş 1800 ne ara bu kadar fakirlestik ya 2017 yılında bimde falan satiliyordu 700-800 e

Sahibinden de bak reyiz. Olmadı letgo kovala garantili cikiyor

Ne zaman almayı düşünsem fiyatlara bakıp neyse biraz daha idare ederim diye geçiştiriyorum her seferinde aynı ürünün fiyatı daha da artıyor yenisi çıkıyor eskiyor ama fiyatı artmaya devam ediyor.

HEPSİ BURADA .COM DOLANDIRICIDIR
SAKIN ALMAYIN UZAKLAŞIN
BENİ DOLANDIRDILAR
45 GÜN ÖNCE SATTIKLARI LAPTOPU HALA GÖNDERMEDİLER DR
BEN DOLANDIRILMAKTAN HOŞLANIYORUM DİYORSAN PARANI HEPSİBURADA.COM A YATIR
ONLAR DA PARANIN FAİZİYLE 2 AY PARA KAZANIP

SENİ ENAYİ YERİNE KOYSUNLAR

Daha çok oyun oynamayı düşünüyorsan eğer PS4 de alabilirsin. PS5 de tanıtıldığı için uygun fiyata bulucağını düşünüyorum. @Melih Peker

HEPSİ BURADA .COM DOLANDIRICIDIR
SAKIN ALMAYIN UZAKLAŞIN
BENİ DOLANDIRDILAR
45 GÜN ÖNCE SATTIKLARI LAPTOPU HALA GÖNDERMEDİLER DR
BEN DOLANDIRILMAKTAN HOŞLANIYORUM DİYORSAN PARANI HEPSİBURADA.COM A YATIR
ONLAR DA PARANIN FAİZİYLE 2 AY PARA KAZANIP

SENİ ENAYİ YERİNE KOYSUNLAR

Geri
Üst Alt