Cevap: Her Şeye Rağmen Asist Kralı : Lincoln
Ya konuşmayayım konuşup konuyu uzatmayayım diyorum ama ağır tahrik var
Arda dizi delik delik oynar,bayılana kadar oynar,beyiniz çakma sakatlıklar çıkarır deplasmana gitmez.
Kimse de benim Galatasaraylılığıma laf atamaz....:42:
Dizi delik oynadı öyle mi? Yok abart biraz daha, kafası falan da delindi. Diziyle fazla alakalı olan bir yer değildi hatta hiç alakası yoktu. O delikten çok sövüp salladığınız nondanın da bileğinde oldu da onu niye bu kadar abartmadınız. Resmen varya işi lincoln-arda kavgasına getiriyorsunya helal olsun. Ben ne zamandır şurda yazılara, yorumlara baksam hep aynı şey " lincoln sakat deplasmana gitmiyor, lincoln antrenmana çıkmıyor, lincoln hocaya küfür ediyor," ee lincoln ün istatistikleri ortada kardeşim deniyor hemen ona da bahane var " ama ikinci yarı oynamadı ki, istemiyor oynamıyor"... Yok ya ! Futbol onlar için paradan, puldan önce bir eğlence, yaşam felsefesi... Hangisi uzak olmak ister. Lincoln sivas deplasmanına gitmemiş neymiş saha kötüymüş, buzmuş. Hadi ordan... Rövanş maçında niye oynamadı o zaman bu adam ? "Canı istemedi !" di mi ?
Oturduğunuz yerden eleştirmek çok kolay. Geçen sene gençlerbirliği maçında ve hatta kalliden sonraki o kısa dönemde lincoln ün kritik maçlardaki golleri, futbolu göz ardı edilemez. Bu sene ki rezillikten sonra hele hele lincoln olmasaydı bu taraftar insan içine çıkamazdı.
Lincolnü beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz ama o sarı kırmızıya aşığım diyorsanız lincolnüde destekleyeceksin, barışıda, barosuda, aykutuda, yaseride vs...
Paragözmüş, çok para kazanıyormuş... Sizene be kardeşim. Anasının ak sütü gibi de helal olsun.
Lincoln gibi bir oyuncuya sahibiz ya lincoln... Yer yüzünde belki onun yeteneğine, zekasına sahip çok az sayıda futbolcu var. Ama o bizim futbolcumuz her fırsatta beni, seni,onu, Şanlı Galatasaray taraftarını öve öve bitiremeyen, çok seven lincoln. Şimdi bu sözlerden sonra aradan biri çıkar yine "O kadar parayı alsam bende severim" demeye başlar.
Herkes lincoln onu yaptı bunu yaptı diyorken arda turan kaptanlık bandını atıp, dengesiz dengesiz açıklamalar yapıyordu. Lincoln belki onun kadar geveze olsaydı bugün basın ve hiç haddi olmayan bazı taraftarlarımız bu kadar ezemezdi onu.
Neymiş efendim ikinci kaptanlığı kabul edemezmiş... Yok canım. Sen kimsin be sen kimsin? Sen gelip geçicisin arda efendi! hepiniz gelip geçicisiniz ama galatasaray kalıcıdır. Bu takımda arda, sabri jenerasyonundan kaptanlığı bir tek adam hak eder oda uğur uçar. Ardanın hakkı bile olsaydı kaptanlık gerçi değil ama bu saatten sonra bırakın kaptanlığı aynı şekildeki davranışların tekrarı olduğu taktirde floryanın beş kapısının beşindede kıçına tekmeyi koyup yollanmalı.
Lincolnün kaptan çıktığı maçların neticesi ve lincolnün performansı ortada. Adam kıymet biliyor. Ama ümit karan 1.kaptan olmasına rağmen rezalete bak ya. Defolup gidecek birileri varsa bu da ümit ve onun gibilerdir.
Arda efendi yumruk yumruğa girişsin rezil etsinler bizi ite köpeğe; efendim lincoln neden izledi oluyor. Yahu Galatasaray taraftarı bu kadar mı bağnaz ya. Kavga eden, küfür eden, karı kız peşinde koşan adam yıldız olur ötekileri fasa fiso. Utanıyorum.
Kim ne derse desen rijkaard lincoln için büyük bir şans. Lincoln de bu takımın herşeyi. Bu sene tamamen ortaya çıktı bu gerçek. Lincolnü bitirmeye ne sizin ne başkasının gücü yeter. Daha öncede birçok kez söyledim; bu şarkı hiç bitmez... " LINCOOOLNN LINCOOOLLLNN LINCOOOLLLN LINCOOOLLNN "