Cevap: Herkes İlk Aşkını Anlatsın
İlkokul yaşlarında apartmanda komşu kızı İnci vardı. Çok güzel kızdı, ablasına da lise yaşlarında olan abim asılıyordu. O da efsaneydi
Yine ilkokul yaşlarında yine aynı apartmanda Sinem diye bir kız daha vardı. Sinem ayrıca sınıf arkadaşımdı.
Ben İnci'ye deli gibi aşıktım, Sinem de bana aşıktı. Doğum günüm 31 Temmuz. Hatırlıyorum, İnci yazlığına gitmişti ve ben, İnci nasıl olur da doğum günüme gelemez diye hüngür hüngür ağlamıştım. Hatta o bahsettiğim doğum günüme Sinem gelmişti ve evde fotoları bile var.
Bir de Cansev diye aile dostumuzun kızı vardı. Devamlı görüşüyorduk. Bisikletle gezerken bana beni sevdiğini söylemişti. Ben de olmaz öyle şey ailelerimiz arkadaş falan demiştim

Güzel kızdı ama abi çok konuşuyordu yahu
Neyse, ben İnci'yle hiç bir zaman sevgigi olamadım ve Sinem'le çıkmaya başladık

Yaş 9-10 falan lan.
Hatırlıyorum, evin önündeki boş arazide tren rayları vardı, eski püskü, orada otururken bana ''ben seni seviyorum'' demişti, ben de ''ben de seni seviyorum'' demiştim. Şimdi sevgiliyiz muhabbeti falan olmuştu işte, yıl 1988-1989 falan. (Neuchatel zamanları)
Şimdi İnci evlenmiş, facete arkadaşım. Çoluğu çocuğu olmuş Allah bağışlasın.
Benim her daim bi sevgilim oldu zaten, artistliğine söylemiyorum, zor zamanlar da oldu yani. Acı çektiğim oldu. Aşk adamıyım galiba
Şimdi evli barklı adamız, inşallah oğlum olacak 20-25 güne. Oğlumun ilk aşkını görmek nasip olsun bana ve eşime. Saygılar herkese.