Üye Görüşü Herkes Kenetlensin ve Dikkatli Olsun!

Berkan Yıldırım

Parçalı Üye
Son zamanlarda daha doğrusu uzun bir zamandır üzerimize oynanan çok büyük bir oyun var bu son zamanlarda kendini daha çok belli etmeye başladı. Ve bakıyorum da çoğu kişi bu tür habelere inanmaya başladı ve yönetici,futbolcular ve başkana karşı aşırı ağır laflar söylüyorlar sırf bu asparagas haberler yüzünden. Ve ne hikmetse dikkat edin sürekli kendi takımımızı aşağılayan, yöneticileri yerden yere vuranlar konu açılır açılmaz direkt yorum yapıyorlar olumsuz bir şekilde halbuki önce bir otur araştır ya da bekle bi kulüpten açıklama gelsin ama yok kolayına kaçıp kendi bacağımıza sıkıyoruz.

Kulübün borcu çok, borsa istanbuldan bize uyarı geldi ama 5 büyükler arasında en az borca sahip olan takım biziz ve fenerle beşiktaşın borcu bizimkinden 5-6 kat daha fazla olmasına rağmen uyarı nedense sadece bize geliyor. Ve bu duruma bile inanlar oldu hemen akabinde de yönetime giydirenler oldu ama kulüp gerçeği kanıtlarla açıklayınca gerçek gün yüzüne çıktıktan sonra herkes anladı bize karşı oynanan oyunlar olduğuna, şimdiden bile belli gazeteler ve yayınlarda teknik direktör isimleri tartışılıyor.

Şimdi de ismi lazım değil(adını bile ağzıma almak istemiyorum bu basit gazeteyi herkes anlamıştır zaten) gazete, THY sponsorluğa para vermeyecek %50 indirim uygulayacak diye bir haber yaptı ve dikkat ettim yine herkes balıklama atladı. Yahu arkadaş hele bir durun kulüp açıklama yapsın. Bu gazetenin bizim hakkımızda yaptığı haberlerin %80'i uydurma zaten ne bu celal?

Son olarak herkese diyeceğim şu ki kulübünüze,geçmişinize sahip çıkın. Her olumsuz başlıklara girip kendi kendimizi küçük gösterip milletin önünde küçük düşmeyelim, her habere balıklama atlamayın yorum yapılır elbette ama küçük düşürücü, zaten bu yönetimden bu beklenirdi tarzı yazılar yazmayın. Şu koca ülkede tüm kurumlarla karşı karşıyayız işin ciddiyetinin farkına varalım.

- Ne kadar klasikte olsa tek yapmamız gereken: "Kenetlenelim, hiçbir durumda kulübümüzü zor durumda bırakacak düşünce ve eylemlerden uzak duralım."

Ünal Aysal son 1.5 yıldır bizi sallamıs vaziyette. En kötü istifa ederim dedi ve herseyi ağırdan aldı. Gelinen noktada ne doğru dürüst bir sponsor, ne hoca , nede kadro var.

"Üzerimzide oyunlar oynanıyor" muhabbetine hiç bir zaman inanmadım, inanmam da. Ama kenetlenmek ve her habere balıklama atlamak konusunda yazdıklarında %100 haklısın.

Ünal Aysal son 1.5 yıldır bizi sallamıs vaziyette. En kötü istifa ederim dedi ve herseyi ağırdan aldı. Gelinen noktada ne doğru dürüst bir sponsor, ne hoca , nede kadro var.

Ünal Aysal'ın tek yanlışı popülerizm. Her zaman ismi duyulmuş teknik adamları getirdi marka değeri için halbuki ne ülkeyi tanırlar ne futbolumuzu işte bu yüzden yabancı teknik adam bizim ülkede yaşamamışsa başarılı olması mümkün değil %1 bile değil %0'dır. Reijkaard,Del Bosque,Aragones ve daha niceleri geldikleri her takımı batırdılar. İşte Aysal bunun farkına varsa çok daha başarılı olur, başarı geldikçede tanınabilirliğimiz artar.

Sponsor konusunda %100 haksızsın diyebilirim. Malum ülkenin ve ülke futbolunun içler acısı halini hepimiz biliyoruz hangi aklı selim bir insan böyle berbat bir ülkede bir takıma sponsor olur? Sadece biz değil 18 takımın 13ünün sponsoru yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Ülke olarak berbat bir durumdayız ve M.United gibi uçuk bir sponsorluk gelirine hiçbir zaman sahip olamayacağız bazı gerçekleri kabul edelim önce.

Kadro konusunda pek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama strateji yanlış. Herkesin bildiği gibi oyuncu yaşlanınca yıllık ücreti azalır ama bizde tam tersi Burak olsun Selçuk olsun yıllar geçtikçe zam alacak isimler işte bu yanlış karar. Ülkemizde oyuncular çok şımartılıyor ve bununda baş sorumlusu biz taraftarlarız. Kim gelirse gelsin görmemişler gibi havaalanına karşılamaya gitmeler, futbolcunun evine gitmeler vs. Oyuncuyu bu kadar yüceltirsen bir taraflarıda yükselir. Oyuncu dediğine rahat vermeyeceksin formu düştümü çekeceksin yedeğe gözünün yaşına bakmadan, takımı zor durumda bırakanlara gerekli cezayı vereceksin kısacası disiplin oldumu başarıda olur. Bu dediğimide sadece biz değil tüm takımlar yapıyor bütün oyuncular çok şımartıldı.

"Üzerimzide oyunlar oynanıyor" muhabbetine hiç bir zaman inanmadım, inanmam da. Ama kenetlenmek ve her habere balıklama atlamak konusunda yazdıklarında %100 haklısın.

Cok net hatirliyorum bu olaylarin baslangicini. Berkin Elvan oldugunde ilk taziye mesajini biz yayinlamistik. Biz yayinladiktan sonra diger kulup taraftarlarinin asiri baskisi sayesinde diger kuluplerde yayinladi hatta besiktas en son yayinlamisti ve besiktas taraftarlari kulubu basacakti nerdeyse herkes yonetime fena kufrediyordu ve besiktasta yayinlamisti taziye mesajini son olarak. Hatirlayin Berkin Elvan icin taziye mesaji yayinladiktan 1 gun sonra vergi borclarimizi istediler ve asiri faiziyle o zamanin bakani bizim aleyhimizde konusmustu o parayi alacagiz diye vs. Iste o gunden bugune kadar ustumuze gelmeye basladilar. Halbuki ne kadar basit bir olay dimi ama devlet buyuklerince o kadarda basit degilmis.

Cok net hatirliyorum bu olaylarin baslangicini. Berkin Elvan oldugunde ilk taziye mesajini biz yayinlamistik. Biz yayinladiktan sonra diger kulup taraftarlarinin asiri baskisi sayesinde diger kuluplerde yayinladi hatta besiktas en son yayinlamisti ve besiktas taraftarlari kulubu basacakti nerdeyse herkes yonetime fena kufrediyordu ve besiktasta yayinlamisti taziye mesajini son olarak. Hatirlayin Berkin Elvan icin taziye mesaji yayinladiktan 1 gun sonra vergi borclarimizi istediler ve asiri faiziyle o zamanin bakani bizim aleyhimizde konusmustu o parayi alacagiz diye vs. Iste o gunden bugune kadar ustumuze gelmeye basladilar. Halbuki ne kadar basit bir olay dimi ama devlet buyuklerince o kadarda basit degilmis.

Dha önce deiğim gibi üç büyüklerin ama özellikle de Galatasray ve Fenerbahçe'nin üzerimize oynuyorlar iddiası çok komik geliyor bana. 2 sene üst üste şampiyon olurken oynamıyorlar ama bir gecede vazgeçiyorlar ve üzerimize oynamaya başlıyorlar. Eğer böyleyse o zaman Fenerlilerin de 96-200 dönemi ile ilgili iddialarının gerçekliğini sorgulamamız gerekir. Adamlar 17 Ağustos depremiyle o sezon olanlar arasıdna bile kendilerince mantık silsilesi içerisinde bağlantı kuruyorlar. Bunları geçmek lazım.

Yıllardır hangi kulüp başarısızlığa demir atmışsa bu tür iddiaları kullanır. Amrabat, Salih, Burak, Ontivero, Hajrovic, Yiğit, Yasin gibi adamlara para dökenler değil, biz Türk Telekom'un sponsorluğa devam edeceğini düşünüyorduk diye komedi açıklama yapanlar değil de başkaları mı suçlu?

Bu mantık bize birşey kazandırmaz.

Dha önce deiğim gibi üç büyüklerin ama özellikle de Galatasray ve Fenerbahçe'nin üzerimize oynuyorlar iddiası çok komik geliyor bana. 2 sene üst üste şampiyon olurken oynamıyorlar ama bir gecede vazgeçiyorlar ve üzerimize oynamaya başlıyorlar. Eğer böyleyse o zaman Fenerlilerin de 96-200 dönemi ile ilgili iddialarının gerçekliğini sorgulamamız gerekir. Adamlar 17 Ağustos depremiyle o sezon olanlar arasıdna bile kendilerince mantık silsilesi içerisinde bağlantı kuruyorlar. Bunları geçmek lazım.

Yıllardır hangi kulüp başarısızlığa demir atmışsa bu tür iddiaları kullanır. Amrabat, Salih, Burak, Ontivero, Hajrovic, Yiğit, Yasin gibi adamlara para dökenler değil, biz Türk Telekom'un sponsorluğa devam edeceğini düşünüyorduk diye komedi açıklama yapanlar değil de başkaları mı suçlu?

Bu mantık bize birşey kazandırmaz.

Bravooo !!! Seni tebrik ediyorum Ömer Tugrul Yilmazer kardesim.

Kobane düşerse Gese düşer dikkot hevoller.

Tap

demıroren ve saz ekıbının oyunlatr oynadıgı kesın ama sıyaset kanadından uzerımıze oyun oynandıgını sanmıyorum.bayragımızı 2 tane Ataturk bustunu koruyamayanlar ne oyun oynayacak.bızı futbolla mesgul edıp ulkeyı satmakla mesguller.

ben bu forumda moral bozucu haber görmek istemiyorum.

fbli futbolcular it gibi koştu konya maçında

kaleci hataları olsa da acaip mücadele ediyorlar

bizim futbolcuların eli belinde

boş işler takım kenetlenmezse sen amuda da kalksan hiçbir şey olmaz

takımdaki paraları cukkalayanların kenetlenmesi lazım biz taraftarız zaten destek oluruz

fener maçında kırmızı kart pozisyonunda fenerli oyuncular hakemi boğacaktı nerdeyse

bizde aynı şeyleri göremiyoruz bir gruplaşma var belli ancak kankalar birbirlerine arka çıkıyor

tabi sneijderi ayırıyorum adam gerçek bir lider arsenal maçında hem melo hem chedjouyu fırçaladı adam selçuk la burağa bakalım birde sahada el ele tutaşacaklar nerdeysye

Geri
Üst Alt