Herkesin Beğendiği Oyuncu Var mı Takımda?

Kenan Arslan

Kırmızı Üye
Sneijder dahil olmak üzere kimseyi beğenmiyor taraftar.

Var mı şöyle herkesin bu çok iyi dediği bir oyuncumuz?

Dün baktım Umut Gündoğanı falan yerin dibine sokmuşsunuz.

C.Ronaldo iyi mi alalım mı? Herkes beğenir mi?

Sneijderi beğenmeyen kimi beğeniyor merak ediyorum.Muslera,melo da hemen hemen herkes tarafından beğeniliyor.Yabancılarda çok sıkıntı yok da mesele türk oyuncularımızda...

ben buragı begenıyorum

Bruma'yı herkesin beğendiğini düşünüyorum.Normalde Sneijder'i de herkes beğenir ama Recep Yıldırım isimli trol beğenmez

Semih var birde, gerci real macinda onun yüzünden elendik diyenlerde vardi.

Umut Gündoğan'ı herkes beğendi dün, sen nereden çıkardın yerin dibine sokmayı falan?

Bu kadar büyük bir toplulukta herkesin aynı fikirde olmasını beklemeniz saçma.Herkes her futbolcunun oyun tarzını beğenmeyebilir.Mesela forumun büyük kısmı Yekta'nın futbolunu beğeniyor ama ben beğenmiyorum hatta iğreniyorum. :crushed:

Sneijder'i beğenmeyen gitsin köprüden atsın kendini.

Sneijder,melo,muslera'yı beğenmeyen bırak bizden,diğer takımları tutan arkadaşım bile yok.Hepsi çok iyi futbolcu olduklarını kabul ediyor.

Her oyuncu az cok laf yiyor. En cok begenilenler Melo ile Sneijder.

Asil Muslera, Melo, Sneijder'i begenmemek mallik ama neyse

Muslera, Semih, Telles, Melo, Selçuk, Bruma ve Sneijder'i çok beğeniyorum ve bu isimlerin sadece Türkiye değil, Avrupa'da da kaliteli isimler olduğunu düşünüyorum.

Çoğu zaman Galatasaray maçını izlemek için kumandaya uzanmaktan bile aciz benim gibi birini 1.Lig maçını izlemek için stada götüren adamdır Gündoğan ama bizde harcanıp gidecek tabi.

Herkesin beğendiği...

Benim hatırladığım sadece 3 oyuncu var genel olarak yaşadığım tarihinde.

2bucuk hata.

Popescu, hagi ve ribery (az süre kaldığı için bucuk)

Taffareli belki ekleye bilirim.

Muslera

Semih

Melo

Sneijder

Bu 4 oyuncuyu %99 begeniyor

Eray

Dany

Aydin

Umut

Bu 4 oyuncuyu nefret eden kisim %99 :DD

Geri kalan oyuncularimizin popülaritesi %20-80 ile %50-50 oranlar arasinda degisiyor...

Herkesi mutlu etmek zor kardesim, durum gayet normal ;)

Geri
Üst Alt