Heroes Televizyona Geri Dönüyor

Ferdi Dinli

Parçalı Üye
'Heroes' televizyona geri dönüyor

İlk yayınlandığı 2006 yılında bir televizyon fenomeni olan 'Heroes' dizisi yıllar sonra yeni bölümleriyle ekranlara geri dönüyor.

140223_heroes.hlarge.jpg

ntvmsnbc

Süper güçleri olan insanların maceralarını konu alan 'Heroes' dizisi 2015’te tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Diziyi ilk kez 2006 yılında başlatan NBC kanalı, Olimpiyat yayınları sırasında 'Heroes'un geri döneceğini duyuran kısa bir tanıtım yayınlandı. Kanalın yöneticilerinden Jennifer Salke de haberi doğruladı.

Dört sezon süren dizi izleyeci kaybetmeye başlamış ve 2010’da aniden iptal edilmişti. Bu kararı dizinin birçok hayranı eleştirmişti. 2015’te ekrana dönecek dizi, sadece 13 bölüm olacak ve yeni karakterlerle yoluna devam edecek. Eski oyuncuların dizide rol alıp almayacakları sır gibi saklanıyor. Dizinin senaryosu ise yine serinin yaratıcısı Tim Kring’e emanet.

Keske onceki dizi'nin devami olsaydi da yari da kalmamis olsaydi. Boylece bende o dizi'ye baslardim ve sonrasinda bunu da izlerdim. Tam benlik cunku. 13 bolumluk mini dizisi olacakmis bu. Cok gereksiz ve sacma ne yazik ki.

Zaten yarım bıraktılar diziyi.. OZ, Kyle XY ve bunu da yarım bıraktılar. Dertleri neymiş de bu kadar zaman sonra diyet mi ödeyeceklermiş...

Neden bitirildiğini hiç anlayamacağım dizi..müthiş ilerliyordu.

İyi başlayıp bok etmişlerdi. Heyecanlandırmadı.

Müthiş falan bitmemişti. İlk 3 sezon sonra sıçışa geçmişlerdi. Sırf başlayıp bitirmek için izlemiştim gerisini. Allahtan devam ettirmiyolar.

ziyadesiyle gerzek bir yapim idi

İlk sezon hariç ben beğenmemiştim pek. İlk sezonu da değişik falan diye izlemiştim,bilimkurgu/fantastik altyapılı diziler pek yapılmıyordu bir de.

Vallaha dönmese de olur. İlk sezon 7-8 bölüm hariç berbat gidiyordu.

Son sezonu faciaydı. Aslında Peter'ın güçleri elinden alındıktan sonra iyice mala bağladı dizi. Sylar'ı topluma kazandırma çabalarına falan girdiler, saçma sapan işler oldu. Bakalım yeni karakterler nasıl olacak.

İlk sezonu süperdi bana kalırsa hele ilk bölümler falan. Sylar falan müthiş karakterlerdi. Petrelli biraderler etc.

Ondan sonra öyle iğrenç bir diziye döndü ki çizgi film gibi birşey oldu. Big Bang Theory'de Sheldon, hikayesi bitmeden sonlanan dizilerden bahsederken örnek vermişti, ya da Heroes gibi git gide öyle kötü hale gelirsiniz ki insanlar bittiğine sevinir gibi birşey demişti.

İlk sezonu süperdi bana kalırsa hele ilk bölümler falan. Sylar falan müthiş karakterlerdi. Petrelli biraderler etc.

Ondan sonra öyle iğrenç bir diziye döndü ki çizgi film gibi birşey oldu. Big Bang Theory'de Sheldon, hikayesi bitmeden sonlanan dizilerden bahsederken örnek vermişti, ya da Heroes gibi git gide öyle kötü hale gelirsiniz ki insanlar bittiğine sevinir gibi birşey demişti.

sheldon demişken sheldonu tek gecerım.bu kadar gıcık ve sempatik bir insan olamaz.

Geri
Üst Alt