Hertha Berlin vs Cassio Lincoln skills

Adam sanki 70'lerde oynadı arkadaş. Lincoln'ün bir tane adam akıllı videosu yok. Pele'nin bile daha güzel videoları vardır.

Stad da izledim bu maçı. Maça gidebilmek için okulu kırmıştım o gün Köln deki uçağa yetişebilmek için.

Maç hakkında sadece Baroş'un penaltı golünü ve Almanların Servet'e maske yüzünden kim lan bu kasap diyerek korktuğunu hatırlıyorum. O kadar soğuktu ki bir de Berlin Olimpiyat stadında her bir yanından rüzgar esiyordu, maçtan çok can derdine düşmüştük bu yüzden de fazla birşey hatırlamıyorum :D

Kaç defa kahve çay falan almaya gitmiştim, hayatımda orada donduğum kadar donmadım bir daha. Ne biçim soğuktu lan öyle.

Aldığım atkılar. Yarın unutmazsam bilgisayardan staddan resim atarım bir iki tane.

317302bec9cee4f2415209b251dab990.jpg

dd5bc1c5ac7c1101e836d3b8dd7df18e.jpg

9866ae4c02fc64accb960b993b84751a.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Freeeeestylee mamamakrafooon tutututututu efsane video efsane performans

o değilde sevmediğimiz adnan polat bile bu yönetimden 10 kat iyiydi. rijkaard, lincoln, baros, kewell, keita vs vs sayısız adam getirdi. hoş başarılı olamadı o ayrı konu ama en azından 2-3 yıl birşeyler denedi.

Hertha'nin basinda Favre varmis.

o değilde sevmediğimiz adnan polat bile bu yönetimden 10 kat iyiydi. rijkaard, lincoln, baros, kewell, keita vs vs sayısız adam getirdi. hoş başarılı olamadı o ayrı konu ama en azından 2-3 yıl birşeyler denedi.

haldun olmasa alamazdı onları. Haldun gidince son sene adaşıyla nasıl batırdığını biliyoruz.

lincoln
cassio de soares
lincooooln

lincoln
cassio de soares
lincoln

lincoln
cassio de soares
lincoln

Geri
Üst Alt