hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

Antalya'da çalıştığım dönemlerde 1 çok futbolcuyla selamlaşmışımdır ama sohbet olarak Egemen Korkmaz diyebilirim.Sohbeti iyiydi..

Antalya'da çalıştığım dönemlerde 1 çok futbolcuyla selamlaşmışımdır ama sohbet olarak Egemen Korkmaz diyebilirim.Sohbeti iyiydi..
Ömer catkic ile tanistin mi peki? Yakın bırisi Galatasarayli hemde koyu diyordu kel için ama bizim maçlarda pislik yapardi

kasımpaşa bursaspor maçına gitmiştim öylesine kasımpaşa tarafında, şener özbayraklı'dan forma isteyip almıştım belluschi'den de arkadaşım istedi o vermedi :berkan:

Fatih hocamla tanışmıştım hocam sizi çok seviyorum ya deyip sarılmıştım.

Gülerken hadi ya öyle mi demişti o sırada tükürüğü yüzüme gelmişti.

Sıfır bozuntu ile konuşmayı bitirip yoluna devam etmişti.

o günden beri hocamın dnasını taşıyor olabilirim
Bana tükürseydi hoca o günden bugüne hiç yıkanmazdım

Güngörenspor'un 2001-2002 kadrosuyla toplu bir fotoğraf çekimimiz vardı ismen hiçbirini tanımam ama.

okuduğum lise gençlerbirliği tesislerinin yanında olduğu için lise zamanları gençlerli topçuların çoğuyla tanışıp konuşmuştum. en samimi oldugum tolga'ydı sonra beşiktaşa transfer olmuştu. arabasına binmişliğim bile vardır. siyah bir audi tt'si vardı gençlerde oynarken.

eski bursasporlu ali nail uludağ üniden kuzenimin arkadaşıydı. pingel'le birlikte fenere transfer olmuştu.

alexis sanchez'i barcelona'da oynadığı dönem havaalanında görmüş ve ayaküstü konuşmuştum.

son olarak gomis'i eşi ve çocuklarıyla restoranda yemek yerken gördüm. yanında ailesi olduğu için yanına gitmeyip garsondan rica etmiştim fotograf çektirebilir miyiz diye. garson sormuş ama kabul etmemiş.

Kimse ile resmen merabalasmasak ta Yusuf ile Tanju Atakoy'de okulumuzun yanina park etmislerdi. Pencereden el sallamistik onlar da bize el sallamisti.

Daha oncesinde Florya'ya antrenman izlemeye gittigimde Prekazi'ye baktim bacaklari simsiyahti. Biraz yaklastiginda farkettim ki herif bayagi bi kıllıymis 😂😂

Cihan ile baska bi genc topcuyu Istiklal'de yururken, Servet'i de Mecidiyekoy'de arabasiyla yola cikarken gormustum.

Canakkale Dardanel ile de ayni otelde kalmistik. Gidip rahatsiz etmedim hic birini.

Ümit Karan bizde oynadığı dönem de paso Carousel'de takılırdı.

Geri
Üst Alt