hiçbir transferi gerçekleştiremeyen forumun yalancısı sergen zeren

Sergen değerli bir duyumcudur. Yasin yanılıyor. Transferlerin gerçekleşmemesinin sebebi Dursundur. O vakit Dursun hakkında bir başlık açman icap ederdi Yasin efendi.

Sergenciler yasini hoş etmiş yine.

Sergen Zeren adam gibi adamdir.

millet habire klavye basinda saksiya saplarken sergen kardesimiz transfer nobetini canli tutmaya calisiyor tek basina.

devam sergen durmak yok.

sayın sergen zeren'in içinde bulunmuş olduğu bedbaht durumun kaderi olmadığının sadece seçmiş olduğu nickten kaynaklandığını düşünmekteyim. yakın tarihte izlemiş olduğum bir video kaset bu önemli tespiti yaptırmış bulunuyor bana. sizlerde belirtilen dakikalar arasındaki sözleri özellikle küçük'ün sözlerini dikkatle dinlerseniz tüm bu olayın kaynağının asıl sebebini öğrenmiş olacaksınız. iyi seyirler efendim.

5:55 - 7:03

ccc Arif Reyiz ccc izle izle yarıl :D:D - YouTube

sayın sergen zeren'in içinde bulunmuş olduğu bedbaht durumun kaderi olmadığının sadece seçmiş olduğu nickten kaynaklandığını düşünmekteyim. yakın tarihte izlemiş olduğum bir video kaset bu önemli tespiti yaptırmış bulunuyor bana. sizlerde belirtilen dakikalar arasındaki sözleri özellikle küçük'ün sözlerini dikkatle dinlerseniz tüm bu olayın kaynağının asıl sebebini öğrenmiş olacaksınız. iyi seyirler efendim.

5:55 - 7:03

ccc Arif Reyiz ccc izle izle yarıl :D:D - YouTube

bu ne ya yine prim muabbeti rezalet 3.38.

Geri
Üst Alt