Demek ki o kadar da yerli ve milli değilmiş Hidayet kardeşimiz. Gandırıldık!

Zamanında Türkiye'ye nasıl iltica ettiyse buradan da eder.

Sıkıntı bu elemanın baş danışman yapılması, daha konuşmayı bilmiyor.

ABD'ye taşınma kararı

Cumhuriyet'te yer alan ve AKP’ye yakın kaynaklara dayandırılan haberde, Erdoğan’a yakın bazı isimler, ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu’ndan yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon avroyu Türkiye’ye getirmesini istedi. Türkoğlu, parayı Türkiye’ye getirmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Hidayet Türkoğlu’na Saray’daki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı’ndan da istifa etmesi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından Hidayet Türkoğlu’nun eşi ve çocuklarını ABD’ye gönderdiği, kendisinin de yurtdışına çıkmak için hazırlık yaptığı belirtildi. Türkoğlu’nun birkaç gün içinde istifasını vereceği ve yerine ise Harun Erdenay’ın getirileceği kaydedildi.

saraydan mı kovulmuş

Belliydi böyle olacağı, dava bir gün evlatlarını yer.

O zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum. Türkiyeye ilk geldiğinde türkçesi bozuktu.

Sonra abd’ye transfer oldu, 6 ay ya da bir sene sonra röportajlarda amerikan aksanlı bozuk türkçe konuşmaya başlamıştı bu arkadaş.

O zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum. Türkiyeye ilk geldiğinde türkçesi bozuktu.

Sonra abd’ye transfer oldu, 6 ay ya da bir sene sonra röportajlarda amerikan aksanlı bozuk türkçe konuşmaya başlamıştı bu arkadaş.

Hidayet türkiye dogumlu degil mi? Ilk okula falan türkiyede gitmis yaziyor Wikipedia da

Hidayet türkiye dogumlu degil mi? Ilk okula falan türkiyede gitmis yaziyor Wikipedia da
Olabilir renktaş, ama o zamanlar türkçesi baya bozuktu bunun. Ailesi boşnak göçmeni olduğu için de gayet normal bşr durum aslında.

150 milyon euro vay be. bu kadar servetin olacak hala yalakalık peşinde koşacaksın.

Geri
Üst Alt