Hikmet Karaman: "Ben bu takımı uçururum"

Adam haklı. Öyle bir uçurur ki ortada takım makım kalmaz avucumuzu yalar, eskileri yad ederiz....

h
hikmetpep.jpg

N
U
F
F

S
A
I
D

Şunu görmem yeterli bu hocaya hayır demem için.

yenı antrenor gelırse kım gelırse gelsın farketmez benım ıcın burak ı kesecek adamın sonuna kadar arkasındayım ısterse vuralı getırsınler

İlla yerli olacaksa şansımı Yılmaz Vural veya Abdullah Avcı'dan yana kullanırım...

Burak planlarında varsa olmaz bize forvet gibi forvet lazım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hikmet hoca kaç yaşında bilmiyorum. Fakat türkiye de avrupayı yakından takip eden ender teknik adamlardan. Hala kendini geliştirmeye çalışıyor. Antrenman metotlarından, maçlardaki dizilişlerine kadar. Gidip yerinde izleyip notlar ve görüntüler alıyor. Sanırım Avrupa da bir kaç takımın antrenmanlarını da izlemişti. Prandelliden daha iyi olacağı kesin. 4-2-3-1 aşığı bir TD.

Burak'i verimli hale getirecekmis. Yav yürü git isine. Ersunu kaçirdik diyenlerde kendini üzmesin. kaçirdigimiz bir sey yok. Senol hoca da gelir, Ersun da. Avci da var.
Bizim kaçirdigimiz bir hoca varsa o adam Marcelo Bielsadir.

A.Avcı daha iyi olur. Yıllarca beri Belediye'de düsük bütcelere rağmen 4 büyüklere kök söktürdü. Korkusuz bir hoca ve iyi analiz yapıyor. Birde Avcı'nın calıstırdıgı Belediye her zaman ligin fit takımlarındandı.

Bu sezon kim gelirse gelsin 1 yıllık sözleşme yapılmalı ve transfer yapılmamalı.Belki kiralık bir forvet olabilir.Seneye Luce'ye bütçe ayırmalıyız.

Son düzenleme:
Gecen sefer armutlu bomba yapmistik.. Bu sefer elmali olsun

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Ucup ucup yanlis bir yere konmayalim da Himmet hocam.

uçur bizi hikmet başgan

Bu herifin şike ile ilgisine baktım pek bir şey bulamadım.Tapesi yoktu en azından.Gelirse Umut-Burak-Pandev-Sneijder dörtlüsünü aynı anda oynatabilecek bir hoca.Bu beni korkutuyor açıkçası.

Abdullah Avcı'yı isterdim ben de ama İBB'yle daha yeni anlaşmışken bir daha bırakmaz.Keşke gelse en azından Burak-Selçuk'u şutlar.

Hani şimdi geliyor mu hikmet hoca bugün birçok iddia atıldı ortaya yok mu başka gelen bir haber filan beyler ?

Geri
Üst Alt