Hikmet Karaman: "Ben bu takımı uçururum"

Duruşu çok yanlış aslında Mert. Kendini her ortamda Galatasaray' a pazarlamaya çalışıyor. Yaparım, ederim tarzı çok konuşuyor yoksa şu durumda en kuvvetli adaydı. Bu kadar basitleştirme her zaman ters teper.

GT-I9300 Tapatalk
Demek ki aşağıdaki haber doğruysa yukarda yazdıklarımda doğru. Ne öyle evde kalmış kızlar gibi beni alın tribi Hikmet Hoca.
Bağımsız GS Haber@GsHaber24 3 sa.3 saat önce
Ali Naci Küçük: Hikmet Karaman herkesi devreye soktu beni alın diye bu Yönetimde pek hoş karşılanmadı. GS'nin Hocası ağır olmalı dendi.

97867_hamza_1.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Bir daha sittin sene Galatasarayın hocası olamaz artık. Bu son şansıydı bu da olmadı yerinde olmak istemezdim valla baya heves etmiştir kesin.

sinirlenmiş.
Screenshot_2.jpg

Son düzenleme:
"Mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar da zayiflarda olursa, isler bozulur." HIKMET TERIM

Reis üzülmüş besbelli. :(
haline şükretsin
aziz zamanında yılmaz vuralla gece yarısı anlaşmış sabaha doğru anlaşmayı bozmuş :asd:
yılmaz vural defalarca anlattı adam hala unutamamış.
hikmet reisin en büyük hatası sene başında gelecek hoca ile çalışmayı kabul etmemesi oldu kendi adına. bidaha okadar yaklaşamaz heralde.

haline şükretsin
aziz zamanında yılmaz vuralla gece yarısı anlaşmış sabaha doğru anlaşmayı bozmuş :asd:
yılmaz vural defalarca anlattı adam hala unutamamış.
hikmet reisin en büyük hatası sene başında gelecek hoca ile çalışmayı kabul etmemesi oldu kendi adına. bidaha okadar yaklaşamaz heralde.

şu araya adam sokma muabbetini çözemedim ben
kaç kişiye söyledi ki bu kadar infial oluştu
yılmaz hocanın olayını bilmiyordum yanlız, o dava biraz dramatik olmuş

Himet hoca şansını kendi tepti 3-5 yıl yardımcılık teklif edildiğinde reijkard olabilir o benim yardımcım olsun diye bişey söylemişti birarada hagi den önce düşün ulmüş mırın kırın etmişti o zamanlar baya revaçta idi

Geri
Üst Alt