Hikmet Karaman: ''Galatasaray'a 4. 5. 6. yıldızları kazandırırım''

1234787_10202108528904381_1055079853_n.jpg

Zamanında Müfit Erkasap ile birlikte Saftig'in yardımcısı olarak çalışırken, Saftig'in görevine son verilince kendisi de istifa etmiş ve o sezonu Müfit Erkasap ile tamamlamıştık, orada istifa etmeyip elini taşın altına soksa belki de başarılı olacaktı, sen eline fırsat geçtiğin de kabul etme, sonra da şans bulamıyoruz diye mağdur edebiyatı yap, olacak iş değil...

Biz orijinalini gonderdik senin cakma cikma ile ne isimiz olur olum..

★☆★

Futbol oynatıcam mantelitesine sahip nitekim oynatan da hoca lazım,futbol izlemek istiyorum ben-adam direk damardan girip 4. yıldız diyor.

Manyak bu adam ya oturakli at bari 4. yildizi aldiririm fln de

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanirim Trabzonspor - Manisaspor macinda tessebuse katilmis yapmis tam sözlere dökemiyorum ama ceza kanunlarindan önce yapmadigi icin ceza almamis bu satilik sahisi kulübün basinda görürsem ana avrat düz giderem sadece kendisine degil buna göz yuman yönetimede ayni sekilde.

hatalar yaparak teknik direktörsüz kaldigimiz durum elbette Yönetimin sucudur fakat böyle bu pisliklere karismis kisileri getirerek bu panikten kurtulmak icin yapilan her hamle benim gözümde Aziz yildirimin yaptigi pis islere bir sekilde bulasilmis anlamina gelir.

H.Karaman gitsin artistligini baska yerde yapsin küfürü ilk maca cikmadan bile hak edecek bir sahisdir.

bülent uygun hemen karşılık vermiş "fenerin başına geçersem Galatasaray'a 4. yıldızı taktırırım 5. yıldızı taktırırım 6. yıldızı taktırmam "

Zamanında Müfit Erkasap ile birlikte Saftig'in yardımcısı olarak çalışırken, Saftig'in görevine son verilince kendisi de istifa etmiş ve o sezonu Müfit Erkasap ile tamamlamıştık, orada istifa etmeyip elini taşın altına soksa belki de başarılı olacaktı, sen eline fırsat geçtiğin de kabul etme, sonra da şans bulamıyoruz diye mağdur edebiyatı yap, olacak iş değil...

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirmisin ,

94-95 sezonuydu ve saftig kovulunca devam etmişti hatta atkinson'un 3 gol attığı kadıköydeki fener maçında başımızdaydı o sezonuda tamamlamıştı diye hatırlıyorum !

Müfit Erkasap -Milliyet - 1995 yılında kısa süreliğine Galatasaray teknik direktörlüğü yapmıştır.

Saftig'in kovulduğu sezon devam eden Müfit hocaydı, bu dönem de dediğin gibi Fenere 3-0 kaybettiğimiz bir maç vardı, golleri Aykut ve Müjdat attıydı, kalede Stauche vardı, Atkinson'un 3 gol attığı maç da bir sonraki sezondu, takımın başın da Souness vardı, kalede de Fridel hani o Kadıköy de kupa finalin de bayrak diktiğimiz meşhur sezon da

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirmisin ,

94-95 sezonuydu ve saftig kovulunca devam etmişti hatta atkinson'un 3 gol attığı kadıköydeki fener maçında başımızdaydı o sezonuda tamamlamıştı diye hatırlıyorum !

Hikmet'in çapsız olduğuna katılıyorum da sırf yabancı oldukları için doğru düzgün herhangi bir başarısı olmayan başka teknik direktörlere de gereksiz değer vermememiz lazım bence..

Geri
Üst Alt