GSC Portal Hikmet Karaman: "Galatasaray'a gelmemi Terim engellemişse ayıptır"

Melih Akan

Berlin Panteri

fft2mm4421723.jpg

Galatasaray'la ismi sürekli gündeme gelen fakat bir türlü sarı kırmızılı kulüple imza aşamasına kadar gelemeyen Hikmet Karaman'dan Fatih Terim için açıklamalar geldi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kaos da bize gelemedi ya o kadar yolu yapılmasına rağmen artık hayatta bir daha bu şans gelmez önüne.

I am the one who knocks!

ben böyle dilenir gibi takımın başına geçmek isteyen hocadan rahatsızım. Bir duruşun olsun ya

ayip etmis,gelecekmis,engellemis,olacakmis gibi mis mis'lardan biktik artik..

☆$☆

sezon başı ünal aysal'ın teklifi değerlendirecekti. oradan geçiş yapardı hocalığa.
çıktı artis artis konuştu kanallarda geri çevirdi teklifi.
ağlamanın anlamı yok birdaha okadar yaklaşamaz.

Vural Yılmaz'ın hiçbir lobisi yok. Erto ve Serhat uğraştı ama olmadı.

Serhat Ulueren: Ersun Yanal, GS'ye geliyordu onuda veto etti.

Allah'ın belaları düşün ulan şu kulübün yakasından!

Fatih Terimi sevmesemde Hkmet Karamanın söylediklerine inanmıyorum...

Zaten Serhat da bana gelen en yakından istihbarata göre ali dürüst fatih terimi arıyor oda bana değil başkana sorun diyor başkanda fatih hoca onay verirse sorun yok diyor fatih hocada hamzanın fikrini alıp hayırlı olsun diliyor..

Yani bu anlatılanlara göre Fatih Terim 10 numara 5 yıldız davranmış...

Ersunu da Hikmetide veto etmiş laflarına falan inanmıyorum...

GS da bunu yapacak gücü falan yok. Ne demek veto etmiş . Ali dürüst yada Albayrak icazet mi alacak ?

Ki inanmıyorum ama etmişsede harbiden helal olsun uzun zaman sonra 1 yararı dokunmus takıma..

Hikmet karamanın açıklamlarını dinliyorum . 2 lafından biri başarılarımda başarılarım..

Yav dedim kendi kendime ben mi yanlış hatırlıyorum acaba bu adamın ne başarı var ?

Açtım maçkoliği baktım. Yoo hiçde yanlış hatırlamıyorum . Adam resmen hezimet yapmıs. Bursadada Antepdede ..Öncekilerdede pek birşey yok..

Arkadaş bu kadar ağlama ya ..

Şunu anla artık sen basın önüne çıkıp bu kadar başarılarım diye ağlarsan antipatik olursun .
gelecek olma ihtimlin olsada kaybedersin...

Birde diyorki konuşmada Fatih Terimle ne konuşçam ya ne kaldı ki konusulacak falan diye gider yapıyor.

1 ay içinde fatih Terimle poz verirken görürsek şaşırmayın

doğru olabilir.
hikmet karaman'ı takıma yakıştıramasam da Allah'ı var prandelli'den daha iyi yönetirdi Galatasaray'ı.
Hak veriyorum Karaman'a , Terim mafya gibi oldu artık.

Her duyduğunuza inanmayın. Ya da inanmak istediğinize. Serhat' ın Terim' i sevmediğini ve aleyhte çalıştığını bilmeyen yok heralde. Terim' e sempatim ya da kızgınlığım yok ama inanmıyorum ben bu habere.

Hamza hocayadı yıpratmaya başladılar.

GT-I9300 Tapatalk

15 dk dinledim programda adam yüzde 100 haklı..
terim efendinin keyfine göre şekilleniyor futbolumuz..
böyük yapılanma+devrim mevrim ayağına 5+2 sözleşme imzalayıp hamza hocayı da akhisardan koparan i.parator
neden ekibini bozduruyorsun?
hamza hoca bu kadar önemsizse ekibinde neden adamı başarılı olduğu kulübünden çağırdın?
önemliyse şimdi neden bıraktın?
boşta olan bi sürü hoca varken hamza hocanın gelişi etik değil şık değil diyor adam özetle..
terimin şeyine bırakılmış ülke futbolu adam haklı..

Hikmet evlenme programlarına seyirci olarak katılan teyzeler gibi
Konuştuğun kadar iş yapsan Almanya ile Brezilya milli takımlarını aynı anda yönetebilirdin

Geri
Üst Alt