GSC Portal Hikmet Karaman: "Galatasaray'a gelmemi Terim engellemişse ayıptır"

ftden kurtulamadık bir türlü
başka çalışabileceği klüp takımı olmadığı için sülük gibi yapıştı yakamıza

Ali d ve maguruscu gibi capsizlar adamdan onay almadan tuvalete bile gidemezken kurtulamamiz normal. Tam ftnin hayalindeki ortam var şu an, hem milli takımı yönetiyor hem de Galatasarayi.

Son düzenleme:
Son zamanlarda kendisinden hiç haz etmesem de Ft bunu veto ettiyse helal olsun..

Mahalle karısı gibi car car konuşuyor sürekli..

Ne yapmis ki tdluk istiyor neeee?

Hamza reis en azindan gencc

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Bana göre dogru dur, Ersun Yanal da bana göre dogru dur, cünkü Fatih Terim in korkusu, bir gün belki birisi ondan daha basarili olabilir, ha olsun dur ama o öldükten yada aktif zamaninda olmasin. Hiket Karaman ise yakismiyordur, orda veto su varsa bu sefer de ben helal diyorum, Yilmaz Vural gibi ben ben ben ben beni sec virlamalari cok antipatik yapiyorlar. Fenere gitmesede, Ersun basarilari vardi, bu ikili herfin basarilari malesef sifira yakin

Bana göre dogru dur, Ersun Yanal da bana göre dogru dur, cünkü Fatih Terim in korkusu, bir gün belki birisi ondan daha basarili olabilir, ha olsun dur ama o öldükten yada aktif zamaninda olmasin. Hiket Karaman ise yakismiyordur, orda veto su varsa bu sefer de ben helal diyorum, Yilmaz Vural gibi ben ben ben ben beni sec virlamalari cok antipatik yapiyorlar. Fenere gitmesede, Ersun basarilari vardi, bu ikili herfin basarilari malesef sifira yakin

Yanlış anlamayın yermek için konuşmuyorum ama ben bunada inanmıyorum işde.
Koskoca Fatih Terim hikmet karamandan Ersun yanaldan mı korkacak ?

Ne yapacak hikmet karaman ? 5 yıl üst üste şampiyon mu yapacak ?
Şamp.liginde yarı final mi oynatacak yada kupayı mı alacak ?

İnanabiliyormusunuz bunlara ?

Fatih Terim in veto ettiği falan asparagasdır.
Bak milli takımın başına geçmek için Abdullah hocanın altını oymasına inanırım . Ama hikmetden korkacak Ersundan korkacak bunlar serhatın uydurmaları.

Arkadaslar serhat korkuyor kimse izlemiyor programını artık.
Adam millet izlesin diye kaç takla atıyor artık yalanmış dogruymus umurunda değil
Adam işsiz kalacak spekülasyon olsun diye ratingler artsın diye hep bunlar

Çılgınlıkla delilik arasında ince bir çizgi vardır bu hikmet karaman'da yılmaz vural'da vahed halilhodzic'de cizginin deliliğe yakın tarafından bunlar bildiğin kaçık

Yanlış anlamayın yermek için konuşmuyorum ama ben bunada inanmıyorum işde.
Koskoca Fatih Terim hikmet karamandan Ersun yanaldan mı korkacak ?

Ne yapacak hikmet karaman ? 5 yıl üst üste şampiyon mu yapacak ?
Şamp.liginde yarı final mi oynatacak yada kupayı mı alacak ?

İnanabiliyormusunuz bunlara ?

Fatih Terim in veto ettiği falan asparagasdır.
Bak milli takımın başına geçmek için Abdullah hocanın altını oymasına inanırım . Ama hikmetden korkacak Ersundan korkacak bunlar serhatın uydurmaları.

Arkadaslar serhat korkuyor kimse izlemiyor programını artık.
Adam millet izlesin diye kaç takla atıyor artık yalanmış dogruymus umurunda değil
Adam işsiz kalacak spekülasyon olsun diye ratingler artsın diye hep bunlar

Ersun Yanal da o potansiyel var, ha demiyorum öyle bir deha onun gibisi yok, ama Fatih Terim de bir futbol dehasi degildir, bana göre Taktiksel Ersun Yanal daha agir basiyor. Hikmet Karaman da katiliyorum, bana göre dandik bir td.

Böyle bakarsak, Ersun ilk senesinde büyük takimda sampion oldu. Bana göre de zaman zaman güzel futbol oynatti, onun tek hatasi, Azizi oyuncu secimlerine sokmamasi, Aziz kendisi kukla olan kisileri seviyor, ha bu arada Ersun yanal i da fazla sevmem, ve gelmesini istemedim.

15 dk dinledim programda adam yüzde 100 haklı..
terim efendinin keyfine göre şekilleniyor futbolumuz..
böyük yapılanma+devrim mevrim ayağına 5+2 sözleşme imzalayıp hamza hocayı da akhisardan koparan i.parator
neden ekibini bozduruyorsun?
hamza hoca bu kadar önemsizse ekibinde neden adamı başarılı olduğu kulübünden çağırdın?
önemliyse şimdi neden bıraktın?
boşta olan bi sürü hoca varken hamza hocanın gelişi etik değil şık değil diyor adam özetle..
terimin şeyine bırakılmış ülke futbolu adam haklı..

Bana göre Hamza Hoca potansiyel sahibi bir isim. Akhisar´dan aldi Fatih Terim onu, bir sene hocanin yaninda kaldi, simdi ise ona Milli piyango gibi firsat sundu. Mesele önemsiz olmasi degil, yardimci kocunu birakip, 42 yasinda potansiyeli yüksek bir hocaya kendisini gösterme sansini vermek.

Bana göre Hamza Hoca potansiyel sahibi bir isim. Akhisar´dan aldi Fatih Terim onu, bir sene hocanin yaninda kaldi, simdi ise ona Milli piyango gibi firsat sundu. Mesele önemsiz olmasi degil, yardimci kocunu birakip, 42 yasinda potansiyeli yüksek bir hocaya kendisini gösterme sansini vermek.

Fatih Terim'in yanında 25 yılda kim yetişti ki Hamza Hoca 1 senede yetişsin.

Öyle bir şey yapmışsa iyi yapmış.

Fatih Terim'in yanında 25 yılda kim yetişti ki Hamza Hoca 1 senede yetişsin.

Doğru kimse yetişmedi ama yanındakilere şans da verilmedi. Çünkü hep sıradan insanları aldı yanına. Hamza'nın geleceği var gibi görünüyor. Aklını kullanır, şansı da yaver giderse başarılı bir teknik direktör olabilir.

Buda kendini bişey sanıyo ya normal şartlarda Galatasaraya hoca olacak kapasitedemisin

adamın rızkıyla oynamış
terimin milyonları var
hala açgözlülük yapıyor
yazık değil mi hikmete?
ter bu ter !!!

Zaten Terim olmasaydi bize Mourinho ve Ronaldo gelecekti, 6 senede en az 5 kez CL ve 4 kez sampiyonlugu yenecektik.

Ahh Terim ahh

100 yilin hatasini yaptin!!!

Demek ki bu takımı çalıştıracak kadar yetenekli ve idealist değilmişsin. Suçu önce kendinde aramalısın. Sen makul bir Teknik Direktör olsaydın ve eğer engellendiğini de düşünüyorsan zaten kimse sana dur diyemezdi.

GT-I9300 Tapatalk

hikmet karaman iyidir kötüdür o ayri bir sey ama kimsenin rizkiyla oynanmaz adamliga delikanliliga yakismaz fatih terim ve aziz yildirim türk futbolunun iki belasi simdi terim asiklari saldiriya gecer ama umrumda degil bu adamin karektersiz oldugunu dünyanin kendi etrafinda döndügünü sandigini anliyamadi bazilari anliyamicakta

Geri
Üst Alt