Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
ftden kurtulamadık bir türlü
başka çalışabileceği klüp takımı olmadığı için sülük gibi yapıştı yakamıza
başka çalışabileceği klüp takımı olmadığı için sülük gibi yapıştı yakamıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre dogru dur, Ersun Yanal da bana göre dogru dur, cünkü Fatih Terim in korkusu, bir gün belki birisi ondan daha basarili olabilir, ha olsun dur ama o öldükten yada aktif zamaninda olmasin. Hiket Karaman ise yakismiyordur, orda veto su varsa bu sefer de ben helal diyorum, Yilmaz Vural gibi ben ben ben ben beni sec virlamalari cok antipatik yapiyorlar. Fenere gitmesede, Ersun basarilari vardi, bu ikili herfin basarilari malesef sifira yakin
Yanlış anlamayın yermek için konuşmuyorum ama ben bunada inanmıyorum işde.
Koskoca Fatih Terim hikmet karamandan Ersun yanaldan mı korkacak ?
Ne yapacak hikmet karaman ? 5 yıl üst üste şampiyon mu yapacak ?
Şamp.liginde yarı final mi oynatacak yada kupayı mı alacak ?
İnanabiliyormusunuz bunlara ?
Fatih Terim in veto ettiği falan asparagasdır.
Bak milli takımın başına geçmek için Abdullah hocanın altını oymasına inanırım . Ama hikmetden korkacak Ersundan korkacak bunlar serhatın uydurmaları.
Arkadaslar serhat korkuyor kimse izlemiyor programını artık.
Adam millet izlesin diye kaç takla atıyor artık yalanmış dogruymus umurunda değil
Adam işsiz kalacak spekülasyon olsun diye ratingler artsın diye hep bunlar
15 dk dinledim programda adam yüzde 100 haklı..
terim efendinin keyfine göre şekilleniyor futbolumuz..
böyük yapılanma+devrim mevrim ayağına 5+2 sözleşme imzalayıp hamza hocayı da akhisardan koparan i.parator
neden ekibini bozduruyorsun?
hamza hoca bu kadar önemsizse ekibinde neden adamı başarılı olduğu kulübünden çağırdın?
önemliyse şimdi neden bıraktın?
boşta olan bi sürü hoca varken hamza hocanın gelişi etik değil şık değil diyor adam özetle..
terimin şeyine bırakılmış ülke futbolu adam haklı..
Bana göre Hamza Hoca potansiyel sahibi bir isim. Akhisar´dan aldi Fatih Terim onu, bir sene hocanin yaninda kaldi, simdi ise ona Milli piyango gibi firsat sundu. Mesele önemsiz olmasi degil, yardimci kocunu birakip, 42 yasinda potansiyeli yüksek bir hocaya kendisini gösterme sansini vermek.
Fatih Terim'in yanında 25 yılda kim yetişti ki Hamza Hoca 1 senede yetişsin.