GSC Portal Hikmet Karaman: "Galatasaray'a gelmemi Terim engellemişse ayıptır"

Hikmet bir dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

Bunu ampute takımının başına bile getirmezler,Galatasaraya gelecek.Pele gibi kesin aldığı ilaçları karıştırdı.Bu hikmet dallaması ne içiyor acaba?

Hiko,Yılmaz ve diğer hocalar ile Fatih Terim arasında bir çekişme var belli.. Haklılar da adam oradan oraya atlarken bunlar Anadolu takımlarından yukarı çıkamıyorlar.. Haliyle 2 büyük antrenörün eskiden beri kendilerini engellediğini düşünüyorlar Mustafa Denizli ve Fatih Terim..

Hamza hoca geldi destekliyorum ama şuan ne hamza hoca ne sen Galatasaraya normal zamanda iyi şartlarda hoca olarak gelemezsiniz zaten
bu ligden şenol hoca ertuğrul hoca belki bide (hiç sevmesemde) ersun yanal olabilir
denizliymiş yılmazmış hikmet karamanmış bize ilaç değil

Fatih Terim'in yanında 25 yılda kim yetişti ki Hamza Hoca 1 senede yetişsin.

Hamza Hoca ile önceki yardımcıları bir tutmamak lazım.. Sadece Terim'in yanında değil hiçbir Türk antrenörün yardımcı yetiştirme geleneği yok...

Bunu da hakkıyla yapan bir Almanlar var zaten..

yav ftci sükrü ve cakar yetiyodu bu kolos nerden cikti

ünal denenin futboldan gram anlamadığı hikmet karamana sportif direktörlük teklif edip "git floryanın valisi ol" demesinden belli.

allahından bul ünal, şirketlerin batsın malın mülkün satılsın borç içinde inleyerek yaşa.

yapar şaşılacak bişey değil ha hikmet yetersiz kalırdı doğrudur ama mevzuu o değil

Terim gizli baskanimiz.

Hahahahah catlayin aeysal fanlari hahahahaha xdxdxd.

J-Hun 554 mesajın 500 tanesi Aysal hakkında. Yeter be arkadaş, aynı şeyleri her topicte yazar mı bir insan? Git kebap falan ye, uzak dur forumdan biraz. FT ile aşk mı yaşıyorsun?

hikmet karamanı ftden farklı kılan şey hagi popescu taffarel

ama en çok hagi

yoksa ft dediğin tip şuan sivassporun başındaydı
Prandelli dedigimiz adam bile Terimden teknik taktik bilgisi olarak fersah fersah ondedir. Bunu Terimci olarak ben bile rahat rahat soylerim ama TR de taktik bir ise yaramiyor.
Yabanci gelecekse Bilic,Klopp gibi durusu olan bir adam gelmeli yoksa bunlarin bilgisi bile TR de egitim gormeyen cahil topculara bir sey katmaz.

Turkiyede hocanin bir durusu olacak,korkutacak topcuyu,gozu kara olacak Terim gibi. Yalpak Hikmet, Terim gibi olamaz.

Geri
Üst Alt