GSC Portal Hikmet Karaman: "Galatasaray'a gelmemi Terim engellemişse ayıptır"

Otur sukret be.
Hikmet moronu mu gelseydi ?
Ölümü görüp sıtmaya razı olan klasik türk kafasındaki taraftar tipinin en güzel örneklerinden biri sensin renktaş .
Biz hikmet mi gelsin dedik ?
Vizyon sahibi,kulübümüze yakışacak,emir kulu olmayan biri gelsin istedik.

Ya ne işimiz var Hikmet Karamanla nasıl bir akıl tutulması bu.

Ölümü görüp sıtmaya razı olan klasik türk kafasındaki taraftar tipinin en güzel örneklerinden biri sensin renktaş .
Biz hikmet mi gelsin dedik ?
Vizyon sahibi,kulübümüze yakışacak,emir kulu olmayan biri gelsin istedik.

Türkiye'de adamın yoksa ezerler abi. 2 sene şampiyon olmamızın sebebi Aysal falan değil Terim'in Galatasaray'da olmasıydı,adam güçlü işte kabul edin.

Bugün Türk futbol federasyonu her konuda Terim'den yardım alıyorsa ben bundan gurur duyarım,futbolun 1 numaralı adamı ölümüne Galatasaray'lı bu benim işime gelir,üst yönetim tarafından ezilmem.

Yıllardır hükümete yakınlığı ile bilinen Emre'ye kimse bir şey yapamıyorsa biraz da biz dayayalım sırtımızı hükümete. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim.

Fatih Terim'in yanında 25 yılda kim yetişti ki Hamza Hoca 1 senede yetişsin.

kusuruma bakma, biraz gecikti foruma dönmem. Bunu Alpay Özalan´in dili ile cevaplayim...

"20 senedir teknik direktörsün bir adam yetiştirmez misin yanında Fatih hoca için. Ne yapacaktı kafasına silah mı dayasın yetişsin diye. Kimlere şans verdi adam olmayacaklara bile. Bir insan kendi isteyecek gelişmeyi. "

Hamza Hamzaoglu gelismek istedigi icin bugün buralarda. Fatih terim´de bu islere en alt kademeden basladi, ama bir cok teknik adam adayi sporcumuz, armut pis agzima düs hesabi, paldir küldür atildilar teknik adamligina, isimlerini kullanarak. Bu isler kolay degil, hem hamurun uygun olacak, hemde gelisime acik olacaksin.

Son düzenleme:
kusuruma bakma, biraz gecikti foruma dönmem. Bunu Alpay Özalan´in dili ile cevaplayim...

"20 senedir teknik direktörsün bir adam yetiştirmez misin yanında Fatih hoca için. Ne yapacaktı kafasına silah mı dayasın yetişsin diye. Kimlere şans verdi adam olmayacaklara bile. Bir insan kendi isteyecek gelişmeyi. "

Hamza Hamzaoglu gelismek istedigi icin bugün buralarda. Fatih terim´de bu islere en alt kademeden basladi, ama bir cok teknik adam adayi sporcumuz, armut pis agzima düs hesabi, paldir küldür atildilar teknik adamligina, isimlerini kullanarak. Bu isler kolay degil, hem hamurun uygun olacak, hemde gelisime acik olacaksin.

Fatih Terim o kadar dominant ki yanında 1. adam yetişemez.Bu bir eleştiri değil, gerçek.

Geri
Üst Alt