Hikmet Karaman, Galatasaray'ı ABD Gibi Oynatacak!

Yapma yahu adamin yaptigi tek sey fantazi, gitseydi baska takimlara oynatsaydi o abd milli takim gibi... bi dünyada tek o cözmüs ve bizi bekliyor...bizim ülkeden o yüzden olmaz, herseye bisey buluyoruz, gitsin baska ligte bir takim calistirsin, kendini gelistirsin ondan sonra görüsürüz

Sunu bir belirteyim, sike tapelerinden dolayi ben bu adami kulüpten iceri bile sokmam. Bu aslinda Lütfü Aribogan icinde gecerli, ama nedense Aziz Yildirim ile birlikte Galatasaray Baskani dahil, bütün lig baskanlarina Köpek diyen adam, kulübte vasifli bir görev üstleniyor. Emre´nin mesaj-sikesi olayini Aziz Yildirim talimati ile kapattigini da unutmayalim Lütfü´nün... Ama bunu söyleyecek delikanli bir Galatasaray´li yok, herifin zebellah gibi olan postundan mi cekiniyorlar bilmiyorum.

Yinede, Türk Teknik Adamlari Galatasaray, BJK,fb, TS disinda adam akilli takim calistiramazlar. Cünkü Türk futbolunun lobisi sifir avrupa futbolunda. Yani, daha bu takimlari calistirmamis bir insani yabana atmamak lazim.

ideal adam hikmet baskan.

İşte bu yuzden Fatih Terim Sneijder transferine hayır Drogba transferine evet demişti. Ne zaman yalandan 4 4 2 sonrasında 4 3 3 lere döndük futbol filan seyredemiyoruz 2 yıldır.
İyide aynı Fatih Terim..Elmander-Baros ikilisine alternatif bulamadı..Onun yerine Umutla Burağı koydu ama tutmadı..Sneijder-Drogba gelene kadar oynanılan 24 maçın 12'sinde puan kaybetti GS..Kim yaptırdı transferleri..Tabiki Terim..

ya sabah memed le ercan yalakası bunu okudu haber zaten .aşşak geçiyo bizle onlar da gerekeni yaptı alay etti iyice sinirimi bozdu.. bunlara kötek lazım kötek

Hazır halimiz böyleyken denemek lazım bu adamı

gelirse futboldan soğurum. Sadece şike meselesi değil hangi takımı ilk 3e sokmuş en iyi gittiği takım bursa ordada köy takımından fark yedi. Anca balıkesire falan gider gelirse maç izlemeyi bırakırım taffarel bu takımı hikmetten iyi yönetir.

Bu işler Türkiyede eğitim yada başarıyla değil 2li ilişkilerle oluyor.

Adam sırtını dayadı Serhat uluerene kendini GS a yamattırıyor..

İnşallah öyle bir hata yapmayız..

Yılmaz Vural bundan kat be kat iyi hocadır

Cakma adanalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt