Hikmet Karaman Kayserispor'da

Erol Bedir'in Hikmet Karaman'i isteyerek goreve getirdigini sanmiyorum.Buyuk ihtimalle devlet buyukleri araya girmistir yine.

Erol Bedir'i geçen seneye kadar beğenirdim ama geçen seneden beri saçmalıyor.. Sumudica ile belli bir başarı yakalanmıştı ve sözleşmesi bile uzatıldı ama sonra bir anda yollandı.

Uzun zamandır her takımında rezil olan Ertuğrul ve şimdi Hikmet. Bu kadar yanlış olamaz. Kadroları oldukça iyi halbuki. Bu takımı ben sene başında ilk 5 sıraya aday görüyordum. 2.sırada olan Kasımpaşa'dan kadro olarak kötü değil.

Hikmet Karaman gibi yalama hocalari getirip neyi basarmasini umuyorlar aceba?

Mevzu yalama olmaları değil ki, mevzu yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi TD vasfına yalnızca kağıt üzerinde erişebilmiş, donanımsız heriflerin yıllardır o kulüp bu kulüp gezmeleri ve gezdikleri kulüplere, ülke futboluna hiçbir katkıda bulunamamalari. Kısır döngü olmuş bu, çözümü bulunamayan amansız hastalık gibi, bir Anadolu takımından kovuluyorlar iki ay sonra başka takıma geçiyorlar. Yıllardır bu eğitimsiz insanların futbolun içerisinde bir şekilde bulunabiliyor olmasından ötürü ne ülke futbolunda, ne de altyapıdan oyuncu çıkarma konusunda hiçbir ilerleme gösteremedik.

Geri
Üst Alt