# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

Ne günleri geldik hey gidi yıllar hey, ama demedi demeyin; Hikmet Karaman bu gazla Kadıköy'de feneri 5'ler :D

Madem ki Hikmet Karaman gelecek deniyor, yani Galatasaray sanki deneme tahtasıymış gibi gösteriliyor,

o zaman hocayı ve alınacak futbolcuları Hıncal Uluç seçsin.

yaziklar olsun medya baskindan dolayi Rijkaardi gonderecekler, bugun Bilgin Gokberkin dinleye anlamistir ne demek istedigimi demode olmus medya mensuplari zorla bu isi basardi, once Adnan Sezgin temizlenmesi lazim orada Adnan Polatin futbol takimi uzerindeki etkinligi kaybolmasi gerek hani bu isi profesyoneller yapacakti? TD gondermekle sorun cozuldu saniyorlar forum coguda ayni demode yaziklar olsun sabir,istikrar nedir hic bilmiyorsunuz takimin yarisi gitti dogru duzgun transferler yapilmadi, Rijkaarda dogru duzgun malzeme verilmedi, ben artik bu sene ve gelecek bir kac senede bizim takimda bir sey beklemiyorum

Bu adamı takımın başında görme düşüncesi Adnan polattan ve bütün yöneticilerden nefret etmeme neden oluyor... Ya Rijkaard yönetime yaptığı m.sarp, ayhan inadından vaz geçer ya da yerine tugay getirilmelidir.

Bu adamı takımın başında görme düşüncesi Adnan polattan ve bütün yöneticilerden nefret etmeme neden oluyor... Ya Rijkaard yönetime yaptığı m.sarp, ayhan inadından vaz geçer ya da yerine tugay getirilmelidir.

Mustafa Sarpin yerine kim oynayacak Baris mi? Cana zaten ya sakat ya formsuz.. Cumhur ve Musa genc ve daha fizik olarak o pozisyonda oynamaya el verisli degil, ilk bastan yonetim gitmesi gerek Adnan Sezgin herkes gitsin diyordu sahiplenilmeyemi baslanildi ne oldu anlayamadim gitti

Bu adam ayakkabi degistirir gibi takim degistirmis ve bizim TD olacak boyle dar goruslu insanlara yaziklar olsun, bari Neeskens devam etsin o bile yeter!

adnansezginvepolat.jpg

Vay be nerden nereye. Son 2 senede Uefa'da finale cok yaklasan bir Galatasaray'in icine etmeyi basardilar. Hemde 2-3 ay icinde. Gecen sezonki kadroyu koruyup bitane box-to-box oynayabilen bir adam, iyi bir defansiv orta saha ve iyi bir stoper alsaydik suanda bambaska yerlerde olurduk.

haldun_ustunel_basintoplantisi1b.jpg

Haldun Üstünel biliyordu böyle olacagini onun icin istifa etti.

Hollanda kampinda Baskan bize Haldun Ustuneli geri getir diye pankart acilmisti o gunlerde, hemen indirilmisti o pankart antrenman esnasinda

Rijkaard yerine bu adam gelirse yönetim gidene kadar Galatasaraylılığımı dondururum.

Ben artık sistemsiz, vizyonsuz, hasbelkader başarılar, hatta şampiyonluklar istemiyorum. Hikmet Karaman'ın falan gelmesi kabustan farklı değil benim için.

Hikmet Hocam, size, futbol bilginize, deneyiminize saygımız büyük.

Lakin böyle bir olasılık sözkonusu değildir, isminizi anarak sizi rahatsız ettiğimiz için özür dileriz.

HK gelirse kendini de rezil eder, başkanı da rezil eder, bizleleri de kanser eder. İşin özeti şu; Seyrantepe'de Galatasaray'ımızın başında bu adamı görmek istemiyoruz, ne başarılı olabileceğine inanıyoruz ne de klübümüze yakıştırıyoruz. Bu mudur yani Galatasaray'ın vizyonu? FR kalsın 10. olalım HK geleceğine. Bırakın bu işleri getirin Fatih Terim'i, gerisine karışmayın.

söylenecek çok şey var da ağır şeyler yazmak istemiyorum, buradaki taraftarın çoğu çoluk çocuk futbolu pes'den ibaret sanıyor, marka meraklısı vitrine bakıyorlar, frank rijkaard iyi hocaydı da 2 sene zarfında ne verdi bize? hangi genç yeteneği keşfetti türk futboluna kazandırdı, servet gibi bir kazmayı bile takımdan kesemedi mustafa sarp da cabası, bir kere en başından o kendi sistemine ihanet etti, hiçbirşey bilmiyorsan paftan oyuncuları oynat ki yönetim anlasın elindeki oyuncuların işe yaramadığını onda o yürek ne gezer istifa etmekten bile imtina ediyor, o erdeme bile sahip değil, küme düşünce mi istifa edecek anlamıyorum?

yılmaz vural da ersun yanal da hikmet karaman da gayet iyi teknik direktörler adamlar kadroya göre futbol oynatıyorlar, bakın beğenmediğiniz manisa geliyor inönüde rahat rahat yeniyor evine dönüyor aynı şekilde kasımpaşa ayağa pas oynuyor, bizden daha iyi barcelona taklidi yapıyor adamlar, geriden dan dun vurmuyorlar ileriye pas yaparak çıkıyorlar, şimdi söyleyin kim daha sistemine sadık rijkaard mı yılmaz vural mı?

Gelsin gelsin haydi koçumla oynayan teknik direktöre göre oynayan yıllardır en büyük belamız olan, futbolcuları 3-4 maç adam eder. Ondan sonra bir bakarsın yabancı bir oyuncu ile geçinemez. Kadro dışı falan bırakılır. Sene sonu yuhalanır, kafasına laptop falan atılır. Star'da şampiyonlar ligi anlatmaya devam eder.

Rijkaard gibi adamı getirip harcıyorsun ve taraftara para verip istifa dedirtiyorsun.Sonra gidip ciddi ciddi böyle bir teklif yapıyorsun.Bunu da bazıları sindiriyor.

Vizyon falan kalmamış sizde.Hakediyoruz kusura bakmayın.

rijkaard kimdir neye yarar kusura bakmayın ama ben de 5 sene boyunca barcanın başında kalsam o jenerasyonla o kadroyla 1 kere şampiyon olurum, tıpkı galatasaray'ın t.d'süz şampiyon olduğu gibi...

yabancı hayranlığı en üst seviyede bizde..

rijkaard kimdir neye yarar kusura bakmayın ama ben de 5 sene boyunca barcanın başında kalsam o jenerasyonla o kadroyla 1 kere şampiyon olurum, tıpkı galatasaray'ın t.d'süz şampiyon olduğu gibi...

yabancı hayranlığı en üst seviyede bizde..

Tartışmadaki Barca'yı dedem de şampiyon yapar noktasına geldin teşekkür ediyorum.Yabancı hayranıyız biz zaten. Heheheh.

Ntvspor; Hakan Sukur sportif direktor olarak gelecekmis buyuk ihtimalle ve Rijkaard'in kalmasindan yanaymis.. :)

edit: Hakan Sukur %100 yeni sportif direktorumuz Hagi %99 yeni teknik direktorumuz olacakmis.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt