Hilmi Öksüz: "Yıldırım, yabancı sınırının kaldırılmasını istiyor"

Ahmet V. Duran

fenerbahçe espor oyuncusu
Ulubatlı Souness
Yıldırım'dan G.Saray'ı sevindirecek karar!

13.02.2014

Türkiye Furbol Federasyonu yabancı sınırı için önümüzdeki günlerde Süper Lig kulüpleri ile toplanma kararı aldı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım değişikliğe onay verdi.

Aylardır tartışılan yabancı sınırı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu önemli bir karar alırken, sınırın kaldırılmasına karşı tavır sergileyen Fenerbahçe cephesi değişime onay vereceğini ifade etti.

E- Bilet uygulaması için kulüp temsilcileri ile bir araya gelen TFF Yönetimi yabancı sınırının değiştirilmesi konusunu da gündeme getirdi. Gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki günlerde bu konuda Süper Lig kulüpleriyle bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.

TFF’DE YABANCI SINIRI İÇİN TOPLANTI KARARI ALDI

Konu hakkında Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'te bilgi veren Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, “E- Biler için TFF’nin çağrısıyla yaptığımız toplantıda yabancı sınırı konusu da gündeme geldi. Kulüplerin çoğunluğu değişim istediğini ifade etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 18 kulüp bu konuda anlaşırsa değişimi yaparız’ dedi. Bunun üzerine çoğunluğun kararı uygulanmalı görüşü dile getirildi. Hatta Demirören’e dedim ki, siz nasıl MHK’nin ‘kural hatası yok’ demesine rağmen Kasımpaşa – Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına karar verdiyseniz yabancı kuralı değişmesin diyen kulüpler olsa bille bunu değiştirebilirsiniz dedim. Buna Demirören’den itiraz gelmedi. Bu tartışmalar üzerine TFF Başkanı Demirören yabancı sınırının kaldırılması için önümüzdeki günlerde kulüplerle bir toplantı yapma kararı aldı’ dedi.

AZİZ YILDIRIM: YABANCI SINIRI DEĞİŞTİRİLMELİ

Öksüz, toplantıda Fenerbahçe’nin yabancı sınırı konusunda tepkisi ne oldu sorusuna, Fenerbahçe’nin de sıcak baktığını ifade ederek önemli bir bilgi verdi. Hilmi Öksüz, “Bu konuda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ‘kulüplerin çoğunluğu yabancı sınırı konusunda değişim istiyorsa buna uyarız’ görüşünde olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Fenerbahçe de önümüzdeki sezon yabancı sınırının değiştirilmesini istiyor’ yanıtını verdi.

Radyospor

baktılarki yeni genç oyuncu çıkmıyor, olanıda deli gibi Galatasaray alıyor, mecbur kaldılar

acaba kendisinin nasıl bir çıkarı ve düşüncesi var.ancak ben bu açıklamaya rağmen böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.şahsi fikrim bu açıklamalar sayın öksüzün kendi düşündükleri olduğu yönünde.

Bu nasıl başlık yahu onun iznine mi bağlıyız biz.

He şöyle gülüm. Bu kadar zormuydu kac senedir ?

2.5 yıl yatarı olan bir suclu herhangi bir kararın karar mercii degildir

Bu seferde BJK karsi cikarsa cok gulerim.

Bekleyip gorecegiz.

Aziz'in ne söylediginin,istediginin bir önemi yok artık,geciniz...

yine kotalı olur boşu boşuna sevinmeyin. büyük ihtimal 5-0-3 yerine 5-3 veya 6-3 gibi bir şey gelir.

Bu sistemin Fenerbahce´nin lehine olmadigini sezon basinda söylemistik zaten.

Fenerbahce´yi tasiyan oyuncular Türkler degil ki, yabancilar. Bu anlamda sikinti cekiyorlar, cekecekler de.

Galatasaray Türk futbolculardan skor katkisi da aliyor, liderlik performansi da alabiliyor.

Bi Burak mesela, takimin en golcü oyuncusu. Selcuk cok formda olmasa da lider bir oyuncu.

Kötü dedigimiz Umut bile girip golünü atabiliyor. Fenerbahce´de bu yok.

Besiktas artistlik yapiyor, cünkü yabanci alacak gücleri yok.

yabancı sınırından en çok etkilenecek olan şikecilerdir .5+0+3 olursa fener transfer yapamayacak elindekileri gönderecek ,zaten maddi olarak sıkıntıdayken bir de taraftarı susturmak için yabancı transferi yapması gerekirken yapamayacak,kombineler elinde patlayacak.

Bu yabancı sınırına tek sıkıntı yaratacak takım yancı bjkdir.Zaten 10 yılda bir şampiyonluk hediye ediliyor o da yeter vizyonsuz çapsız tinercilere

haberi görünce morali ve siniri bozulan bi ben miyim? sen koskoca GSsin hani şu avrupa fatihi ama bizi sevindirecek haber onursuz riyakar bir adamdan geliyor ve bu haberi bize sanki bir lütufmuş gibi, Hamit'in iyileşmesini haber eder gibi,Balotelli'nin gelişini duyurur gibi servis ediyorlar...

+ falan olmasın. 8 olsun, 10 olsun, 15 olsun... Takımın hocası karar versin kimi oynatıp oynatmayacağına. Yabancı sınırını iyice saçma yapan şeylerden biri de bu + olayı.

6+4 en iyi sistem işte macera aramayın milli takım için başka formüller arayın.

Geri
Üst Alt