Hıncal Uluç: "Bonzai'den beter tutkunluk"

bu yazıda haklılığı haksızlığı tartışılır ama (hani olmazya) bigün şampiyonlar liginde finalini kazanırsak "tarihin en kötü finaliydi" "bu futbolla kazanacığna hiç kazanmasaydı" "finali izlerken oynan futboldan dolayı misafirlerimle güncel konuları tartışır buldum kendimi" "şampiyonlar ligi kalitesi yerlerde nerede eski rakipler artık uefanın bu konuya el atması gerek" vsvsvs gibi yorumlar beklerim kendisinden

Bu adama sonuna kadar haklı demek için ''Galatasaray'dan soğuduğunuz'' bi dönemde herhangi bir yazısını okumanız yeterli.Bir adam hiç mi olumlu konuşmaz.Bildiğin zehir kusuyor herif 15 yıldır takip ettiğim kadarıyla.Sanki takım Real Madrid ve kazandığı paraları denize döküyor.Konuşması tamamen bu mantıkta.Çok değil yalnızca 2 sene önce üst üste 2 kez yaşadığımız şampiyonluk ve şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığımız dönemde dahi bu herif gazetelerde gollum edasıyla sinir ve ''hınç'' ile boy gösteriyordu.Gereksiz bir heriftir yazısına veya röportajına denk geldiğinizde olduğunuz yere çömelin belki gider.

Cocukken baska isin yoktu 8-9 yasinda bu hiyarin yazilarini mi okudun? :D

Terim varken onu da eleştirdi. Kör öldü badem gözlü oldu neden çünkü Hıncal ancak eleştirerek gündeme gelebiliyor. Herşeyi aysalmı düşünecek dandik bir hazırlık maçını izlemiyver. Çok mu önemli. Belçikada şov yaptıysa yaptı sana ne sana battı mı. Eleştirmek için aranıyor ama saçmalıyor. Kameraları seviyor ona birşey diyemem. Bu yaştan sonra adam şöhret istiyor ne var bunda sen yıllardır şöhret olmak için bi tarafını yırtmıyor musun normal karşılamak lazım

Fatih Terim' in gönderilişinde bence %100 haklı olan ve Galatasaray'ın oyalanacak bir takım olmayacağını, diğer teklifler karşısında aklına "acaba" bile gelemeyeceğini bizlere hatırlatan Ünal Aysal'a sürekli yapılan saldırıları görmemiz gerekiyor, ayrıca ileride büyük bir kaos yaşatacak FT olayını kestirip atmak GALATASARAY'LI CESARETİ gerektirir, bu başkan başımızdayken kıymetini bilelim, iki günlük maç sonuçlarıyla ve fbli medyanın gazıyla adamı harcamayalım.

Bu seneki dünya kupasına tarihin en kötü dünya kupası diyen adam yav bu herif. Ciddiye alınır bi yanı yok yani. Bu yayını yapacak kuruluşun da D-Smart olduğunu bilmiyor olmasının imkanı yok. Ama fırsat bu fırsat giydireyim demiş.

94'ü Unutmuş zahir !

cekismeli maclarin,efsane gollerin atildigi dünya kupasinin neyini begenmedin hacim?say desen en az on tane efsane gol sayarim sana..yada amerikanin güney amerika kitasina yakinligindan veya amerikada yasayan binbir cesit taraftar toplulugu(italyan,kolombiya vs) sayesinde her mac sanki kendi ülkelerinin stadlarinda oynaniyor gibi gecmisti..

★☆★

cekismeli maclarin,efsane gollerin atildigi dünya kupasinin neyini begenmedin hacim?say desen en az on tane efsane gol sayarim sana..yada amerikanin güney amerika kitasina yakinligindan veya amerikada yasayan binbir taraftar toplulugu(italyan,kolombiya vs) sayesinde her mac sanki kendi ülke stadlarinda oynaniyor gibi gecmisti..

90 , 94 , 98 , 2002 , 2010 ve 2014 ,

Goller güzeldi en azından Hagi'nin hatrı var ama ne bileyim diğer seyrettiklerimle karşılaştırınca bana sönük geliyor .

( 2006 'yı bilmiyorum tek bir maç hatta tek bir gol dahi seyredemedim )

Güzel tespitler.Hislerimi okumuş adeta.Rezillik kepazelik bu yönetim başka birşey değil.

90 , 94 , 98 , 2002 , 2010 ve 2014 ,

Goller güzeldi en azından Hagi'nin hatrı var ama ne bileyim diğer seyrettiklerimle karşılaştırınca bana sönük geliyor .

( 2006 'yı bilmiyorum tek bir maç hatta tek bir gol dahi seyredemedim )

neyse herkesin futbol zevki farkli..

sadece hagi degil stoichkov,baggio,romario falan da muhtesemdi..

★☆★

hangi yazısını görsem hep olumsuz! hiç mi iyi birşey olmuyor!

neyse herkesin futbol zevki farkli..

sadece hagi degil stoichkov,baggio,romario falan da muhtesemdi..

★☆★

Bence 94 efsaneydi. Baggio sırf kaçırdığı penaltıyla unutulmazların arasında girmişti. Bebeto'yu da unutmamak lazım. Gol sevinci uzun süre kullanıldı.

Söylediklerinin bi kısmı doğru fakat "Önüne geçecek gibi olanı temizliyor. Sabri dahil..." nedir ya? Hele burasına bile "haklı" diyen en hafif tabirle nankördür.

Bir uyuşturucunun reklamını yaptığının farkında olmayacak kadar bunak benim gözümde.

Geri
Üst Alt