Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama sonuna kadar haklı demek için ''Galatasaray'dan soğuduğunuz'' bi dönemde herhangi bir yazısını okumanız yeterli.Bir adam hiç mi olumlu konuşmaz.Bildiğin zehir kusuyor herif 15 yıldır takip ettiğim kadarıyla.Sanki takım Real Madrid ve kazandığı paraları denize döküyor.Konuşması tamamen bu mantıkta.Çok değil yalnızca 2 sene önce üst üste 2 kez yaşadığımız şampiyonluk ve şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığımız dönemde dahi bu herif gazetelerde gollum edasıyla sinir ve ''hınç'' ile boy gösteriyordu.Gereksiz bir heriftir yazısına veya röportajına denk geldiğinizde olduğunuz yere çömelin belki gider.
Cocukken baska isin yoktu 8-9 yasinda bu hiyarin yazilarini mi okudun?![]()
Kamil dilipak zannettim bi an
Envoyé de mon Nexus 5
Bu seneki dünya kupasına tarihin en kötü dünya kupası diyen adam yav bu herif. Ciddiye alınır bi yanı yok yani.
94'ü Unutmuş zahir !
Dünü hatırladığı bile meçhul. Güzellik yarışması jüriliği yapmaya devam etsin bence.
94'ü Unutmuş zahir !
cekismeli maclarin,efsane gollerin atildigi dünya kupasinin neyini begenmedin hacim?say desen en az on tane efsane gol sayarim sana..yada amerikanin güney amerika kitasina yakinligindan veya amerikada yasayan binbir taraftar toplulugu(italyan,kolombiya vs) sayesinde her mac sanki kendi ülke stadlarinda oynaniyor gibi gecmisti..
90 , 94 , 98 , 2002 , 2010 ve 2014 ,
Goller güzeldi en azından Hagi'nin hatrı var ama ne bileyim diğer seyrettiklerimle karşılaştırınca bana sönük geliyor .
( 2006 'yı bilmiyorum tek bir maç hatta tek bir gol dahi seyredemedim )

neyse herkesin futbol zevki farkli..
sadece hagi degil stoichkov,baggio,romario falan da muhtesemdi..
★☆★