Hıncal Uluç: "Bonzai'den beter tutkunluk"

Tam bir bunak portresi, artık bir köşeye çekilip kaderini beklemesi lazım. Yazdıkları da kendisi de hiç çekilmiyor artık !!

Ünal Aysal 2016 dan sonra yokum dedi hala nelere maruz kalıyor enteresan.

Yaptığı yanlışları en sert dille eleştir. Kimsenin bir şey dediği yok da, adamın Sabri denen zevatı kendisine rakip olarak gördüğünü söylemek düpedüz kepazelik.

Üstüne üstlük haklı bulunuyor :)

Burdaki arkadaşlar, Hıncal Uluç'tan daha iyi Galatasaray'ı ve Galatasaray'ı yönetenleri tanıyor galiba.

Adam zamanında Adnan Polat, Adnan Sezgin için Aziz'in karşsında kukla olduklarını, Aziz'e Efendim çektiklerini söylerken de bunamış diyorduk.

Bu kafa da olan kendisine Galatasaraylıyım diyen monşer tipler bizim en büyük düşmanımız. Fener beşiktaş filan bizi zerre etkileyemez. Rüzgarımızda hasta olurlar fakat böyle tipler yok mu işte asıl sorun bunlar. Galatasaray çöküyor ne demek ulan. Trollük yapmaktan sıkılmadın mı yıllardır. Kendinizi hoş tutan poh pohlayan başkanlar yönetimler gelince kötü bile olsa pembe masallar anlatırsınız. Ama sizi ve gibilerinizi sallamayan adamlar olunca çöküyür bitiyor tükeniyor ya esas siz bitin çökün yok olun da kurtulalım be...

Burdaki arkadaşlar, Hıncal Uluç'tan daha iyi Galatasaray'ı ve Galatasaray'ı yönetenleri tanıyor galiba.

Adam zamanında Adnan Polat, Adnan Sezgin için Aziz'in karşsında kukla olduklarını, Aziz'e Efendim çektiklerini söylerken de bunamış diyorduk.

ne zırvalıyon boş boş...

GALATASARAY ŞAMPİYON OLAMAZ

Bu Galatasaray şampiyon da olamaz, Schalke'yi de geçemez. Schalke bu Galatasaray'ı perişan eder. Eskişehir etti zaten... 3 topun direkten döndüğü bir maçın kurtarıcısı Muslera!.. Düşünebiliyor musun? Bütün gazeteler böyle yazıyor '3 top direkten dönmüş, kurtarıcı Muslera!' Bu ne demek; maç 6-0, 7-0 olacaktı ki bir de Muslera kurtarmış üstüne üstük! Ben bu kadar kötü oynayan, daha doğrusu bu kadar kötü oynatılan bir Galatasaray görmedim! Fatih Terim tribünden müdahale etmiş, o birine söylemiş de biri ona söylemiş de... Ne söylenmiş ya!..

ÇİLEK DEĞİL HOŞAF

Drogba ile Sneijder'in oynadığını gören var mı? Çilek! İkisi de çilek hoşafıymış çilek değil. Drogba ile Sneijder çilek hoşafıydılar o maçta!.. Drogba utanmadan sıkılmadan; "İstediğim toplar gelmedi" dedi. Yok ya! Topun üstüne adres yazıp, iadeli taahhütlü Drogba'ya gönderecekler, öyle mi?

şu yazıyı yazmış adam bunaklığını ve trollüğünü belgeleyen ufak bir örnek sadece ,öncelerini hiç saymıyorum ...sen hala yönetim tanıyor zırvalarındasın

Geri
Üst Alt