Hıncal Uluç: "Fatih hocam, Galatasaray'ı bırak, lütfen"

kılcal kulunç yine konuşmuş

Hatırlatın Hıncala

F. Akyel
Y. Baştürk
E. Belözoğlu
Ü. Davala
T. Kerimoğlu
B. Korkmaz
E. Penbe
R. Reçber
A. Özalan
H. Şaş

Ve bilindik satrafor ile bir saysın bakalım. Kaç tanesi bu takımın oyuncusu yada bu takımdan yetişme oyuncuymuş. Ayrıca Alpay ve Rüştü de Fatih hocanın milli takımından yetişme değilmiymiş.

Bu kadro ile başarılar alınırken bu yayğara neden yokmuş. Diğer takımlardan 1 er adam olmasımı kurtarmış? Yada kendisi o sıralar başka işlerin peşindemi koşuyornuş duruma müdahale edememiş?

Bu adam herkeze karşı bence yanlış takımı tutuyorum diyor.

Sen futbol yorumunu bırak lütfen allah uzun ömür versin yaşayacağın en fazla 10 yıldır, git keyfine bak.

Hıncal Bey,
Yabancı sınırı hakkında konuşmanızı dinledim. Hak verilebilir şeyler söylediniz kendinizce.
Ama 30 saniye sonra Fenerbahçe, Trabzonspor ve Rizesporun kalecilerini övmeniz beni şok etti.
Kaliteli adam kendini heryerde gösteriyor demek ki.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumun trolü @Serkan Şafak yanında etkisiz eleman olarak kalır diyeyim de ne kadar büyük bir trol olduğunu anlayın.

kılcal kulunç yine konuşmuş

İşte bu zihniyetteki adamlardan ne kadar çabuk kurtulursak, o kadar ileri gidecektir hem milli takımımız hem de Türk klüpleri..
14 değil sınırsız olmalı , sınırsız olmalı ki 1 idman yapacağına 10 idman yapsın bizimkiler. aslında reçete bu kadar kolayken, bu zihniyet yüzünden bu kadar zor bir durumdayız şu sıralar ülkecek.. gerçi milli takım bayağı ışık veriyor topluyoruz yabancı serbestliğinin meyvelerini.. hayırlısı bakalım..

40 yıldır yorumculuk yapıyor daha bir teknik direktör beğendiğini görmedim.
Bomboş beyni yanmış bir herif.

Gscimbom mobil

Hincal uluc gibi adamlar kendi devirleri disindaki hic birseyi begenmezler. Hep eskiden yok soyleydi boyle falandi derler. Eski kafali, takmayin kafaniza

EF74ZaJWsAANteS

Geri
Üst Alt