Hıncal Uluç: "Galatasaray'dan korkuyorlar"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
%C5%9Fampiyon-galatasaray-629x417.jpg

GALATASARAY'DAN KORKUYORLAR

-Temelde Galatasaray aynıydı ama oynadığı futboldaki büyük fark nasıl açıklanabilir?
Bu anlamda futbolcular da hedef tahtasında; hoca seçmekle, bilerek oynamamakla suçlanıyorlar.

Fenerbahçeli medya, ısrarla ve inatla bunu vermeye çalışıyor. Çünkü onlar gelişmelerden hiç memnun değiller.

Galatasaray'ın daha iki maçta ne kadar fark yarattığını gördüler. Onun için fena halde keyifsizler bu durumdan... 'Galatasaray'ı nasıl karıştırırız, nasıl çamur atarız' derdindeler.

Bir defa Türk atasözü var. Ben icat etmedim.

Binlerce yıldır var: "
At sahibine göre kişner." Futbol takımının sahibi kim; hoca...

Prandelli ile başka kişniyor. Hamza Hamzaoğlu ile başka kişniyor.

2- Bir adam var; bana güveniyor. Bir adam var; bana güvenmiyor. 'Beni mecbur kaldıkça, 10 maçta bir oynatıyor! Sen bana güvenmiyorsan, beni öyle çöp gibi kenarda tutuyorsan ben de çıkınca çöp gibi oynarım.' 'Ama benim takımımın direği sensin' dediğin zaman ben başka türlü oynarım.
Galatasaray takımında Sneijder de dahil Prandelli'yegüvenen bir tek isim söyle bana! Sen her maç başka birini oynatırsan, her maç çevirirsen, her maç döndürürsen!..

Ama Fener medyası, böyle Galatasaray'dan
hoşlanıyor!

TRİBÜNLER DE EMRİNDE

Kendine güvenmeyen, her maç 'rotasyon' diye farklı kadro ile sahaya çıkan Galatasaray istiyor. Çünkü Galatasaray takımı yerleştiği zaman 2000 yılında Avrupa şampiyonu oldu. Onu biliyorlar. Derslerini çok iyi biliyorlar. O Galatasaray'ı bir daha görmek istemiyorlar. 'Aman ha! Bu rotasyoncular iyi.

Yeter ki Galatasaray bir iskelet kurmasın' diye uğraşıyorlar.
İşin üzücü yanı; Galatasaray'ın tribünleri ve Galatasaray'ın kongresi Fenerli medyanın emrinde... Onları okuyorlar, ona göre bağırıyorlar, ona göre oy veriyorlar.

İLK DEFA IŞIĞI GÖRDÜM

-Maçın geneline baktığımız zaman GALATASARAY iyi bir performans sergiledi ama Akhisar da puan alabilirdi. Galatasaray'ın maçı koparamamasının sebebi ne?

Akhisar kazana da bilirdi. Ben onları konuşmam. Hayat boyu tabelaya bakarak konuşmadım. Bu adamın daha ilk maçı...
Kupa maçı ilk maçı değil. Onun en az 5-6 haftaya ihtiyacı var. Ama birinci maçında ortaya koyduğu bazı şeylerden anlıyoruz ki İtalyanların devri bitti.
Bundan sonra Galatasaray çok iyi bir yere gelebilir.Objektif açıldı, içeride ışık var.
Tünelin ucundaki ışığı görmemiz tünelden çıktığımız anlamına gelmez. Ama bugüne kadar kapkaraydı etrafım, ben ilk defa ışığı gördüm. Bitti...

Son düzenleme:
Üstad her zamanki gibi dokturmus.

2 mağlubiyetle, üstelik aynı sistem ve kadro ile, korkak diye yazıalr yazmaya başlar.

Bence yazmaz. Hıncal bizi yıllardan beri elestiriyorsa cogunda haklı sebepleri olmustur. Kulüp yıllardan beri yanlıs yönetiliyor ve yazılarının %80'i zaten yönetimi elestirme üzerine.

Hamza Hoca doğru hamleler yapıyor, Burak'ı bile en verimli nasıl kullanabilirim diye düsünmüs ve bir sonuc bulmus. Yani Hamza Hoca ile basarısız olacaksak bu artık kadronun yetersizliginden kaynaklanır ki kadro gayette yetersiz.

Bence yazmaz. Hıncal bizi yıllardan beri elestiriyorsa cogunda haklı sebepleri olmustur. Kulüp yıllardan beri yanlıs yönetiliyor ve yazılarının %80'i zaten yönetimi elestirme üzerine.

Hamza Hoca doğru hamleler yapıyor, Burak'ı bile en verimli nasıl kullanabilirim diye düsünmüs ve bir sonuc bulmus. Yani Hamza Hoca ile basarısız olacaksak bu artık kadronun yetersizliginden kaynaklanır ki kadro gayette yetersiz.

Hamza Hoca'nın doğruları bir tarafta dursun, itirazım yok.

Ama Hıncal Uluç yıllardan beri, ortalığı karıştırmak, gündemde kalmak ve farklı olmak için yazar. Hiç değişmez bu. Şenol Güneş'in 2002'deki başarısını dahi gölgelemek için adamın takım elbisesine takmıştı. Gerets'i korkak diye eleştirmişti vs.

Bu adamlar sadece bize şirin görünüyorlar diye prim yapmamalı. Yıllardır Hıncal Uluç gazeteci, ne bırakmış miras olarak futbolla ilgili. Her telden çalıyor bir de.

Adamin her yazisina bozuk saat diyonuz.Saglam saat bile gostermedi bu kadar dogruyu hala bozuk saat....

Sahada oynanan oyunu pek anlamiyor ama saha disinda donen oyunlari hem cogu kisiden daha iyi anliyor, hem de cekinmeden soyluyor.

Yazıyı okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim. Doğru noktalara dikkat çekmiş. Özellikle medyanın bizi karıştırmak için içimizi oymaya çalıştığı.

GT-I9300 Tapatalk

Hıncal'ı hiç sevmedim. Bugünlerde Galatasaray "iyi" demek, "iyi yolda" demek popülerlik katıyordur o yüzden böyle diyordur.

Burada Hıncal ne kadar iyi bir yazar onu mu tartışıyoruz? Yoksa bu röportajını mı? Adamın şu yazıda söylediklerinin %90ı doğru. Bi kere Galatasaray taraftarı uyanacak, fenerin usagi olan medyanin maşası olmayacak. Bu fener taraftarı olmaktan beter, Galatasaray'ı içeriden yaralamak demek. Kimin hangi mal olduğunu iyi bileceğiz. Samimiyetsiz, fenerli, satılmış kalemlerin Allah bir dışındaki laflarını kaale almayacağız. Şu anda adamlar istedikleri gibi yönlendiriyorlar taraftarı. Ulan 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımın hocasına demiroren denen it teklif yapti, medya davul zurnayla geçirdi milli takimin basina, biz de seyrettik. Bu bile yeter, yildirim itinin, Galatasaray dusmanlarinin kopegi olduklarini kanitlamaya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşin üzücü yanı; Galatasaray'ın tribünleri ve Galatasaray'ın kongresi Fenerli medyanın emrinde... Onları okuyorlar, ona göre bağırıyorlar, ona göre oy veriyorlar.

işte anlamamız gereken bu. bundan kurtulmamız lazım acilen. hayati mesele.

"Tünelin ucunda ışık görüyorum" lafından açıkçası ben rahatsız oldum. Bu lafı en son duyduğumda takım o sezon ligde 8. olmuştu :red:

ulan harbi adamın her yazısını bozuk saat diyoruz ama çoğunada katılıyoruz bu nasıl bozuk saat :D

Spor medyasının Fenerbahçe'nin elinde olduğu bilinen bir gerçek, hiç bir medya sektörüne ve medya/basın ahlakına/etiğine yakışmayan şahıslar.

Elbet bu günler de son bulacak ve bu şike lobisi de bir yerde patlayacak.

Müslüman ülkenin, ''hayırlı cumalar'' mesajı atıp sahtekarlık/şike/pislik yapan insancıkları.

Geri
Üst Alt