Hıncal Uluç: ''İmparator gitmiş, kahya bile değil''

Cengiz Karatay

Yeni Üye
5R5mBM.jpg

Uluç: Yorumcular seyirciyi suçluyor! Rıdvan Dilmen'i okudum. Rıdvan kardeşim yıllarca futbol oynamış. Seyirci ona neler söyledi. Böyle bir şey yapmayı aklından geçirmiş mi? Seyirciyi eleştirmek ayrı bir şey ama "Suçlu seyircidir. Volkan suçsuzdur. Dönmüş gelmiş, maçı soyunma odasında izlemiş. Ceza almamalı" demek ayrı. İnanamadım! Medyanın kafası buysa; ülke nasıl düzelecek?
TFF futbolcuların konuşmasını yasaklamış. Konuşacak tek kişi Fatih Terim;
Terim'i tanıyamadım! İmparator-mimparator gitmiş! Kahya bile değil... Ağzında lafı geveliyor. "Bir öğreneyim de kendisiyle konuşayım da!" diyeceksin. Neyi konuşacaksın! Hamza Hamzaoğlu gidiyor, Fatih Terim gidiyor, dönmüyor; ne zamanki Aziz Yıldırım telefon ediyor; 'Ceza alırsın. Fenerbahçe'ye zarar verirsin, git oraya otur' diyor, onun üzerine geri dönüp zevahiri kurtarma faaliyeti başlıyor ve bu faaliyetin başrol oyuncuları Yıldırım Demirören ile Fatih Terim...

Sabah

Son düzenleme:
devamli dogrulari yazdi icin pek sevilmiyor bu adam dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar bosuna dememis atalarimiz...

5R5mBM.jpg

Uluç: Yorumcular seyirciyi suçluyor! Rıdvan Dilmen'i okudum. Rıdvan kardeşim yıllarca futbol oynamış. Seyirci ona neler söyledi. Böyle bir şey yapmayı aklından geçirmiş mi? Seyirciyi eleştirmek ayrı bir şey ama "Suçlu seyircidir. Volkan suçsuzdur. Dönmüş gelmiş, maçı soyunma odasında izlemiş. Ceza almamalı" demek ayrı. İnanamadım! Medyanın kafası buysa; ülke nasıl düzelecek?
TFF futbolcuların konuşmasını yasaklamış. Konuşacak tek kişi Fatih Terim;
Terim'i tanıyamadım! İmparator-mimparator gitmiş! Kahya bile değil... Ağzında lafı geveliyor. "Bir öğreneyim de kendisiyle konuşayım da!" diyeceksin. Neyi konuşacaksın! Hamza Hamzaoğlu gidiyor, Fatih Terim gidiyor, dönmüyor; ne zamanki Aziz Yıldırım telefon ediyor; 'Ceza alırsın. Fenerbahçe'ye zarar verirsin, git oraya otur' diyor, onun üzerine geri dönüp zevahiri kurtarma faaliyeti başlıyor ve bu faaliyetin başrol oyuncuları Yıldırım Demirören ile Fatih Terim...

Sabah

suraya bak ne hale gelmis imperator..

Ne imparatoru ya :happy::happy::happy:

imparator değil saray soytarısı artık!!!

birazdan impalator fanboylari damlar yine buraya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bosuna imPARAtor demiyoruz ya.

Bence tek derdi, milli takimin basinda kontratimin sonuna kadar milyonlari nasil cebime indiririm. Artik herkeze yaranmali herkezi ya**mali...

O şahısa imparator demek gelmiş geçmiş bütün imparatorlara ve imparatorluk müessesine hakarettir.İmparator Neronun kemikleri falan ters döner.

Nerde imparatorun sağını solunu öpecek adamlar ?

Aynı ULUÇ eski BAŞKAN hakkında da ileri geri konuştuğunda burada BUNAK muamelesi görmüştü. Klasik Türkiyem işte nalıncı keseri gibi sürekli kendine yada kendine yakın düşünce olursa alkışlıyor, zaten bu huyumuzdan bir vazgeçsek herşey yoluna girecek ama buradan görüldüğü gibi zor... BU ARADA ADAM DİBİNE KADAR DOĞRU KONUŞMUŞ ESKİDEN DE KONUŞUYORDU ZATEN....

Galatasarayı tam manasıyla batıramadan kendisinden kurtulduk.Şimdi batmış olan milli takımı bir daha ayaklarının üzerine basamama durumuna getirene kadar uğraşacaklar.Ha bu maç olmadı şu maç kendimizi toparlarız hedef zaten 2018 laflarını duymaya başladığımız an bilinki duvara toslanılmıştır.Kaçacak delik arayacaklar.Çıkış kapısını karıştırmazlarsa ben hiç biliyorum.

Burda bikac kisi caninin istedigi yazilinca veriyo alkisi.Gecin bunu ya bu adam hayati boyunca terimi elestirmis bir adam zaten.

Bozuk saat misali doğru konuşmuş yazdıklarına katılıyorum fakat ne ara hıncalcı oldu bizim taraftar onu anlayamadım :) He bir de son günlerde gördüğüm kadarı ile kendini Galatasaraylı addeden ahmet çakar fan boylar çıkmış piyasaya ona çok güldüm :D Ulen bu adam daha bir sene önce "Galatasaray 93 senesinde 0-0 lık Manchester maçında hakemi bağladı öyle tur atladı" demedi mi?

Bizim taraftarın da diğerlerinden bir farkı yokmuş pek onu anladım. 8-10 sene önce biri çıkmıştı ekranlara fenerbahçe şike yapıyor aziz şike yapıyor kanıtlarım var falan demişti hatta adı Cihan Oskay mıydı neydi tam hatırlamıyorum. Ahmet Çakar denen eleman ise o herif delidir yalan söylüyor gibisinden açıklamalar yapmıştı. Bir anda anti-çakarcı fener tayfası "Dürüst Kalem Ahmet Çakar" diye tribünlerde tezahürat yapmaya başlamıştı dün gibi hatırlıyorum :D Bu hıncal ve ahmet mevzularıda ona benziyor. İşine geldi mi "Dürüst kalem" işine gelmedi mi "Satılmış kalem" :asd: Bizim taraftar da bir karar versin artık :red:

Şu türk spor camiasının iki yüzlülüğü efsanelere konu olur. Malesef görünen şu ki o iki yüzlülüğün içerisinde bizde varız...

fatih hoca bizdeyken imparatordu sonrası ilginç, yükselişi görkemli oldu düşüşü de öyle oluyor.

Yazık etti kendine.Güç yerine parayı seçti.Bu şehirde neredeyse herkes bu hataya düşer.
Para, 10 yıl geçtikten sonra dökülmeye başlayan bir villadır.
Güç ise asırlarca sapasağlam ayakta duran taştan binadır.
Aradaki farkı göremeyenlere saygım sıfır.
Francis Underwood - ” House of Cards ”

Geri
Üst Alt