Hıncal Uluç: ''İmparator gitmiş, kahya bile değil''

Terimciler boşuna ağlamasın , kim derse desin paragöz herif için söylenmiş en doğru söz...

"İmparator gitmiş kahya bile değil"

Bu söz bana söylense herhalde böyle bir duruma düştüğümden dolayı kahrımdan ölürdüm...Tabii paragöz şahıs gelecek milyonları düşünüyor...

Fatih terimi zamanında çok seven biri olarak hayretle izliyorum düşüşünü. Bu adama bişeyler olmuş. Hadi taktik teknik yönden geridesin anladık da konuşamayacak hale nasıl geldi anlayamadım. FT bitmiştir an itibariyle.

Hıncal Uluç sağdan soldan duyduklarını yazmadıkça doğru konuşur. Bazen ütopik ve saçmalayan tavırları olsa da kalemi keskindir. Her dediğine aldırış etmemek gerekir :)

Bu arada Fatih Terim Fans diye kendi renkdaşlarınızı küçümser tavırlar sizlere yakışmaz. Gönderilme zamanı yanlış olsa da netice itibariyle gönderilmesinin doğru tercih olduğunu hepimiz görüyoruz. Saygılar :)

gücün köpegi olmus artik
seref haysiyet yerine güc ve parayi tercih etmistir

Hıncal' ı savunacak değilim, her durumda en aykırı yahut sivri cümleler kurup dikkat çekmeye çalışan bir adam...Ancak son olay için en güzel ve kapsamlı yorumlardan birini yapmış...

Aysal hakkında sürekli ''Kulübü batıracak'' tarzı söylemlerde bulunagelmesi, bu forumda Hıncal' dan nefret edilmesinin en başta gelen sebeplerinden biri olmuştur. Ben de Aysal' ı, Terimtoru paketlemesi dışında hemen her konuda çok eleştiren biri olmama rağmen, yine de abarttığını düşünmüştüm...Ancak aradan geçen zaman, maalesef kendisini haklı çıkarmış durumda...Hıncal'ı, taraftar profilini eleştirecek kişiler, yanıldıkları apaçık ortaya çıktığı zaman özeleştiri yapmasını da bilmelidir...

ceza sürem bitti ( hakedene edilen bir hakaret)
ama imparator haberleri görünce bi daha sövesim geliyor..

Fatih terimi zamanında çok seven biri olarak hayretle izliyorum düşüşünü. Bu adama bişeyler olmuş. Hadi taktik teknik yönden geridesin anladık da konuşamayacak hale nasıl geldi anlayamadım. FT bitmiştir an itibariyle.....
Sanırım eskiden çok sevdiğim için şimdi bu kadar negatifim ....
Ben en eleştirdiğim zaman dahi teknik-taktik olarak O'nu dünyanın en iyi TD'lerinden biri olarak gördüğümü yazmıştım ,
2011 yazında ki FT bana göre bu sınıftadır ama 2012 yazında ortaya çıkan kişi bugünkü adamın ilk yansımalarıdır aynı 2002 yazında olduğu gibi ,
Ego'nun bir insanı nereden nereye getirebileceğinin canlı örneği oldu kendisi , bugün UEFA yanında CL Şampiyonluğuda olan Galatasaray'ın Ferguson'u olabilirdi ve bu O'nun elindeydi ....
Şuan ne kadar sert eleştirsemde inanınki ben çok üzülüyorum bu durumuna , hiçkimse bu duruma düşmemeli , özelliklede bir Galatasaraylı bu duruma düşmemeli , Galatasaray'ın asil bir elemanı olmaktan bugünkü duruma gelişi beni çok üzmekte .....

Terim kariyeri boyunca hep zorluklardan bir şekilde çıkmayı başarmıştır bugünlerde gelip geçecektir bence adamın karakteri bu aşırı bir ego var bunu istedikleri kadar yazıp çizsinler adam bu ben buyum diyor Uluç başta olmak üzere çoğu kişinin de yarası burda

Burda bikac kisi caninin istedigi yazilinca veriyo alkisi.Gecin bunu ya bu adam hayati boyunca terimi elestirmis bir adam zaten.

Sadece ilk geldiğinde eleştirmişti. Sonra yelkenleri indirdi. Şakşakçılığa başladı. 18 sene sonra ilk kez eleştirdiğini gördüm...Demekki o da Terim in bittiğine kanaat getirmiş. Yoksa sesi çıkmazdı.

Ben en eleştirdiğim zaman dahi teknik-taktik olarak O'nu dünyanın en iyi TD'lerinden biri olarak gördüğümü yazmıştım ,
2011 yazında ki FT bana göre bu sınıftadır ama 2012 yazında ortaya çıkan kişi bugünkü adamın ilk yansımalarıdır aynı 2002 yazında olduğu gibi ,
Ego'nun bir insanı nereden nereye getirebileceğinin canlı örneği oldu kendisi , bugün UEFA yanında CL Şampiyonluğuda olan Galatasaray'ın Ferguson'u olabilirdi ve bu O'nun elindeydi ....
Şuan ne kadar sert eleştirsemde inanınki ben çok üzülüyorum bu durumuna , hiçkimse bu duruma düşmemeli , özelliklede bir Galatasaraylı bu duruma düşmemeli , Galatasaray'ın asil bir elemanı olmaktan bugünkü duruma gelişi beni çok üzmekte .....

aynen renkdaş, Allahın sopası yok, senden büyük Allah var. Bu kadar ego fazla geldi Terim'e. kendi etti kendi buldu tabi, yapacak bişey yok malesef.

aman usta... "eleman" lafina cok sinirleniyor imparator...

Fiorentina: kovuldu baskan sucluydu

Milan: kovuldu futbolcular sucluydu

2.Galatasaray:istifa etti sanki cok guzel sonuclar aliyomus gibi sucu yonetime atti bidaha gelmem dedi

2.Milli takim: euro 2008 basarisindan sonra 2010 hayal kirikligini basina medyaya atti cunku kendisinin dokunulmazligi vardi ne curetle elestirirsiniz onu!!

3.Galatasaray: 2 sene sampiyon oldu cl ceyrek final oynatti ama oynattigi futbol pekte umut vermiyordu italyadan bir soz aklina geldi "papaz herzaman pilav yemez" ucuncu sezonun iyi gitmeyecegini anladi cogu transferi tutmadi hazir milli takimdan teklif varken kendisinin kovdurrmaya calisti ve basarili oldu magdurdu artik:(

adam rte ye tapmış resmen o ne derse emredersiniz padişah ım diyor satılık ft

Fiorentina: kovuldu baskan sucluydu

Milan: kovuldu futbolcular sucluydu

2.Galatasaray:istifa etti sanki cok guzel sonuclar aliyomus gibi sucu yonetime atti bidaha gelmem dedi

2.Milli takim: euro 2008 basarisindan sonra 2010 hayal kirikligini basina medyaya atti cunku kendisinin dokunulmazligi vardi ne curetle elestirirsiniz onu!!

3.Galatasaray: 2 sene sampiyon oldu cl ceyrek final oynatti ama oynattigi futbol pekte umut vermiyordu italyadan bir soz aklina geldi "papaz herzaman pilav yemez" ucuncu sezonun iyi gitmeyecegini anladi cogu transferi tutmadi hazir milli takimdan teklif varken kendisinin kovdurrmaya calisti ve basarili oldu magdurdu artik:(

Fiorentina öncesini de yaz, Galatasaray'ı - takımın dağılacağını bile bile - yarı yolda bırakıp Fiorentina'ya gitti. Suçlu yine yönetimdi.

Batan gemiyi ilk kim terk eder?

Bazı arkadaşlar yazmış, ikiyüzlüyüz diye. Değil, zaman ve hafıza problemi. Galatasaray'dan ilk ayrılışında ne mal olduğunu belli etti, ikinci ayrılışında da sebep ortadaydı, becerememişti. Ama Galatasaray'ın en kötü döneminde tekrar gelince dedik ki hatalarından ders almıştır. Ancak yakaladığı başarı sonrası yine o eski Terim'e dönüşüverdi. Aysal'ın kontrat uzatma önerisini kabul etmeyerek bir kez daha bizi yarı yolda bıraktı. Yaptığı rezalet transferlerin sorumluluğunu alıp, hatalarından ders çıkaracak kadar adam olamadı. Bence Terim'e bir psikolog lazım çünkü başarıyı da başarısızlığı da kaldıramıyor.

İki sene sonra bunlar da unutulur, Galatasaray toparlanamazsa yine Terim'e teklif yapar... Ama umarım sezon sonunda Lucescu gelir, öyle bir patlama yaparız ki bir daha böyle bir şeye ihtiyaç duyulmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt