Hıncal Uluç Patladı! Rıdvan Dilmen'i Topa Tuttu

emreyolcu

Yeni Üye
Sabah Gazetesi’nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yaşananları değerlendirdi. Uluç, değerlendirmelerinde özellikle Rıdvan Dilmen’e mesajlar göndererek, “Yorumları karşısında şaşırdım” dedi.

Uluç, “Gene ilk defa Rıdvan’dan bir yorum dinliyorum: ‘Bu beşinci, altıncı hakemler ne işe yarar?’ Sanki ilk verilmeyen tartışmalı penaltı bu, Türk futbol tarihinde… Bugüne kadar, o hakemlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorlardı da şimdi ‘işe yaramıyorlar’ oldu. Yani Fenerbahçe’nin penaltısını görmediğin zaman, işe yaramıyorsun; başka şeyler görmediğin zaman, mesele yok. Rıdvan, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalının tek yorumcusu. Karşısında bir başka yorumcu da olsa; ona o zaman itirazım yok. Rıdvan öyle der; Galatasaraylı veya Beşiktaşlı bir başka yorumcu da böyle der. Mesele yok. Ama Rıdvan mühürü basıyor. Mühr-ü Süleyman elinde; kararı o veriyor. Ne veriyor; Fenerbahçe lehine veriyor habire kararları. Hayır… Bir haber kanalının maç sonrası yaptığı, neredeyse 1 saatlik spor programının yorumcusu, böyle fanatik bir taraftar olmaz. LigTv’de de durum farklı değil zaten. Onlar, oldum olası Fenerbahçeliler… Resmi Fenerbahçe televizyonu gibi yayın yapıyorlar. ”

Doğru söze ne nedir?Şansal Büyüka'ya ne demeli?Yazısında "Sivas taraftarının maç içinde attığı slogana inanamadım" yazmış.Neymiş sizinde adınız geçmiyormuş.

Yahu adamların kalecisi parayı alıp yatmışsa bu niye Sivas halkını ilgilendirsin.Neden haksızlığa göz yumsun.Rezillik başka bişey değil.

yarın öbür gün yine birşeyler saçmalayıp telafi eder hıncal

Sonuna kadar dogru yazdiklari.

klasik hıncal işte.. arada doğru şeylere değiniyor

Rıdvan ne kadar da tarafsızım imajı verse de arada böyle kendini ele veriyor. Güntekin Onay'ı bile azarladı adam. '' Sen futbol oynamadığın için bilmezsin'' denir mi sunucuya?

bu gün denk geldiğim ''Puan farkı sıfıra da inse favori fener'' '' böyle takım görmedim'' gibi başlıkların sahibi şahısın beyanları bu adamın ipiyle kuyuya inilmez biz buradan rıdvanı eleştiririz hıncal sen işine bak.

Hıncal genelde saçma sapan konuşur ama taraftsızdır her zaman...Rıdvanın yaptığı provokatörlüğe dayanamamış sonund

Son zamanlarda Hıncal'ın yazılarını çok beğenerek okuyorum. Helal olsun.

çok doğru söylemiş zaten senelerdir bu programı fanatik bir fenerlinin sunmasını aklım almıyor:nightmare: nerde tarafsızlık nerde objektif yayın :confused: adam konuşurken fener kesin şampiyon olacak yok şöyle büyük camia yok böyle efsane fb tv de bile bu kadar övgü almıyor fener!!!:ka10:

taş değil meteor yağar hıncal böyle konuştuysa kaçın

Yapacak birşey yok. Herkes biliyor ki, tüm TV kanalları ve spor programları Fenerbahçe'nin elinde.

Sadece dün Kanal A'da Tanburacı'nın fln olduğu bir program var, o düzgün. Onu da izleyen yok.

Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah

hıncalı sevmeyebilir biçok kişi ama böyle zamanlarda kendisine destek vermek lazım, medyada GS lehine sağlam şekilde yorum yapacak ender gazetecilerden, zaten adam gibi bi GS'l,i yorumcuyu kimse ekranlara çıkarmıyor, (elimizde olan bu maalesef)

kaldı ki adam çok doğru bir açıklama yapmış, yukarda linkini verdiğim videoyu da özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum, azizeye fena giydirmiş:D

Hıncalın çok dik yorumları olmasına rağmen okumadan geçemediğim bir yazar. Yani kötü ve saçma bir şey de yazsa merakımdan gene okuyorum. Bu da onun farklılığını gösteriyor.

Geri
Üst Alt