Hıncal Uluç Patladı! Rıdvan Dilmen'i Topa Tuttu

aynen güntekine sen futbolcu değilsin anlamazsın diyor ne kadar laubali artist ağlayacaktı yayında böylelerini izlemeyin arkadaşlar reyting kazandırmayın

Fenerbahçe hakem hatalarıyla bayağı maç kaldırdı bu sene,

Aynı şey kendilerine yapılınca bu kükreme niye,

Sen hem şantaj yap hem şike,

Bu devran böyle dönmez ey Fenerbahçe.

Adam doğruyu söylemiş... Ama gel gör ki acaba kaç kanalda bunlar yer bulacak. Veya kaç Gazetede...

Zaten bu açıklaması yer bulsa basında Hıncal'ın konuşmasına gerek kalmaz. Kalmazdı.

Bir penaltı , bir kırmızı kart memleket meselesi haline geldi.

Tabi bu siyasilerin de işine geliyor. Ülke gündemi bir anda değişti.

İstendiği gibi kanun çıkar veya çıkması beklenen kanunlar sümen altına ittirilir.

Ohh şeker gibi ortam... Biraz daha dürtülür kaşınır bu olaylar. Zaten seçim gelir...

Bu videoda söylediği şeyler yorum değil hukuki olarak işlenen suçları söylemiş. Akreditasyonu olmayan adam soyunma odasına nasıl girer? TFF bakalım buna ne yapacak.

Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah

hıncalı sevmeyebilir biçok kişi ama böyle zamanlarda kendisine destek vermek lazım, medyada GS lehine sağlam şekilde yorum yapacak ender gazetecilerden, zaten adam gibi bi GS'l,i yorumcuyu kimse ekranlara çıkarmıyor, (elimizde olan bu maalesef)

kaldı ki adam çok doğru bir açıklama yapmış, yukarda linkini verdiğim videoyu da özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum, azizeye fena giydirmiş:D

Umuyorum sonrasinda bu hincinin tarafini degistirmez de elle tutulur bir yani olur.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah

hıncalı sevmeyebilir biçok kişi ama böyle zamanlarda kendisine destek vermek lazım, medyada GS lehine sağlam şekilde yorum yapacak ender gazetecilerden, zaten adam gibi bi GS'l,i yorumcuyu kimse ekranlara çıkarmıyor, (elimizde olan bu maalesef)

kaldı ki adam çok doğru bir açıklama yapmış, yukarda linkini verdiğim videoyu da özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum, azizeye fena giydirmiş:D

hıncal birilerinin lehine yorum yapmaz... sadece aleyhe yorum yapar... bugün rıdvan'ı eleştirir yarın yine galatasaray ve ünal aysal'ı... sonra mancini'ye döner sonra tugay'a... kimseyi övmez... hele galatasaray'ı hiç...

hıncal birilerinin lehine yorum yapmaz... sadece aleyhe yorum yapar... bugün rıdvan'ı eleştirir yarın yine galatasaray ve ünal aysal'ı... sonra mancini'ye döner sonra tugay'a... kimseyi övmez... hele galatasaray'ı hiç...

Hıncal'ın tarzı bu. Doğru olduğunu düşündüğü şeyi değil de, yanlış olduğunu düşündüğü şeyleri kaleme alır. Her zaman katılmamakla birlikte saygı duyuyorum.

cöp yorumcu normalde

ama dogru konusmus

Geri
Üst Alt