Hıncal Uluç Patladı! Rıdvan Dilmen'i Topa Tuttu

Az önce fotomaçın reklamı çıktı... Kadronun %70 i Fenerli.

Hıncal var, Levent Tüzemen var bir de... Aga şimdi bu fotomaç mı fb maç mı...

Hincal futboldan anlamaz ama Fener medyasinin iki yuzlulugunu herkesten once ve tek elestiren kisidir basinda.

Burda en begenilen yazarlardan biri olan Mehmet Demirkol ile bir programa baslamisti Anelka'nin voleybol oynadigi, sene sonu sampiyonlugu kazaninca bizim futbolcularin ilahi adalet dedigi yil. Hincal yine Fener kollaniyor, Galatasaray boyle goller atsa basinin tavri farkli olurdu gibi laflar edince her hafta, Mehmet Demirkol sonunda dayanamayip programdan ayrilmisti. Hincal degismedi, hala ayni Hincal ama cok takdir ettiginiz kisilerin gercek yuzunu gorunce ilerde bir gun sok olmayin.

Şu an 90'a diye bir programda Hıncal konuşuyor ve bizim haftalardır dile getirdiğimiz ama TV'de ki sözde futbol yorumcularının bir kere bile söylemeye tenezzül etmediği şeyi söyledi; Selçuk haftalardır Galatasaray'ın en kötüsü ve Mancini oynatmamalı dedi.

Hincal'i severim, uslubu elestiridir ve elestiriyi korkmadan cekinmeden yapabilen gazetecilerden biri.

Bazen hosumuza gitmeyecek yorumlari olsa da bu boyledir ve bu yuzden saygi duyuyorum.

Kimsenin soylemeye cesaret edemedigi seyleri cikmis yine catir catir soylemis.

Hıncal genelde saçma sapan konuşur ama taraftsızdır her zaman...Rıdvanın yaptığı provokatörlüğe dayanamamış sonund

Hıncal'ın çoğu yazısında totem yaptığını düşünüyorum ben. Ciddilik payı yok %90. O da senin benim gibi fanatik derecede seviyor takımı.

Geri
Üst Alt