Hıncal Uluç:''Prandeli Çapsız,Gelen Başkan Kovmalı''

Melih Akan

Berlin Panteri
[h=1]Prandelli'yi kovmayacak aday olmasın!..[/h]

Kovmak" fiilini başlığa koymaya bir türlü elim varmadı. Yazdım, sildim, yazdım sildim.. Ama sonunda yazdım.. Çünkü, Galatasaray'ı oyuncak haline getiren bu adamın derhal kovulması gerek..
Çapsızın biri, ama iyi adam.. İyi niyetli adam..

Kenarda çok içten çırpındığını, benden fazla üzüldüğünü görüyor ve acıyorum.. Ama sempatilerimi işime karıştırmamam lazım. Bu yüzden, o ağır fiili yazıyorum..
Prandelli derhal kovulmalı..
Ko- vul- ma- lı!..

Kulübü, maddi, manevi batıran ve acele baskın kongre kararı alıp arkasına bakmadan kaçan ve de utanmadan, sıkılmadan, hala "Mayıs 2015'te dönebilirim" diyen Ünal Aysal'ın Galatasaray'ın başına getirdiği bu beladan derhal kurtulunması gerek.

Prandelli'yi, beğenen, öven, alkışlayan bir gurup var ülkede..
Fener medyası.. İsmail Kartal nasıl Galatasaraylıların sevgilisi ise, Aziz Yıldırım'ın "Kalacak" sözleri, nasıl sarı kırmızı camiada bayram havası yaratıyorsa, Prandelli de Fener için o..
İtalya dışında tek takım çalıştırmamış, İtalya'nın içinde de pek bir halt edememiş, her nasılsa başına geldiği İtalyan Milli Takımını da Dünya Kupasında perişan etmiş bu adamı Fener Medyası durmadan "Kariyerli, değerli" diye yazıp durdu ki, kalsın..
Ünal Aysal, tabana kuvvet kaçınca Alp Yalman "Galatasaray sahipsiz kalmaz" diye ortaya çıktı. Aysal'ın batırdığı kulübü, düze çıkarmaktan vaz geçtim, nefes alır hale getirmek için fevkalade deneyimli bir başkana gerek vardı. Gelmiş geçmiş en iyi başkanlardan biri, yaptıkları tarih olan Yalman tam da bu zamanın adayıydı.
Derken son gün, son saatte, o ana kadar adı bile geçmeyen Duygun Yarsuvat ortaya çıktı. "Galatasaray demokrat kulüptür. Tek adamla seçime girmez" dedi. "Yahu, Sayın Yarsuvat, geçen seçimde Ünal Aysal tek adayken nerdeydin" diyen çıkmadı.
Yarsuvat'ın aslında niye aday olduğu da hemen anlaşıldı.
Aysal, işler yoluna girerse, tekrar başkan olmaya niyetliydi. "Mayıs 2015'te aday olabilirim" dedi, aniden..
Ertesi gün de Duygun Yarsuvat konuştu. "Ben emanetçiyim. 2015 Mayısında kongre var.."
Nasıl emanetçi olduğunu da, kadrosunu Ünal Aysal ekibiyle kurarak gösterdi. "Galatasaray krizde. Bu krizden emanetçi ile çıkılmaz. Devamlı yönetim lazım" diyen Alp Yalman da bir hata yaptı. Toparlayıcı bir ekip kurması beklenirken, Adnan Polat'la kapandı ve Yarsuvat'a "Bunlar Galatasaray'ı kurtarma değil, Adnan Polat'ın intikamını alma ekibi" deme fırsatı verdi.
Şu anda, liseli olmanın verdiği avantaj ve Yalman'ın hatalarıyla, Duygun Yarsuvat seçimi kazanacak, mayısta da başkanlığı Ünal Aysal'a devredecek gibi görünüyor.
Kim kazanır, inanın artık umurumda değil. Umurumda olan..
Önlerinde Fenerbahçe derbisi ve Avrupa'ya "Tamam.. Devam" yolunda önemli İstanbul'daki Dortmud maçları varken, hiç bir adayın "Ben gelirsem, Prandelli gider" demesi beklenemezdi. Ama beklenenden de fazlasını yaptılar. İşi nerdeyse "Prandelli'ye Övgü Yarışması"na çevirdiler..
Şimdi o maçlar geçti.. Şimdi takke bininci defa düştü, kel on bininci defa göründü. Artık taktiksel konuşmaların değil, gerçeği "Dan" diye söylemenin zamanı.. "Ben seçildiğim anda Prandelli biter" diyemeyen, adaylığını geri çeksin..
"Ben seçildiğim anda Prandelli gider" diyemeyene Galatasaray kongresi oy vermesin..
Futboldan bihaber bu İtalyan'ın Galatasaray'ı oyuncak yapmasına hala izin verecek kişi, Galatasaray'a başkan olmamalı..
Seçerseniz, Ünal'ı aratır!.
Bu kadar!..

Adam son 20 yıldaki en iyi yazısını yazmış nerdeyse. Prandelli işi bir tarafa Başkan adaylıkları sürecini de bence gerçekten olduğu gibi anlatmış.

Bir yazının içinde hem eski iki Galatasaray Başkanına hem Galatasaray'ın iki yeni başkan adayına hem de teknik direktörüne giydirmiş. :D Tipik Hıncal Uluç yazısı ama ne yazık ki çoğu doğru.

Moruk arada bir iyi yazıyor.Kamuoyu oluşturmalı bu çapsız İtalyanı kovdurmalıyız.Hıncal'dan nefret ederim ama böyle böyle sesimiz oluyorlar medyada.

O her teknik direktör için aynı şeyleri yazar. Bu kez biraz abartmış sadece.

Hıncal hemen hemen her şeyi yerli yersiz, haklı haksız eleştirmeye bayılır.
Prandelli gerçekten berbat bir teknik direktör olduğu için yazısı mantıklı hale gelmiş Hıncal'ın. :red:

Başkan ilk 2 senedeki başarılı çizgisini ve yönetimi devam ettirmeliydi. Bu onun sonu oldu. Malesef dilim, elim varmasada resmen ve apaçık klübü kazıklayarak kaçıyor.

Prandelli bir an bile beklenilmeden kovulmalı. Ne oyuncu değişikliği, ne vizyon, ne misyon, ne kadro yapışı ve taktiği ne de çapı Galatasaray' ı çalıştıracak kapasitede değil. Futbol bilgisininde benden yada senden üstün olmadığını bizlere gösterdi. Maçı nasıl kazanacağını veya değiştireceğini bilmiyor. Maç için bırak bir B planını normal bir oyun planı yok.

Prandelli ancak Parma, Udinese yada Polermo gibi klüplerin direktörü olur. Avrupadan uzak, ligi orta sıralarda tamamlamayı hedef etmiş, ilk 6 içerisinde ligi bitirince kral ilan edilebilecek klüplerin TD ü olabilir ancak.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
hıncalın ender haklı olduğu yazılardan birisi bir kaçı daha böyle yazmalı kovulmalı

bak başakşehiri yeneriz kesin ama göreceksiniz berbat oynayacağız

Bu adam bunadı artık yav :red: Söylediklerine itibar etmemek lazım. Güzel yazı ama bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Lucescu'ya çingene, çeribaşı dediği günleri de bilirim ben. Bu hıncal kadar gereksiz bir adam daha yoktur.

Prandelli+Selçuk+Burak dese daha iyi olurmuş.

Alp Yalman şöyle efsaneymiş yok Derwall'i getirmiş Feldkamp ile çalışmış şunu yapmış bunu yapmış anlamam...

"Aziz Yıldırım ve FB yönetiminin başımızın üzerinde yeri var " diyen adam haindir net kere net...

Hele hele Işın Çelebi'ler , Adnan Polat desteği falan neyse ki camia duruma el koydu da seçilemeyecek Alp bey...

Hıncal bizimle ilgili genelde çok doğru yazar ama burada remsen Alp Yalman propagandası yapmış.

Hıncal ile aynı düşüncelere sahip olacağım aklıma gelmezdi güzel yazmış gerçekten herşeyi ayan beyan ortaya dökmüş.

Sinan Engin de aciklama yapmis mi? Yapmissa onu da burda haber yapalim.

Her hıncal uluç yazısının altında adam kırk yılda bir doğruyu söylüyor postları gördüm forumda.

Hıncalın uslubunu sevmem ama adam çoğu zaman doğruları yazdı biz sadece 1-2 sezon sonra anlayabildik.

Diyorki kel bilmem kaçıncı bin kere görüldü bunu Prandelli gelirken bile yazmıştı ama kime anlatıyor.
Yarın 3 galibiyet alırız ligde iki transfer hoop en büyük başkan hoca vesaire...

Adam'da vizyon yok CL oynuyorsun sen kaç kere hayatında cl oynayacaksın prandelli he söyle bakalım?!?!
Bizim bir adımız bir duruşumuz var bunu kirletmeye senin hakkın yok!

Biz Reali Manu'yu Arsenal'i Juve'yi yani senin hayal edemediğin külüpleri yenmiş Avrupaya nam salmış bir külübüz sen ise bizi küçültün Anadolu takımı yaptın yazıklar olsun sana!

BlueTapa

Hincala kizardim adam her dedigi de hakli cikiyor.Napoliden Pandev ve Dzemailiyi alinca resmen Napoli Galatasaraya kakaladi demisti.Harbi dogru cikti :( Unal baskan takimin icine ettin ve kaciyorsun simdi.

Geri
Üst Alt