hıncal uluç

hıncal uluç: "galatasaray kongresi'nde 5 aday kıyasıya çekişti. imza atan ve oy kullanan üye sayısı 4 bin 731'di. fenerbahçe kongresi'ne ali koç tek başına girdi. sonucu başından belli o kongrede 6 bin 682 kişi imza atıp oy verdi.. şimdi siz söyleyin? hangisi büyük?"

hıncal uluç: "fenerbahçe'ye bugün isteyin, yarın üye olursunuz. galatasaray'a ise liseli değilseniz üye olmanız akıllara sığmaz zordur. şöyle denirdi hatta.. "dünyada en zor üye olunan kurum, sovyetler birliği komünist partisi ile galatasaray kulübü'dür."

hıncal uluç: "sovyetler dağıldı. şimdi en zor, galatasaray yani. o galatasaray kulübü üyeliğinden özhan başkan döneminde istifa ederek ne doğru karar verdiğimi, her kongre gösteriyor."

hıncal uluç: "galatasaray kongresi'nde 5 aday kıyasıya çekişti. imza atan ve oy kullanan üye sayısı 4 bin 731'di. fenerbahçe kongresi'ne ali koç tek başına girdi. sonucu başından belli o kongrede 6 bin 682 kişi imza atıp oy verdi.. şimdi siz söyleyin? hangisi büyük?"

hıncal uluç: "fenerbahçe'ye bugün isteyin, yarın üye olursunuz. galatasaray'a ise liseli değilseniz üye olmanız akıllara sığmaz zordur. şöyle denirdi hatta.. "dünyada en zor üye olunan kurum, sovyetler birliği komünist partisi ile galatasaray kulübü'dür."

hıncal uluç: "sovyetler dağıldı. şimdi en zor, galatasaray yani. o galatasaray kulübü üyeliğinden özhan başkan döneminde istifa ederek ne doğru karar verdiğimi, her kongre gösteriyor."

Bunak oğlu bunak. Fenerbahçe kongresinin kalitesi, eğitim seviyesini ne cüretle kıyaslayabilir.

Kim ne derse desin kongrede lisenin etkisinin olmasından ben rahatsız olmuyorum. Herkes üye olmasın!

çokluktan bokluk doğar sn uluç

hıncal uluç: "aşı olmayanlara karşı sert tedbirler" almasını, bunların kafa takıntıları yüzünden milyonlarca insanın yasaklar ve de yeniden artacak yasaklar tehdidi altında kalmamasını istiyorum."

OLMUYOR FENER, OLMUYOR!..
Galatasaray'ın yakın tarihinden ve bugününden ders de almıyor Fenerbahçe.. 1995-2000 arası Galatasaray'ı Avrupa Süper Kupası sahibi yapan Fatih Terim'in kurduğu takımı hatırlayın..
Milli Takım'ı Dünya Üçüncüsü yapan bir Türk iskelet ve dünya çapında ünlü 3 yabancı.. Hagi, Popescu ve Taffarel!..
Sonra Terim gitti. Tonla para harcayıp tonla sıradan yabancıyı kadroya dolduran, Türkleri adeta yok eden bir Terim geldi.. İşte dün okudum. Kafa ayni kafa..

Oğulcan krizini çözmek için Rize'ye 3 kuruş vermek yerine, Galatasaray'ın geleceğini vermiş Fatih Hocam.. Genç Emre Taşdemir ve yanında iki genç daha..
Seneye Emre'yi geri almak için Oğulcan ve yanında iki genç daha verirse şaşmayın..
Bu kafadaki Fatih, ülkede doğru dürüst takım olmadığından şampiyon da, Avrupa'da ne yaptı?.
Meslektaşlarım sordular geçen hafta..

"İlk eleme turunda elenip gideceksen niye şampiyon oluyorsun ki.." Ali Koç'un Fener'i aynen bu ikinci, Galatasaray'ı mali olarak batıran ama müzeye plaket bile koyamayan Fatih Hocam'ı takip ediyor..
Dinamo Kiev önünde seyrettim "Yeni" Fener'i.. Dünya sıradanı, içlerinden bir tekini ne Fener'e, ne Galatasaray'a almam, öyle sıradan bir Kiev.. Ve benim gazetem manşet atmış..

"Kanarya gene yıkılmadı!." Gürcan Bilgiç kuzen "Yeni sorunlara merhaba" diye başlarken, Spor Müdürümüz o palavra Kiev önünde perişan olma bekliyormuş demek..
Fenerbahçe'de yerli yabancı bir yığın futbolcu var. Kıymetleri bilinir, oynatılır, çocuklar hocalarına güvenirlerse Milli Takım'da da rahat oynayacak Türkler var.. Ama Portekizli Vitor belli, Fatih Hocam gibi Türkleri pek sevmiyor. Bir de takımda adı kendisini geçecek "yıldız"istemiyor..
Ali Koç'un Fener'inde "Bu akşam şunu izleyelim" diyerek ekran başına oturacağınız ya da stada gideceğiniz bir isim söyler misiniz bana?.
Serdar Ali Çelikler kardeşim ne güzel yazmış..
"En iyi oyuncusu Zajc olan takım büyük takım olmaz.." Sıradan 40 kişiyi doldurup, sonra "Bukadrodan 20 kişiyi nasıl eleyeceğim" diye kara kara düşünmekten bir türlü vazgeçemedi Ali Koç!.
Allah'tan Galatasaray'ın başında da ayni kafada Fatih Hocam var..
Burak Elmas mı Başkan?.
Güldürmeyin beni.. Galatasaray Başkanlığını "Fatih Terim'in emir subayı" mertebesine getirdiğini basın toplantısında ilan eden Burak Elmas, Başkan öyle mi?.
Güldürmeyin beni!.

Yeter ulan yalaka herif. Galatasaray adını ağzına alma. Dön Dön yetişemiyor kimse sana.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıncal Uluç: "Miralem Pjanic ismini ben alındıktan sonra duydum. 'Vay anasını böyle bir herif varmış Barcelona'da' dedim. Eskiden Süper Lig'e bütün dünyanın tanıdığı adamları alıyorduk." (A Spor)

Geri
Üst Alt