- 12 Haziran 2015
- 36.717
- 32.536
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Jackson'ın güzelliğine bak. Çok tarz gitarlar. Ben de Ibanez var ama Jackson'ın headstockları harika. Bas için Jackson düşünüyordum ama headstocklarını değiştirdiler sanırım.
Aksamlari hayalet avciligi ile ugrasiyorum.
3 Raf ayırdım sırf bunlar için, başlangıç henüz

Ibanez de guzel. Bir gun RR1 alabilirim umarim.Şu Jackson'ın güzelliğine bak. Çok tarz gitarlar. Ben de Ibanez var ama Jackson'ın headstockları harika. Bas için Jackson düşünüyordum ama headstocklarını değiştirdiler sanırım.
4 kitap öner Dorukh !kitap koleksiyonum var 2 tane dolap dolduracak kadar farklı kitaba sahibim
Senin cocuk.yapma vaktin gelmis geciyorHayatı hobi olarak yaşayan biri için hobi ne gerek!
Benim için herşey hobi ya da belki hiçbir şey değil!
![]()
beni ele verdin dostum. kitap koleksiyonum yoktu sadece havalı gözükmek için öyle dedim4 kitap öner Dorukh !
Ne kadar antika nümizmat bey, roma lidya misya bitinya beylikler dönemi osmanlı, hangısıAntika para koleksiyonu
Geçen sene gitar çalmayı öğrenmek istiyordum ama hâlâ gitar almadım mesela.
O konuda bilgi veremiyoruz. İyi forumlar...Ne kadar antika nümizmat bey, roma lidya misya bitinya beylikler dönemi osmanlı, hangısı