Üye Görüşü Hoca Değişirken Yaklaşan Tehlike!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Buradan yönetime seslenmek istiyorum. Hoca derhal bu gece gönderilmeli. Tartışmaya dahi gerek duyulmayacak bir gereklilik bu.

Ancak;

Bütün suçu hocaya yıkıp takımın 40 kişilik kadrosunun en 20 tanesinin kalitesiz, karakter sıkıntısı olan ve bütün bunalra rağmen büyük paralar kazanan oyuncuların aklanmasını sağlayacaksanız hiç girmeyin bu işe!

Arkadaşlar bu daha büyük bir tehlike inanın. Bu oyuncuların başına Denizli vb. bir adam getiririz, düzelirler diye düşünüyorlarsa geleceğimize yazık ederler.

Sadece Hoca yetmez, çöpleri de temizleyin!

Aynen öyle demin diger konuya da yazdim bunu
Evet hoca postalanmali ama bu rezaletin 100%ü ona ait degil

Haklısın ....
Umarım bunun farkındadırlar...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Önce hoca sonra yeni gelen hoca zaten aklı başında bir isim olursa temizler bu dediğin çöpleri.. Ama önce Hoca!!!

Komple degisim lazim, yeni kan. Yeni Oyuncular, Muslera,Sneijder,Bruma ve belki de Melo disinda herkes gitmeli!

Zaten adam gibi bi hoca getirirsen kadroyu o temizler, iş adam gibi hocada..

Kim gelirse gelsin özellikle yerli gelirse onunda başını yer bu haysiyetsizler

Lan takımda arkadaşlığı bitirdi bunlar

görülsün artık bunlar...

Benimde bu yönetimden çekindigim konu bu. Bunlar simdi Selçuk, Burak, Sabri vs. geri kazaniriz diye revizyona gitmezlerse isimiz zor.

Abdulrahim izin vermez burakın selcukun kovulmasına.
Onlar hep kanka

Komple degisim lazim, yeni kan. Yeni Oyuncular, Muslera,Sneijder,Bruma ve belki de Melo disinda herkes gitmeli!

Gerçekleri görmek lazım yeni bir kan değişimine gücü yok bu takımın maddi olarak bu kalsın denilen oyuncular belki ilk satılanlar olacak ocakta mali durumlardan dolayı ..

Buradan yönetime seslenmek istiyorum. Hoca derhal bu gece gönderilmeli. Tartışmaya dahi gerek duyulmayacak bir gereklilik bu.

Ancak;

Bütün suçu hocaya yıkıp takımın 40 kişilik kadrosunun en 20 tanesinin kalitesiz, karakter sıkıntısı olan ve bütün bunalra rağmen büyük paralar kazanan oyuncuların aklanmasını sağlayacaksanız hiç girmeyin bu işe!

Arkadaşlar bu daha büyük bir tehlike inanın. Bu oyuncuların başına Denizli vb. bir adam getiririz, düzelirler diye düşünüyorlarsa geleceğimize yazık ederler.

Sadece Hoca yetmez, çöpleri de temizleyin!

Bu arada Buradan Adminlere seslenmek istiyorum.Bir Galatasaray Takımı oyuncularına çöp vs.lakaplar yasaktır diyorsunuz ama forumda bu tür kelimeler foruma geçiyor?.Derhal sayfa yöneticilerinin ilgilenmesini istiyorum. Bir Galatasaray Topçularına çöp diyip ban yiyen renktaşlarıma yazık oluyor.
Emrah Yıldırım

Son düzenleme:
Hepimiz sinirliyiz tamam da takımın yarısını göndermek ve yerlerine adam almak kolay mı sanıyorsunuz. Elbette bende hepsinden ve teknik ekipten oldukça rahatsızım ama biraz mantıklı düşünün. Nerden bulacaksın bu saatte iyi topçuyu. Buldun mali durum ortada, yönetim 6 aylığına gelmiş. Keşke hemen yapılsa bu ama belki bile değil bu imkansız bişey.

Ben brumadanda umitli degilim. Fizik olarak hic ileri gitmemis. Bugun bir ara ucuyordu ruzgarda. Bu ulkede fizik ve mental olarak gelismesi zaten imkansiz. Kiralik gondermek en iyisi

Mustafa Denizli ve Albayrak güvencesinde Burak ve Selçuk falan daha da dokunulmaz olur.Prandelli gitmeli ama esas sorun kadroda.

tapatalk

Hepimiz sinirliyiz tamam da takımın yarısını göndermek ve yerlerine adam almak kolay mı sanıyorsunuz. Elbette bende hepsinden ve teknik ekipten oldukça rahatsızım ama biraz mantıklı düşünün. Nerden bulacaksın bu saatte iyi topçuyu. Buldun mali durum ortada, yönetim 6 aylığına gelmiş. Keşke hemen yapılsa bu ama belki bile değil bu imkansız bişey.

Yarısı dediğiniz 40 kişinin 20'si. 25 kişi olacak zaten kadro. En az 15-20 kişi göndersek hiç bir zarar etmeyiz.

Geri
Üst Alt