Üye Görüşü Hoca Kim Olsun? Söz Taraftarın...

Hocamız kim olsun

• ersun

Oy: 45 26,5%
  • hikmet

Oy: 18 10,6%
  • denizli

Oy: 12 7,1%
  • yılmaz vural

Oy: 16 9,4%
  • ertuğrul sağlam

Oy: 8 4,7%
  • tuchel

Oy: 24 14,1%
  • luce

Oy: 24 14,1%
  • laudrup

Oy: 8 4,7%
  • diğer

Oy: 15 8,8%

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Bu arada Ersun diyen arkadaşlar 3 temmuz tapelerini çok çabuk unutmuş gibiler...
B05ySQEIgAAoHqM.jpg

Profesyonel hayatta hiçbirşey belli olmaz hocam. Şike tapelerinde adı gecen, şikecibaşına efendim diye hitap eden L.Arıboğan'da bu klübün ekmeğini yedi.

Roberto carlosu istiyorum eski fenerli olmasini saymazsak gayet profosyobel ve gelecegi olan bir adam.

Ersun Yanal'cilar Azizin aciklamalarini duymadilar galiba ? Fener cok mu iyidi gecen sezon ? Yoksa Sike lobisi is basindaydi & Gsimiz boktan oynadi ??

Hala Hagi diyen var ya. İnanılır gibi değil. Bize herşey müstehak bu durumda.

Sırf alman diye Tuchel Tuchel demek sacmaligin onde gidenidir. Cok gereksiz bir hamle olur ve hersey daha berbat olur umarim böyle bir hata yapmazlar.

Bu takimin tek kurtuluşu var sezon sonuna kadar yerli bir hoca ile anlaşıp sonrada kesinlikle LUCESCU ile anlaşmak.

★★★》☆

M.Denizli dışında diger tüm yerlilerden daha iyi gözüken E.Yanal bu takima yakismayan birisi umarim o da olmaz.

★★★》☆

Profesyonel hayatta hiçbirşey belli olmaz hocam. Şike tapelerinde adı gecen, şikecibaşına efendim diye hitap eden L.Arıboğan'da bu klübün ekmeğini yedi.
Bana göre Türkiye'de profesyonellik yok... Ahbap çavuş ilişkisi olan hiç bir yerde profesyonellikten söz edilmez. En profesyonel Denizli değil mi? Yerlileri yabancılara tercih eden kafadan başarı beklemek hayalcilik. Üstelik Ersun'un fenerbahçe kariyeri de belli. Futbolcuların bakış açıları, yönetimin açıklamaları. Milli takım Hakan Şükür olayları... O kadar kolay değil profesyonellik.

Yeter ki prandelli olmasın daha kötüsü yok çünkü kim gelirse razı durumdayım.

Şu takımı bu saatten sonra sadece yerli hoca özellikle de türk oyuncuların trip atamayacağı bir hoca lazım.

Ben Mustafa Denizli diyorum. Türk oyuncuların dilinden anlayacak kariyere ve karizmaya sahip tek hoca o suanda.

Ligi çok iyi tanıyan GS futbolcularını ve özelliklerini kimin nerede oynayabileceğini çok iyi bilen Şampiyonluklar yaşamış bir hoca.

Bu saatten sonra Yabancı hoca kurtarmaz bu sene GS ı..

Ersun diyenlere de gülüyorum.

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz arkadas. Fenerbahçe top mu oynadı geçen sene ? 5 hafta 90+4 hakem kararıyla maç aldılar...
2.yarı satır satır döküldüler her kaybettikleri maçdan sonra Aziz basın açıklaması ile hakemleri etki altına aldı federasyon basdı
içerde rakip takımı dogradı hakemler buna rağmen yine çok puan kaybettiler ama ne biz ne beşiktas iyi olmadıgımız için
adamlar ite kaka FFF ile FHK ile şampiyon oldular..

Ne Ersunu abicim ya nerenizle izliyorsunuz maçları ?

Yılmaz Vural artık verilsin bir şans bu adama, canla başla çalışır.

Mustafa denizli, Ersun yanal, hikmet karaman gibi hocalarla gelecek şampiyonluğu, Prandelli yle gelecek 10.culuğa tercih ederim

Öncelikle Ersun Yanal tam istediğim tarzda hocalardan.
Ama 2000-2001 sezonunda Ankaragücü nün başındayken Aziz yıldırımdan teşvik primi alıp soyunma odasında futbolcularına dağıttığını unutmayalım. Hatırladığım kadarıyla 32. hafta 2-1 yenilmişti AG ne. O maçla fener önümüze geçip iki hafta sonra şampiyon olmuştu.
Neyse..
Denizli geleceğini sanmıyorum. Ama en çok istediğim isim
Hikmet Karaman asla düşünülmez yönetim tarafından.
Hagi? İstemesem de gelmesi mantıklı. Şartlar müsait.
Başka alternatif?

Yılmaz VURAL, Hikmet KARAMAN vs. bunlar çapsız ve hedefsiz teknik direktörler. Daha gerçekçi yaklaşmalıyız olaya. Bunlar yöneteceğine Sniejder yönetsin takımı daha iyi.

Geri
Üst Alt