Üye Görüşü Hoca Kim Olsun? Söz Taraftarın...

Hocamız kim olsun

• ersun

Oy: 45 26,5%
  • hikmet

Oy: 18 10,6%
  • denizli

Oy: 12 7,1%
  • yılmaz vural

Oy: 16 9,4%
  • ertuğrul sağlam

Oy: 8 4,7%
  • tuchel

Oy: 24 14,1%
  • luce

Oy: 24 14,1%
  • laudrup

Oy: 8 4,7%
  • diğer

Oy: 15 8,8%

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Fenev'in eski hocasi olsa bile Ersun'u tercih ederim

Adam yerli, sampiyon yasamis biri.

Hadi feneri seyrettin berbat futbol oynattırdıgını Ersun yanal ın kabul etmedin anlarım renkdas da

kendi başkanı bile takımı şampiyon o yapmadı diyen birini nasıl savunuyorsunuz istiyorsunuz anlamıyorum

Hem yerli şampiyon yapmıs olması yetiyorsa Cevat gülerde yerli ve takımı şampiyon yaptı onu getirelim o zaman ?

80 yaşındaki Feldkamp gelse şu ankettekilerin yarısından iyi :)

Hadi feneri seyrettin berbat futbol oynattırdıgını Ersun yanal ın kabul etmedin anlarım renkdas da

kendi başkanı bile takımı şampiyon o yapmadı diyen birini nasıl savunuyorsunuz istiyorsunuz anlamıyorum

Hem yerli şampiyon yapmıs olması yetiyorsa Cevat gülerde yerli ve takımı şampiyon yaptı onu getirelim o zaman ?

Alternatifler pek iyi olmadigi için öyle diyorum renktas.

FT desen baya düsman yapti, Denizli desen adam resmen irkçinin teki (yabanci-yerli), Senol Günes, Saglam ve Karaman gibiler de fazla random, yabanci t.d. sezon ortasinda da çok riskli olur.

Bu ülkede Aziz'i kim ciddiye aliyor?

Hem Cevat bizi sampiyon yaptigi dönem aradan kaç sene geçti?

Taraftarlar olarak biz yapalım anketle kadro çıkarırız nasıl olsa kimseyi beğenmiyoruz

Azize kalsa onları biz yenmedik kendileri yenildi bırakın şu işi
berbat futbol dediğiniz son yılların en etkileyici futboluydu bence gayet zevk veren bir futbol oynattı şikecilere
Cevat hocanın yerine sen gelsen son 6 maç sen bile şampiyon yapardın o takımı oyuncu karakteriyle şampiyon oldu o takım

Azize kalsa onları biz yenmedik kendileri yenildi bırakın şu işi
berbat futbol dediğiniz son yılların en etkileyici futboluydu bence gayet zevk veren bir futbol oynattı şikecilere
Cevat hocanın yerine sen gelsen son 6 maç sen bile şampiyon yapardın o takımı oyuncu karakteriyle şampiyon oldu o takım

son yıllların en etkileyici futbolu muydu ?

Tamam kardeş baska bişey demeye gerek yok.

Konu kapanmısdır

bielsa-jorge jesus-blanc-rodgers-alegri-simeone-martin oneal-tuchel,parası neyse koparın herhangi birini.

Son düzenleme:
Ersun: karakterini sevmiyorum
Hikmet: basarisiz kariyer'e sahip bize ne verebilecek?
Denizli: dede ligtv de kalsin
Yilmaz Vural: yeterince rezil olmadik mi?
Ertugrul: Eskisehir'de kontratim var birakip gidecek adam degilim dedi
Tuchel: Bu kim be?
Lucescu: Eger Türkiye sartlarindan haberdar ise gelsin, yok gittiginden beri Türkiye ile ilgiyi birakti ise kalsin.
Laudrup: Laudrup fos cikti. Getafe de falan iyi baslamisti oysa... Simdi Qatar da...

Oyumu diger'e attim. Türk teknik direktör isterim bu durumda ama hic bir isim yok aklimda...

Yılmaz Vural'a oy verdim.Dalgasına falan değil.Cidden gelsin bakalım neler yapacak.Prandelli'den daha kötü yöneteceğini sanmıyorum.Yabancı hoca bu durumda gelse de pek bişey katamaz.Bu adam en azından takımı tanıyo.Burak-Selçuk'u keserse zaten başarılı olur.

Luce bir adım önde ancak Prandelli'den sonra kim gelirse gelsin ciddi bir güven sorunu olacak.

Burak&Selçuk'u göndermeyen hoca kendi gider. Gelen ona göre gelsin.

sezon sonuna kadar icin yerli bir hoca hikmet olabilir, yeni secim olduktan sonra tuchel gelebilir, ama yabanci siniri kalkarsa gelsin böyle hocalar, yoksa yerlli tayfa bunu da yer kosmamak icin

Geri
Üst Alt