Üye Görüşü Hoca Kim Olsun? Söz Taraftarın...

Hocamız kim olsun

• ersun

Oy: 45 26,5%
  • hikmet

Oy: 18 10,6%
  • denizli

Oy: 12 7,1%
  • yılmaz vural

Oy: 16 9,4%
  • ertuğrul sağlam

Oy: 8 4,7%
  • tuchel

Oy: 24 14,1%
  • luce

Oy: 24 14,1%
  • laudrup

Oy: 8 4,7%
  • diğer

Oy: 15 8,8%

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Bize yerli hoca veya turkiye ligini cok iyi bilen bi yabanci lazim.
Yerli Ersun yanal olabilir.
Yabanci hoca adayim Zico .

Bu Durumda bir yabanci geitrmek hata olur, o yüzden benim ilk tercihim su anda Ersan Yanal olur.

Ersun gelirse Aziz'e inat şampiyon olmak için her şeyi yapar.Kendisini hiç sevmesemde bu sezonluk gelsin.

Taptap

Futbolcular Mancini ile Prandelli'yi umursamadı. Her topcunun hava 1500...

Öncelikle oyuncuların gözünü korkutacak bir hoca olmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk & Burak'ı kim kadro dışı bırakacaksa o gelsin.

TONY PULIS

original

kim olursa olsun bu sene bizden bir cacık olmaz. en iyi ihtimalle 2. oluruz.

yeni hoca disiplinli olsun, çok ve ağır antremanlar yaptırsın ve genç hedefleri olan biri olsun yeter.

Bu saatten sonra yabancıdan Hayır gelmez bu sezon. Türk birini getirsinler.

Pısırık olmasın, korkmasın, radikal kararlar alabilecek biri olsun.

Bu dediklerime uyan da antrenör yok gibi şu an ülkede.

Hikmet Karamanın düşünce şeklini severim, adam yeniliklere açık. Bu sezonun bitimine kadar gelebilir belki. Bu adam son senelerde sonradan devraldığı Antep ve Bursaya iyi top oynattırdı ama ikinci sezonunda tabiri caizse içine etti.

Yılmaz Vural da sert olabiliyor yeri geldi mi. Adam hem hırslı hem de istekli, yıllardır bu anı bekliyor. Bence eline bu şansı verirsek bunu sonuna kadar değerlendirmek ister ve elinden ne geliyorsa yapar.

Ben Yilmaz hoca ya da Hikmet den yanayım.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Avcı gelince Selçuk'u keseceğinden eminiz.Avcı'ya sıcak bakıyorum.

Mevcut kadro yapısı Ersun'un oyun felsefesine kesinlikle uygun değil. Elinde Kuyt Sow Emenike gibi hayvani enerji ve fizik gücüne sahip, aynı zamanda belli kalibrede olan isimlerle önde baskılı oynamak zor değil. Sadece hücum hattı da değil, elindeki beklerin ne derece efektif olduğunu da unutmamak lazım. Bizde bunu yapacak kadro yok. Eldeki malzemeye en uygun futbol zeminini oluşturacak birisi olmalı. Bu isimlerin başında Lucescu geliyor ama o iş zaten yaş.

Anketteki isimlere baktım, biraz şaka gibi ama mevcut durumda içlerinden en uygunu Hikmet Karaman gibi gözüküyor bana. Tuchel'e sene başında sıcak bakıyordum ama şu an onun için uygun zaman değil. Ben şu yaşında Feldkamp'ı ikna edip getirseler bile hayır demezdim.

Hep iddia ettiğim noktaya gelindi maalesef. Bu kadro yapısıyla kim gelirse gelsin bu sezon kaybedilmiş durumda; ben geçen sezon başlamadan önce de aynı düşüncede idim, yapılan onca transferde sıfır çekildi, kadro bir yıl daha yaşlandı, oyuncuların kendilerine ve birbirlerine güveni de iyice zedelenmiş durumda..

Kadrodaki oyuncuların neredeyse yarısı SSL de zirveye oynayacak yeterlilikte değil, biraz hallice olanlarda birbirini tamamlayacak özellikte değiller, ara transferde de ciddi bir transfer bütçesi olamayacak, yabancı kuralı değişmezse alınabilecek yerli oyuncu sayısı kısıtlı ve fiyatlar da astronomik olacaktır haliyle...

Bunları göz önünde bulundurmaz da getirilecek adamdan mucize beklersek, önümüzdeki yılların da kaybedilmesi tehlikesi var; adı geçenlerden bazıları teklifte bulunulsa bile reddedecektir zaten...

Yabancı çok sağlıklı olmaz
Denizli olabilir misal

Hocadan ziyade ben bu oyuncu grubunu görmek istemiyorum sahada.

benim problemim de bu, Prandelli gitti diyelim. Hangi TD Burak ile Selcuk u kesecek ? Olsa ancak Abdullah Avci yapar, ona da Albayrak hayir der. Digerlerini bu ikili gönderir. Burak baska td ile top mu tutabilcek !

Geri
Üst Alt