Üye Görüşü Hoca Kim Olsun? Söz Taraftarın...

Hocamız kim olsun

• ersun

Oy: 45 26,5%
  • hikmet

Oy: 18 10,6%
  • denizli

Oy: 12 7,1%
  • yılmaz vural

Oy: 16 9,4%
  • ertuğrul sağlam

Oy: 8 4,7%
  • tuchel

Oy: 24 14,1%
  • luce

Oy: 24 14,1%
  • laudrup

Oy: 8 4,7%
  • diğer

Oy: 15 8,8%

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Hoca kim olursa olsun bu kadro kesinlikle revize edilmedi...Kadro çok dengesiz,birbirinin aynı ve formsuz oyuncularla dolu.Kalite düzeyi düşük... Yeni gelen teknik direktör de sorun yaşayacaktır...Pili bitmiş bir oyuncu yapılanmamız var.

Son düzenleme:
Ali Dürüst Denizli'yle görüsmüs diyorlar :crushed: :crushed: :crushed:
GS'nin Burak'tan baska hucumda etkin oyuncusu yok diyen, Melo'yu yerden yere vuran bu capsiz ihtiyar gelirse bi daha mac falan izlemem gidene kadar. Her zaman daha kötüsünü bulmayi nasil beceriyoruz arkadas olacak sey degil

Ersun ve Denizli diyen arkadaşlar Selçuk ve Burak ilk 11'deki yeri garanti olacak! Sneijder ve Melo kızağa çekilecek. Olurda bunlardan biri teknik direktör olursa kafanızı çok vurursunuz duvara...

Lucescu,Tuchel,Laudrup falan gelmez.Yılmaz Vural,Hikmet Karaman'ı saymıyorum bile.Ertuğrul Sağlam'ın Es-Es'e oynattığı futbol bize uygun değil.Hücum futbolu oynatan,temposu yüksek takımlar oluşturan Ersun Yanal en ideal seçenek.

Lucescu,Tuchel,Laudrup falan gelmez.Yılmaz Vural,Hikmet Karaman'ı saymıyorum bile.Ertuğrul Sağlam'ın Es-Es'e oynattığı futbol bize uygun değil.Hücum futbolu oynatan,temposu yüksek takımlar oluşturan Ersun Yanal en ideal seçenek.

Ersun Yanal diyenlerdenim...

Ancak eldeki kadro Ertuğrul un Es-es e oynattığı futbolu oynamaya daha yatkın, Ersun dan beklediğin yüksek tempolu futbolu oynayamaz; çoğunluk hala bu yıl şampiyon olunabileceğini düşündüğü için, kısa vadeli olarak söylüyorum bunu...

Bu yılın kaybedilmişliğini kabullenmekle, sonraki sezon arzuladığımız futbolla bizi hedefe götüreceği düşüncesiyle Ersun Yanal ı tercih ediyorum...Birde 'Bu yıl yerlilerden biri ile idare edilsin, seneye mutlaka yabancı biri getirilsin' görüşünü savunanlar var, hatta şampiyon yapsa bile sonraki sezon kalmasını şimdiden istemiyorlar. En saçma bulduğum düşünce tarzı da bunlarınki; adam gelecek, diyelim ki çok başarılı icraatlarla takıma iyi futbol oynatıp 2. yapacak, sonra 'Güle güle'...Sanki 7-8 ayda bir yerlerden 150-200 m euro yağacak kulübe...

Şu an ki bu durumda bizi yerli kaldırır hiç macera aramaya gerek yok, yabancı ülkeyi bilmeyen bi adama vericek parada yok zaten.

Getir yanal'ı bitsin bu iş.

Hocadan önce Burak ve Selçuk denen iki karektersiz gitmeli beyefendiler beğenmediği Hoca'yı göndermek için Takım'ı sabote etmeye Çalışıyor yeni hoca gelse nolcak aynı olacaklar gene

Biri gelecekse Tuchel / Laudrup gelsin. Yerli olacaksa Yanal olur.

parasi neyse verip bielsayi getirsinler

Ersun Yanal diyenlerdenim...

Ancak eldeki kadro Ertuğrul un Es-es e oynattığı futbolu oynamaya daha yatkın, Ersun dan beklediğin yüksek tempolu futbolu oynayamaz; çoğunluk hala bu yıl şampiyon olunabileceğini düşündüğü için, kısa vadeli olarak söylüyorum bunu...

Bu yılın kaybedilmişliğini kabullenmekle, sonraki sezon arzuladığımız futbolla bizi hedefe götüreceği düşüncesiyle Ersun Yanal ı tercih ediyorum...Birde 'Bu yıl yerlilerden biri ile idare edilsin, seneye mutlaka yabancı biri getirilsin' görüşünü savunanlar var, hatta şampiyon yapsa bile sonraki sezon kalmasını şimdiden istemiyorlar. En saçma bulduğum düşünce tarzı da bunlarınki; adam gelecek, diyelim ki çok başarılı icraatlarla takıma iyi futbol oynatıp 2. yapacak, sonra 'Güle güle'...Sanki 7-8 ayda bir yerlerden 150-200 m euro yağacak kulübe...

Mevcut yapı tam Ertuğrul Sağlam'ın oynattığı sisteme uygun,ama ben o sistemin bize faydalı olacağına inanmıyorum.Bize pas futbolu uymaz.Ersun Yanal'ın geldiğinde takımın temposu aniden artmayacak,ama mentalite değişecek.Önde baskı yapan,temposu yüksek takımlar başarılı oynuyor Türkiye'de.İleride baskı yaptığında pasla çıkabilecek takım yok.

Mevcut takımını kimse bırakığp gelmez.. Ertuğrul Sağlam Avcıyı vs unutun derim. Denizli enkaza gelmez zaten ciddi bi para alıyo Lig tv den bırakı kariyerini riske atmaz sezon başı olsa belki..Ersun Yanal Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural var boşta.. Bence en iyisi Ersun Yanal ciddi analizör bir ekibi var profesyonel biri çok ciddi fizik kondüsyon yükler koşmayanı kızağa alır.. Fenerde Sow u kilolarını antremandaki verileri sprint mesafesini süresini kilolarını görünce direk tribune yolladı Sow başta ben kralım nasıl yaparsın ayağına yattı sonra başkanda destek verince fit bi şekilde sahaya forma rekabetine döndü..Aykut la maçın yüzde yetmişi kendi sahasında top çeviren febe bu sefer yüzde yetmiş karşı kalede oynamaya başladı .. Maçlarda son dakikaya kadar baskı yapıp gol bulan bi takım yarattı.. Bejekeyi 10 kişi 2 0 geriden gelip yakaladı galibiyeti kaçırdı..daha 3 ay öncesinde takımı olan bi hocaydı yani mevcutlar içinde en hazır haldeki. Mevcutlar içinde büyük takım çalıştırmıuş tek Td..Kaldıki kesinlikle profesyonel bi adam ne febe ne bejeke takımında oynamamış febeyle tartışmalı ayrılmış Emre ve Volkan gibi popoyu yaymayı seven oyuncuların hışmına uğramış başkanı gazlayarak ağır çalışma temposundan kurtulmuşlardır.(şimdi yürüyecek halleri yok febelilerin) bence sıkıntı yok. Murat özyer bi febe de bi bizde olabiliyosa bu da olabilir. Kaldı ki ne Rızadır ne Aykuttur ne Şifodur hiçbi kulüple özdeşleşmeiş genç bi hoca...

Hangi TD gelirse gelsin :

Burak kesilmiyecek
Burak bos alan kosusu yapamiyacak
Burak Offsayt da oldugunu farketmeyecek
Burak son vuruslarini gole ceviremiyecek
Burak top tutamayacak
Burak top kontroll edemiyecek

Selcuk kesilmiyecek
Selcuk rakip oyuncularin pesinde degil, önünde durmicak
Selcuk öne pas vermicek
Selcuk bos alan acamicak

filan bu liste bu ikili ile devam gider, o yüzden kim gelirse gelsin, Albayrak abileri bu ikiliyi kestirmez ! BU ikili de kim gelirse gelsin Futbol oynama tarz lari degismez !

Geri
Üst Alt